Ιατρικές Εξετάσεις Υπαξιωματικών ΛΣ (2014)
Λογικα θα θελουν να τις βαλουμε πανω στα χαρτια που θελουν απο τους γιατρους αρκει να εχει η φωτογραφια πανω της σφραγιδα
Κυρα-κουλα έγραψε:Ψάξτε προεδρικό διάταγμα με αριθμό 11 του 2014. Με βάση αυτο κρίνεται η καταλληλότητα υποψηφίων. Εγω βέβαια ψάχνω κ δε καταλαβαίνω σε ποια κατηγορία είμαστε.
Εμεις ανηκουμε στην Α κατηγορια που αναφερεται στους υποψηφιους των στρατιωτικων σχολων των σωματων ασφαλειας και του Λιμενικου και εξεταζομαστε με βαση τον γενικο πινακα και το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β αλλα και με τις παραγραφους 2,3,4 του ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ Α στις οποιες λεει για τη ΣΜΥΝ
- 317ρης
- Λοχαγός
- Posts in topic: 25
Μηπως το ξεκαθαρισουν μετα (οταν ειναι να γινουν οι υγειονομικες εξετασεις) το τι ακριβως χρειαζεται... γτ η προκηρυξη τα λεει πολυ φλου. Εκτος και αν οντως τα θελουν απλα... δλδ χωρις φωτογραφιες παντου και τετοια.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 11
Η προκήρυξη ζητά Ακτινογραφία θώρακα FACE με γνωμάτευση ιατρού. Αυτή τη γνωμάτευση ποιος μας την δινει; Παμε μετά σε Παθολόγο; Ή υπάρχει γιατρός στα ακτινολογικά εργαστήρια που μπορεί να δώσει γνωμάτευση?
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 22
Ναι, λες και γνωμάτευση και σου δίνει μαζί με την ακτινογραφία.chris-tina έγραψε:Η προκήρυξη ζητά Ακτινογραφία θώρακα FACE με γνωμάτευση ιατρού. Αυτή τη γνωμάτευση ποιος μας την δινει; Παμε μετά σε Παθολόγο; Ή υπάρχει γιατρός στα ακτινολογικά εργαστήρια που μπορεί να δώσει γνωμάτευση;
Εγω εκανα την ακτινογραφια και μετα πηγα στον παθολογο για την γνωματευση.
Ρε παιδια εγω εκανα εξετασεις γενικες αιματος και ουρων και βιοχημικες αλλα δεν γραφει πουθενα στα αποτελεσματα Ουτε χοληστερινη (χοληστερολη) ουτε φεριτινη ουτε σιδηρο... Ειναι σωστο η χρειαζονται και αυτα που ανεφερερα?
- 317ρης
- Λοχαγός
- Posts in topic: 25
Δεν αναφερεται καπου η χοληστερολη. Για κρεατινη τρανσαμινασες ουρια κλπ κλπ λεει η προκηρυξη. Τα κανεις ολα αυτα και με αυτα κανεις την δουλεια σου. Με τις σχετικες γνωματευσεις.
Οποτε ειμαστε ενταξει... Σευχαριστω 317αρη
Στην εξεταση της ακτινογραφιας κ στην εξεταση για τις αιματολογικες η γνωματευση του ιατρου σας τι λεει?
-
- Υποδεκανέας
Παιδιά πηγα σε καρδιολόγο ιδιώτη (σε ενα ιατρείο της γειτονιάς δλδ) και μ λεει δεν μπορω να σου δώσω αυτο που ζητάς, πρεπει να πας σε νοσηλευτικό ιδρυμα! Νοσοκομείο δλδ. Και οτι δεν θα μου το δεχτούν γιατί θέλει στρογγυλή σφραγίδα.Μπορει κάποιος που να γνωρίζει σίγουρα ή να έχει ξαναπεράσει υγειονομικά να με διαφωτίσει...
ευχαριστώ
ευχαριστώ
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 3
chris-tina ο καρδιολογος της γειτονιας σου σου λεει μ@@@@ες! Εγω εκανα κανονικα ηλεκτροκαρδιογραφημα και μου εδωσε και γνωματευση με σφραγιδες και λοιπα... Βρες αλλον καρδιολογο νορμαλ!
-
- Υποδεκανέας
Χαχα! Και μ το εξηγουσε κιολλας και λεω δικαιο θα έχει ο ανθρωπος! Λεει θες κάτι "επισημο" με σφραγιδα γιατρου και απο διοίκηση. Αν ήταν ετσι λεει θα ερχόντουσαν όλοι εδώ!
το θέμα είναι αν δέχεται η επιτροπή εξετάσεις και γνωματευσεις και απο ιδιωτη γιατρο (εκτος νοσοκομειου) ειπώθηκε παραπάνω οτι δεχεται! Αλλα τώρα μπηκα σε σκέψεις...
το θέμα είναι αν δέχεται η επιτροπή εξετάσεις και γνωματευσεις και απο ιδιωτη γιατρο (εκτος νοσοκομειου) ειπώθηκε παραπάνω οτι δεχεται! Αλλα τώρα μπηκα σε σκέψεις...
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 3
Προκηρυξη, σελιδα 9, λεει "... Ή από ιδιώτη γιατρό της χώρας... "
Αθηνά μπορείς σε παρακαλώ να μου πείς τι λένε οι γνωματεύσεις σου για την ακτινογραφια κ για τις γεν αίματος... Γιατί κ εγώ σε ιδιώτες πήγα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες