Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2015)
Σε συμβασεις παντως δεν ισχυει πλεον η εντοπιοτητα
toro έγραψε:μωλις ακουσα τωρα στον Αντ1 οτι το νομοσχεδιο αυτο θα ψηφιστει τα μεσανυχτα Στην ονομαστικη ψηφοφορια τις βουλης!
μεσανυχτα επομενος στο καναλι της βουλης αποψε θα γινει;
Ποπ κορν, πίτσες, μπυρίτσες και χόουμ σίνεμα με το κανάλι της βουλής το βράδυ λοιπόν :P :P
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 21
Ναι το βραδυ θα περασει! Εγω που μενω χαιδαρι, μονο απο τον νομο παιρνω μορια;
--Η κατάργηση του κριτηρίου της εντοπιότητας σε ορισµένες κατηγορίες προσλήψεων στο ∆ ηµόσιο-- Εδω λεει ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ κατηγοριες, εχω την εντυπωση πως για φυλακές θα ισχυει.
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Με το που περασει το νομοσχεδιο, μπορουμε να ξερουμε τι θα χηταει; η στο φεκ το βλεπουμε;
Ελα και περασε λεμε το νομοσχεδιο! Λιγα λεπτα εμειναν ακομα... Εχουν παπαριασει τα χειλη μου απο τα ποπ κορν που τρωω τοσην ωρα

elas93 έγραψε:Ελα και περασε λεμε το νομοσχεδιο! Λιγα λεπτα εμειναν ακομα... Εχουν παπαριασει τα χειλη μου απο τα ποπ κορν που τρωω τοσην ωρα
αχαχχχ τα ιδια. Εφυγα απο τη δουλεια νωριτερα. Αντε να δουμε. Αρκει να μην ειναι μουφα παλι και μας παρει ο υπνος.
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Τι εγινε περασε τελικα; Οταν το εβαλα στην τηλ ειχαν διακοψει για λιγο και τωρα που το ξαναεβαλα λενε για εργα...
dimitris mak έγραψε:Τι εγινε περασε τελικα; Οταν το εβαλα στην τηλ ειχαν διακοψει για λιγο και τωρα που το ξαναεβαλα λενε για εργα...
οχι για ενα κομβο μιλανε.
http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=695701
Παιδιά ώς απορία και μόνο θα παραθέσω το παρακάτω άρθρο...
και ρωτάω το εξής... Εφόσον πλέον το πράγμα πάει για 11660 μόνιμες θέσεις μέσω ΑΣΕΠ σε υγεία, παιδία, ΔΟΥ το 2015 διότι τώρα λέει κατάλαβαν ότι τα λεφτά δεν επαρκούν για 15000 που μας λέγανε ώς τώρα... Ανακοινώνουν λιμενικό, σωφρονιστικούς κτλπ... Αυτούς πώς θα τους πάρουν απο την στιγμή που όπως φαίνεται απο το άρθρο έγκυρης ιστοσελίδας για φέτος είναι πλήρης οι θέσεις; Και θα αφήσουν λέει επιτυχόντες ΑΣΕΠ και για το 2016...
http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/dhmosio/57557/pos-tha-ginoun-11-660-proslipseis-sto-dimosio-to-2015
(σημειώνω: Δεν θέλω να πάω κόντρα και εγώ θέλω να κάνω τα χαρτιά μου εδώ αλλά η αντίφαση πάει σύννεφο)
και ρωτάω το εξής... Εφόσον πλέον το πράγμα πάει για 11660 μόνιμες θέσεις μέσω ΑΣΕΠ σε υγεία, παιδία, ΔΟΥ το 2015 διότι τώρα λέει κατάλαβαν ότι τα λεφτά δεν επαρκούν για 15000 που μας λέγανε ώς τώρα... Ανακοινώνουν λιμενικό, σωφρονιστικούς κτλπ... Αυτούς πώς θα τους πάρουν απο την στιγμή που όπως φαίνεται απο το άρθρο έγκυρης ιστοσελίδας για φέτος είναι πλήρης οι θέσεις; Και θα αφήσουν λέει επιτυχόντες ΑΣΕΠ και για το 2016...
http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/dhmosio/57557/pos-tha-ginoun-11-660-proslipseis-sto-dimosio-to-2015
(σημειώνω: Δεν θέλω να πάω κόντρα και εγώ θέλω να κάνω τα χαρτιά μου εδώ αλλά η αντίφαση πάει σύννεφο)
- PetrosGn
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 13
Εγω απο οτι καταλαβα μαλλον ουτε αυτη η προκυρηξη θα βγει μετα την καταψηφιση για την καταργηση των φυλακων τυπου Γ'
george777 έγραψε:Παιδιά ώς απορία και μόνο θα παραθέσω το παρακάτω άρθρο...
το τρολλαρισμα παει συννεφο και απο τα δικαιολογητικα; Δλδ οκ τη μια μερα ετσι την αλλη αλλιως;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες