Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2014)
Χρονικά δεν βγαίνει!!! Λογικά παει για καλοκαίρι!!!
Παιδια, ακρα του ταφου σιωπη! Απο μηνα σε μηνα το πανε, αλλα δεν το βλεπω... Μαλλον παει για καλοκαιρι και αν. Μην ακουω για κινητικοτητες και χαζομαρες παντως
Εχω παρει φιλε μου σε 3 Υπουργεία (ναυτιλίας, οικονομικών, μεταρρυθμιςης) τηλ κ εχω μιλήσει με τους ιδιαίτερους των υπουργών κ κανουν τις πάπιες!!! κανεις δεν ξερει κατι κ ενας ρίχνει το μπαλάκι στον άλλον!!! το οικονομικών δεν εχρι ξανα να αίτημα για προκητπρυξη, το μεταρρύθμισης δεν λένε θα βγει μεσα στο 2014 χωρις να προσδιορίζουν ποιο 3μηνο κ το ναυτιλιας πετάει κλασικά χαρταετο κ λέει οτι δεν εχουμε κατι επίσημο!!! Μιλαμε για τρελη παραπληροφόρηση!!! Μίλησα κ με την Αγγελική Μαρίνου η οποια ειναι η δημοσιογράφος στο εθνος εργασία που γραφει εδω κ μήνες για τις προκηρύξεις κ ειπε οτι κ αυτη οτι ξερει το γραφει!!! Ο, τι να ναι!!!
http://elas-lyste.blogspot.gr/2014/02/337.html
ΡΕ παιδια συγνμη αλλα εχω μια απορια. Στην προκύριξη δε μπορεις να δηλώσεις και πολύτεκνος και ειδικες δυναμεις; Πανε σε αλλες κατηγορίες;
Γνωριζει κανενας την διαδικασια των γραπτων?
Καλημερα παιδια! Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση αν γνωριζει κανεις να μου απαντησει... Ειμαι 24 χρονων και εχω εναν αδερφο 33 και εναν ακομη 22 ο οποιος σπουδαζει. Θεωρουμαι τριτεκνος;
peri_90 έγραψε:Καλημερα παιδια! Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση αν γνωριζει κανεις να μου απαντησει... Ειμαι 24 χρονων και εχω εναν αδερφο 33 και εναν ακομη 22 ο οποιος σπουδαζει. Θεωρουμαι τριτεκνος;
δεν το ξερεις αν θεωρεισαι τριτεκνος ή οχι; Αν παρεις πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης τι λεει; Δεν υπαρχει συλογος τριτεκνων οπως υπαρχει στους πολυτεκνους; Δες προηγουμενη προκυρηξη αν λεει λεπτομεριες σχετικα.
peri_90 έγραψε:Καλημερα παιδια! Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση αν γνωριζει κανεις να μου απαντησει... Ειμαι 24 χρονων και εχω εναν αδερφο 33 και εναν ακομη 22 ο οποιος σπουδαζει. Θεωρουμαι τριτεκνος;
Κανονικά δεν τα δικαιούσαι καθώς και τα 2 σου αδέρφια έχουν περάσει το 23ο έτος της ηλικίας τους και ο ένας ΔΕΝ σπουδάζει. Δηλαδή με άλλο λόγια θα έπρεπε τα αδέρφια σου να ΜΗΝ έχουν περάσει τα 23 (ανεξάρτητα από το αν σπουδάζουν) ή στην αντίθετη περίπτωση να σπούδαζαν και οι 2.
Ωστόσο αν θες επικοινώνησε και με την Ο. Π. Ο. Τ. Τ. Ε για περισσότερες πληροφορίες

Το πιστοποιητικο οικογ. Καταστασης ξερω τι λεει, απλα δεν ηξερα τι παιζει με τα ορια ηλικιας για να καταλαβω αν ανηκω στην ευεργετικη διαταξη. Ευχαριστω πολυ DYK [:) ]
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 3
http://costagarda.blogspot.gr/2014/03/t.html εφτιασε η στιγμη παιδια
Ναι όντως αυτό το νομοσχέδιο περιμέναμε τόσο καιρό, άντε να δούμε από εδώ και πέρα τι γίνεται.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
Την αλλη εβδομάδα κατατίθεται το νομοσχεδιο! Επιτέλους! Αντε να δούμε θα τις βγάλουν τωρα τις προκηρυξεις ´ η θα βρουν κατι αλλο να βρουν για να μη τις βγάλουν!!! Αντε να βγει να ησυχάσουμε!!!
Στο λινκ που ανεβασε ο φιλος ποιο. πανω δεν αναφερει για γραπτα γενικα για το αν αλλαζει η διαδικασια προσληψης λ. φ υπαξ
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
Πρεπει μα διαβάσεις αναλυτικά το νεο νομοσχεδιο !!! Υπαρχει μεσα το πως θα μπαίνουν στο εξής οι υπαξιωματικοί κ οι λιμενοφυλακες!!! Κ λεει μεσα κ για γραπτα!!!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες