Παιχνιδάκι είναι η σφαίρα για τους άντρες...helen έγραψε:Οι κοπέλες ανησυχούν για το 1000αρι και για το μήκος. Η σφαίρα δεν σας φαίνεται δύσκολη;
Αθλητικές Δοκιμασίες Υπαξιωματικών Λιμενικού 2014
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 31
Κατι λεγανε σημερα το πρωι ρξω απο τη σχολη λιμενοφυλακων οτι θα παμε κολυμβηση κατα τις 7 του μηνα... Θα δειξει γιατι δεν τακουσα απο εγκυρη πηγη
Παιδιά καμία πληροφορία για το ποτε θα δώσουμε αθλήματα;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 31
Σε 2 εβδομάδες λογικά.132 έγραψε:Παιδιά καμία πληροφορία για το ποτε θα δώσουμε αθλήματα;
Θα προλάβουμε πριν τη βδομάδα του 15αυγουστου; Γιατί είμαστε Κ πολλοί Κ λογικά θα χωριστουμε σε γκρουπ πάλι..
μαριάννα έγραψε:Απορία: Αν κάποιος τραυματιστεί την ώρα που δίνουμε αθλήματα, αν για παράδειγμα στραμπουλίξει το πόδι του στο μήκος, μετά πώς θα συνεχίσει στα επόμενα αγωνίσματα; Θα τον δικαιολογήσουν να έρθει κάποια άλλη μέρα ή κόβεται αφού ουσιαστικά δεν μπορεί να πάρει μέρος στα επόμενα;
οπως γραφει και στην προκηρυξη αμα η ζημια ειναι ελαφρια και Μπορει ο διαγωνιζομενος να τα ξαναδωσει μεσα στο προβλεπομενο προγραμμα των αθλητικων δοκιμασιων τα ξαναδινει. Αμα π. Χ παθει σοβαρη θλαση και δεν προλαβαινει να γινει καλα συντομα κοβεται.
- 317ρης
- Λοχαγός
- Posts in topic: 67
Δυστυχως στο Λιμενικο το βυσμα ζει και βασιλευει... οσο για το προγραμα αθληματων... παρασκευη βγαινει ο πινακας επιτυχοντων ΑΝΥΕ και Μεσα στη βδομαδα κολυμβηση και αθληματα.
- 317ρης
- Λοχαγός
- Posts in topic: 67
Στο γκρουπ μου 2 αντρες 1.68 και 1.69... αντε βρες το δικιο σου τωρα... και μετα τα υγειονομικα θα περασει και κανενας χοντρουλης που υπο αλλες συνθηκες θα κοβοταν στον ΔΜΣ... ωραια πραματα ρε παιδι μ! Ελπιζω να μην αρπαξουν άυτοι ολες τι θεσεις... ελπιζω να ειναι λιγοι... μπας και εχουμε και εμεις στο ηλιο μοιρα...
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 7
Παιδια εγω τουλαχιστον ακομα δεν εχει πεσει στην αντιληψη μου καποιο βυσμα, η εστω στο γκρουπ μου... Αν και μια κοπελα στο γκρουπ μου μου πεταξε οτι πηρε χαμπαρι διαφορα. Τι να πω τωρα.Rania οι κοπελες αυτες φαινονται οτι δεν εχουν καμια σχεση ουτε με αθλητισμο ουτε εχουν το καταλληλο βαρος; Ξερω γω ρε παιδια, δεν ειναι προκλητικο να μην μπορει να παρει καποια τα ποδια της στο χιλιαρι και να την δω μπροστα μου στα γραπτα;
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 41
Για τη σφαίρα δε νομίζω να κοπεί κανείς, ούτε άντρας ούτε γυναίκα... Το ζόρισμα είναι το χιλιάρι όπως συμφωνούμε όλοι, ενώ θέλει προσοχή το αλμα σε μήκος και ύψος...
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 7
Εγω ολο τον χειμωνα αφησα τα κοκκαλακια μου στο ταρταν να βγαλω το χιλιαρι και οι κυριες αυτες ειναι με το ενα ποδι μεσα; Τοση σιγουρια; Η σφαιρα με αρκετη προπονηση βγαινει. Θελει αρκετη προετοιμασια για τις γυναικες. Εγω παντως αν δω καποια να κοβεται και την δω στα γραπτα θα της πω μπροστα σε ολους καλα εσυ δεν κοπηκες; Τι θα μου πει; Εν τω μεταξυ στο δικο μου το γκρουπ υπηρχαν παρα πολλες που ηταν γεματουλες εως χοντρουλες. Τωρα τι να πω, θα δειξει ο πινακας. Κοντος ψαλμος...
Καλά χαλαρώστε παιδιά. Τόση σιγουριά (εγώ προσωπικά την λέω αφέλεια / ανωριμότητα) έβγαζαν και άλλοι / ες κατά το παρελθόν ότι αυτοί είναι και άλλοι δεν είναι και τώρα μασάνε Mentos the freshmaker για δροσερή αναπνοή μετά την πικρίλα, έμειναν απ'έξω και κλαίνε και με μαύρο δάκρυ λέγοντας ότι έπεσαν θύματα εξαπάτησης από τα βύσματα 
Απλά άχρηστοι.
Όσοι αξίζετε να φορέσετε την Στολή θα την φορέσετε. Δεν πρόκειται κανένας να σας εμποδίσει αν εσείς είστε σε όλα εντάξει και έχετε και τα μόρια! Οι υπόλοιποι αφήστε να ονειρεύονται στολές με δράκους κλπ!

Απλά άχρηστοι.
Όσοι αξίζετε να φορέσετε την Στολή θα την φορέσετε. Δεν πρόκειται κανένας να σας εμποδίσει αν εσείς είστε σε όλα εντάξει και έχετε και τα μόρια! Οι υπόλοιποι αφήστε να ονειρεύονται στολές με δράκους κλπ!

- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
Πρώτα η κολύμβηση... Μην βιάζεστε... Και να δούμε σε πόσα τμήματα θα την κάνουν την κολύμβηση... Μετά θα βγει άλλος πίνακας για τα αθλήματα
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
Πιθανόν να χωρέσουν όλα μαζί στις ημερομηνίες αυτές... Όμως η προκήρυξη προβλέπει να γίνει πρώτα η κολύμβηση, να βγει έπειτα ο πίνακας επιτυχόντων στην κολύμβηση και μετά ακολουθούν τα αθλήματα...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες