Αθλητικές δοκιμασίες για ΛΦ (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
cop29
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από cop29 »

Παιδια εγω δοξα το θεο περασα και τα εκανα όλα προβλεπόμενα αλλα οσοι αδικηθήκατε και εχετε και αποδειξεις καντε ενσταση μην το αφήσετε ετσι
NIKOS1989
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από NIKOS1989 »

cop29 έγραψε:Παιδια εγω δοξα το θεο περασα και τα εκανα όλα προβλεπόμενα αλλα οσοι αδικηθήκατε και εχετε και αποδειξεις καντε ενσταση μην το αφήσετε ετσι
φιλε επειδη το. Εψαξα και να κανουμε ενσταση δεν γινεται κατι γτ ειναι τοσο ωραια ετσι οπως τα καναν και ενσταση μπορουμε να κανουμε στο τελος οταν τελειωσουν και τα γραπτα και βγουν οι τελικοι πινακες! Πιστεψε με ειναι η τελευταια φορα που μπορουσα να συμμετεχω λογω ηλικιας και ειχα κανει πολυ καλη προετοιμασια και αυτο με ποναει ακομα πιο πολυ! Την δικια μου ομαδ μας ειχαν στον ηλιο για κανενα 20 λεπτο γτ ειχε δημιουργηθει προβλημα με ενα παιδι και ειχαμε ιδρωσει ολοι. Εμενα τα χερια μου ειχαν γινει χαλια. Αλλα δεν μου εκοψε εκςινη την στιγμη πανω στο αγχος να τα σκουπισω! Οταν πηγα στον μπαρμπα απο τον ασεπ και του ειπα το ειδες και. Εσυ οτι πηγα να σηκωθω και μου φυγαν τα χερια επειδη ειχα ιδρωσει μου λεει φιλε κοιτα λιγο. Απο τιυς 10 εκοψα 2. Σαν να μου ελεγε οτι πρεπει και καποιοι να κοπουν! Και δεν νομιζω οτι η μια παραπαω ελξη που πηραν οσα ατομα περασαν αξιζουν παραπανω απο μενα προσωπικα. Πλεον το. Λεω οτι ηταν η κακια στιγμη και εγω ημουν ο τυχερος!
Πετροστιλιαρας

Δημοσίευση από Πετροστιλιαρας »

μαγκες η προκυρηξη αυτη ηθελε προετοιμασία απο οταν βγηκε!Τωρα οι δικαιολογίες γλυστρισα εκανα έρανα δεν τις ακούει κανεις!

Επρεπε να εχετε προετοιμαστεί για καθε ενδεχόμενο γιατι οι ελξεις ηταν με οποιαδήποτε λαβή! Αν ζητούσε αυστηρές με παλάμες μπροστά τι θα γινόταν?

Για να εισαι σίγουρος σε αυτα επρεπε να εισαι στα αθληματα ενα 15% παραπάνω απ οτι ζήταγε σε ολα τα αθληματα!

Αν τα πηγαίνανε και προβλέπε δεν θα έμενε και κανενας στο τελος γιατι εχουν και γραπτά.

Θα μειναν κενες θεσεις με ανεργια 50% στους νέους και θα λέγανε στα κανάλια οτι οι νεολαία αράζει δεν παει για δουλεια.

Για αυτο το ειχαν λιγο λάσκα

Λφ

Δημοσίευση από Λφ »

Θα μας πείτε λίγο για τα αθλήματα; Τι να προσέξουμε στο κάθε τι από που πχ πήδαμε για το μηκος... Τρέξιμο ο στίβος ήταν 400αρης; Δώστε λίγο φως βρε παιδια
NIKOS1989
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από NIKOS1989 »

Πετροστιλιαρας έγραψε:μαγκες η προκυρηξη αυτη ηθελε προετοιμασία απο οταν βγηκε!Τωρα οι δικαιολογίες γλυστρισα εκανα έρανα δεν τις ακούει κανεις!

Επρεπε να εχετε προετοιμαστεί για καθε ενδεχόμενο γιατι οι ελξεις ηταν με οποιαδήποτε λαβή! Αν ζητούσε αυστηρές με παλάμες μπροστά τι θα γινόταν;

Για να εισαι σίγουρος σε αυτα επρεπε να εισαι στα αθληματα ενα 15% παραπάνω απ οτι ζήταγε σε ολα τα αθληματα!

Αν τα πηγαίνανε και προβλέπε δεν θα έμενε και κανενας στο τελος γιατι εχουν και γραπτά.

Θα μειναν κενες θεσεις με ανεργια 50% στους νέους και θα λέγανε στα κανάλια οτι οι νεολαία αράζει δεν παει για δουλεια.

πρωτα απο ολα ποιος σου ειπε. Εσενα φιλε οτι εγω που κοπηκα δεν εκανα προετοιμασια; Δεν ξερω αν εισαι στους επιτυχοντες αλλα πιστεψε με σε παταω ασχημα και στην δυναμη και παντου. Και οτι γλιστρησα απο το μονοζυγο δεν ειναι δικαιολογια αλλα η αληθεια. Ειχα παρει τις 9 δεν θα επαιρνα την τελευταια; Τα χερια μου να μην γλυστρουσαν και θα σου ελεγα φιλε!
Πετροστιλιαρας

Δημοσίευση από Πετροστιλιαρας »

NIKOS1989 έγραψε:
Πετροστιλιαρας έγραψε:μαγκες η προκυρηξη αυτη ηθελε προετοιμασία απο οταν βγηκε!Τωρα οι δικαιολογίες γλυστρισα εκανα έρανα δεν τις ακούει κανεις!

Επρεπε να εχετε προετοιμαστεί για καθε ενδεχόμενο γιατι οι ελξεις ηταν με οποιαδήποτε λαβή! Αν ζητούσε αυστηρές με παλάμες μπροστά τι θα γινόταν;

πρωτα απο ολα ποιος σου ειπε. Εσενα φιλε οτι εγω που κοπηκα δεν εκανα προετοιμασια; Δεν ξερω αν εισαι στους επιτυχοντες αλλα πιστεψε με σε παταω ασχημα και στην δυναμη και παντου. Και οτι γλιστρησα απο το μονοζυγο δεν ειναι δικαιολογια αλλα η αληθεια. Ειχα παρει τις 9 δεν θα επαιρνα την τελευταια; Τα χερια μου να μην γλυστρουσαν και θα σου ελεγα φιλε!
Έκανες προετοιμασία σε καταλαβαίνω και το τονίσει, σε πιστευω!

Αλλα πολλοι κάνατε προετοιμασία για δεκα ελξεις και κανανε με χίλια ζόρια δεκα ελξεις!

Επρεπε να περνεις δεκαπέντε για να εισαι σίγουρος, επρεπε να κανεις 50 κάμψεις και τους χρόνους τρεξιμο κολυμπι με διαφορά.

Ηθελε προετοιμασία και οχι ορια!

Το οτι γλυστρισες επρεπε να σκουπίσεις λιγο τα χερια να βαλεις χαρτομάντιλο κατι έστω.

Ειχες αδύναμες παλάμες.

neutwn
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από neutwn »

Βλεποντας καταδρομεις να μην μπορουν να παρουν δεκα ελξεις ουτε με την ευκολη λαβη μονο ντροπη μπορω να νιωθω! Κριμα τα πρασινα μπερε, συμφωνω με τον φιλο πιο πανω οτι μονο για μοστρα με τα Τ-σερτ κανουν.
faber
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από faber »

Θα μας πείτε λίγο για τα αθλήματα; Τι να προσέξουμε στο κάθε τι από που πχ πήδαμε για το μηκος... Τρέξιμο ο στίβος ήταν 400αρης; Δώστε λίγο φως βρε παιδια[/QUOTE

Στο μήκος πηδάς απο την βαλβίδα αγορίνα μου απλα με την μέθοδο του τριπλούν. Το 400άρι είναι ευκολο, απλα προσεχε μην μπουρδουκλωθείς μεκανέναν, την σφαίρα την πετας και με τα 2 χερια αν θες... τα αλλα ολα ειναι εύκολα!!

Λφ

Δημοσίευση από Λφ »

Μέθοδο τριπλούν; εκεί είναι που θα μπερδεψουμε τα μπούνια μαςΕικόνα
Υποψήφιος Λ/Φ

Δημοσίευση από Υποψήφιος Λ/Φ »

Γεια σας,

Περάσαν άτομα που κάναν τις έλξεις με ψιλο - kipping (crossfit) και όχι butterfly;

Eπιτρεπόταν το kipping και για όσους δεν γνωρίζουν, κοινώς βοήθεια με τα πόδια;

Συνεχίστε την προσπάθεια σας η επόμενη θα είναι μέχρι το 27ο έτος της ηλικίας.Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nkou
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από nkou »

Μήπως υπηρχε χαλαροτητα γιατι σκοπευουν να τραβηξουν αριθμο απο τους επιλαχοντες στην επομενη;
Υποψήφιος Λ/Φ

Ntou, μην ανησυχείς δεν θα πάρει επιλαχόντες! Η διαδικασία της θα κρατήσει 1,5 μήνα!
Άβαταρ μέλους
YpopsifiosDokimos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από YpopsifiosDokimos »

Ρε παιδια μπορει καποιος να μας πληροφορησει; Πηδηξατε σκαμμα απο βαλβιδα τριπλουν υποχρεωτικα ή σας ειπαν απ'όπου θελετε; Αλμα εις μηκος ελεγε οχι τριπλουν... Ο φιλος πιο πανω γραφει για βαλβιδα κ 400αρι... Καποιος υπευθυνα να μας ενημερωσει; Σφαιρα γνωριζω επιτρεπεται κ με τα 2 μονο αν πιασεις φυσικα το οριο των 8.80 μ.
"ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΟΝΟ ΣΟΥ ΣΤΕΚΕΙ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ"
Υποψήφιος Λ/Φ

Δεν πρόκειται να πάρει επιλαχόντες.

Θα είναι μία ευκαιρία ξανά για όλους!
Λ/Φ

Δημοσίευση από Λ/Φ »

Δεν πρόκειται να πάρει επιλαχόντες.

Θα έχουμε άλλη μία Ευκαιρία να δώσουμε όλοι.Εικόνα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής