Κατάταξη Υπαξιωματικών Λιμενικού (2014)
Δηλαδή, όπως φαίνεται, μπορεί να πάει και για το 2015... 

Βγήκαν οι τελικοί πίνακες των Σημαιοφόρων, τα δικά μας πότε?
Έλα ντε! Πόσες ενστάσεις έχουν γίνει; Όλοι αδικήμενοι θεώρησαν ότι ήταν?
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 52
Εγώ νόμιζα ότι οι δικές μας ενστάσεις είχαν προτεραιότητα όχι των σημαιοφόρων που έγιναν τόσες εβδομάδες μετά... Ας πιστέψουμε όμως ότι είναι θετικό που βγήκαν των σημαιοφόρων και να μας πάρουν εμάς αρχές Δεκέμβρη όπως είχατε πει κάποιοι εδώ.
μαριάννα έγραψε:Έλα ντε! Πόσες ενστάσεις έχουν γίνει;
Πολλές πίστεψε με

Gardener έγραψε:ΔΥΚ εσύ πότε βλέπεις κατάταξη;
Δεν έχω εικόνα για την πορεία εξέτασης των ενστάσεων και το πότε θα βγουν οι τελεσίδικες αποφάσεις οπότε θα μου επιτρέψεις φίλε μου να κρατήσω επιφυλακτική στάση και να μην κάνω κάποια πρόβλεψη στην παρούσα φάση.
Φιλικά

Στις 17/11 ο ΑΣΕΠ ολοκλήρωσε την εξέταση 64 ενστάσεων, από τις οποίες έκανε δεκτές τις 6.
από πού πηγάζουν οι πληροφορίες σου φίλε μου; Αυτές είναι και οι οριστικές ενστάσεις που έγιναν δεκτές ή αναμένονται να εξεταστούν και άλλες ενστάσεις;ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ έγραψε:Στις 17/11 ο ΑΣΕΠ ολοκλήρωσε την εξέταση 64 ενστάσεων, από τις οποίες έκανε δεκτές τις 6.
Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
Προκύπτουν απο έγγραφο του ασεπ. Προφανώς ειναι ο συνολικός αριθμός. Εκτός και αν εξετάζει ενστάσεις και άλλο τμήμα του ασεπ. Υπομονή!
Μπορείς να μας παραθέσεις και εμάς κάποιο link για να διαβάσουμε και εμείς το συγκεκριμένο έγγραφο;
Ή εναλλακτικά ανέβασε μία φωτογραφία με το έγγραφο του ΑΣΕΠ προς ενημέρωση των ενδιαφερόμενων
Ή εναλλακτικά ανέβασε μία φωτογραφία με το έγγραφο του ΑΣΕΠ προς ενημέρωση των ενδιαφερόμενων

Διορθώστε με αν κάνω λάθος.
Η βασική εκπαίδευση είναι 20 μέρες. Άρα πρέπει να έχουμε μπει τουλάχιστον μέχρι τις 3-4 Δεκεμβρίου για να προλάβουμε να ορκιστούμε πριν τα Χριστούγεννα, αφού τότε οι σχολές κλείνουν κ όλοι βγαίνουν έξω για κάποιες μέρες, σιγά μη μείνει ανοιχτή για να εκπαιδεύουν εμάς.
Άρα επειδή η κατάταξή μας είναι αδύνατον να γίνει μέσα στις επόμενες 3 μέρες (εδώ δεν έχουν βγει ακόμα οι τελικοί πίνακες), λογικά πάμε για το 2015.
Η βασική εκπαίδευση είναι 20 μέρες. Άρα πρέπει να έχουμε μπει τουλάχιστον μέχρι τις 3-4 Δεκεμβρίου για να προλάβουμε να ορκιστούμε πριν τα Χριστούγεννα, αφού τότε οι σχολές κλείνουν κ όλοι βγαίνουν έξω για κάποιες μέρες, σιγά μη μείνει ανοιχτή για να εκπαιδεύουν εμάς.
Άρα επειδή η κατάταξή μας είναι αδύνατον να γίνει μέσα στις επόμενες 3 μέρες (εδώ δεν έχουν βγει ακόμα οι τελικοί πίνακες), λογικά πάμε για το 2015.
Αν ψάξεις στο φόρουμ θα δεις ότι η προηγούμενη φουρνιά του '11 μπήκε δύο μέρες πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων. Παρέμεινε δύο μέρες, τους άφησαν για διακοπές και έπειτα ξαναγύρισαν για την εκπαίδευση./forum/forum_posts.asp?TID=9502
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 52
Πήρα τηλέφωνο σήμερα και πάλι δεν ξέρουν τίποτα
... Μου είπε να μην την ξαναπάρω, παρά μόνο όταν θα βγουν οι οριστικοί πίνακες. Το μόνο που επιβεβαίωσα είναι ότι η εκπαίδευση θα γίνει στη ΣΜΥΝ.

Γιάννης έγραψε:Αν ψάξεις στο φόρουμ θα δεις ότι η προηγούμενη φουρνιά του '11 μπήκε δύο μέρες πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων. Παρέμεινε δύο μέρες, τους άφησαν για διακοπές και έπειτα ξαναγύρισαν για την εκπαίδευση./forum/forum_posts.asp?TID=9502
Όντως. Μπήκαν στις 19 Δεκεμβρίου. Άρα αφού η εκπαίδευση γίνεται να διακοπεί τις ημέρες των Χριστουγέννων, τότε ο συλλογισμός μου δεν ισχύει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Magnum7 και 4 επισκέπτες