Bάσεις - μόρια Αστυνομικών Σχολών (2013)
Παιδια εγω πιστευω πως θα πεσει πολυ η βασει για αστυφυλακων λογω της 2ετιας... Στην νοτια θεσσαλονικη 9 ατομα εχουν δηλωσει... Εγω 12270 εβγαλα και ειμαι πολυτεκνος ελπιζω να την πιασω...
Ρε παιδια λετε ολοι για την αστυφυλακων και κανεις δεν αναφερει την αξιωματικων... Καμια προβλεψη για την αξιωματικων...
Καλησπέρα και από εμένα, φέτος τα θέματα ηταν οωτως ζόρικα... Έχω δηλώσει και εγώ αστυνομικές σχολές αρκετά ψηλά στο μηχανογραφικό... Τα μόριά μου ειναι 15.850 στο 5ο πεδίο, πιστεύετε έχω ελπίδες για αστυφυλάκων; Είμαι και από πολύτεκνη οικογένεια.
Πιστευω ανετα φιλε μου. εδω γενικη σειρα εισαι μαλλον μεσα ποσο μαλλον πολυτεκνος. εκανες αιτηση στις αστυνομικο τμημα της περιοχης σου;
Πέρυσι ήταν κάπου στα 14400 οπότε φέτος με τα ίδια άτομα και τη σφαγή στα θέματα με 1400 μόρια διαφορά που έχεις νομίζω πως οι ελπίδες σου είναι ελάχιστες...
Παιδιά έχετε ακούσει κάτι για τις αιτήσεις; Πόσες μπορεί να είναι φέτος;'Ολοι μιλούν για κατακρημνισμό των βάσεων σε όλα τα πεδια και ειδικά οι υποψήφιοι της τεχνολογικής έχουν γράψει χειρότερα απο καθε χρονια βάση στατιστικών του υπουργείου. Πόσο πιστεύετε θα πάει η βάση?
Φιλε μου στο αστυνομικο τμημα της περιοχης σου ποσοι εχουνε κανει αιτηση; Λιγοτεροι απο περυσι; Και ποσα μορια εγραψες αν επιτρεπεται; Μονο αν εχουμε ενα καλο δειγμα των μοριων και της ζητησης πιστευω θα μπορεσουμε να κανουμε ασφαλεις εκτιμησεις. Εμενα Παλαιο φαληρο μου ειπαν λιγοτεροι απο περυσι και εχω βγαλει 15800 σχεδον
Ναι έχω κάνει αίτηση και τις εξετάσεις στο νοσοκομείο τις ολοκλήρωσα, τώρα μένουν τα αθλήματα. Μηπως έχετε υπόψην σας πότε αρχίζουν?
Κωστα 18 εγραψες την εχεις δηλωσει ψηλα, δηλαδη αν επιτρεπεται ποιες αλλες σχολες εχεις βαλει ψηλοτερα; Στρατιωτικες;
Καλησπερα και απο μενα παιδια... Μια ερωτηση... Με 18100 εχω καμια ελπιδα για γενικη σειρα να μπω αξιωματικων... ;
Φιλε βαγγελη εχει καποιες πιθανοτητες αλλα λιγο δυσκολο να πεσει 350 μορια, αστυφυλακων δεν βαζεις;
Ρε παιδια εχω μπερδευτει... Αλλοι λενε οτι θα πεσει η αξιωματικων κοντα 17500 και με 18100 ρε υποψηφιε ειναι δυσκολο να μπω... Δεν ξερω τι να πω... Η βαση των αξιωματικων για αστυφυλακες ειναι 15200 για φετος... Και εμας θα μεινει πανω απο 18000... ; Φιλε με 18100 λυπαμαι τα μορια να βαλω αστυφυλακων γιατι ολοι την λενε πολυ χαμηλα γυρω στα 13-14000. Θα ναι κριμα ο κοπος μου υστερα...
Γεια σας παιδια... Φετος εδωσα δευτερη χρονια μονο και μονο για την αστυφυλακων... Εβγαλα 14.700 και ειμαι πολυτεκνος! Τι λετε εχω ελπιδες;
Νομίζω Βαγγέλη ότι δεν έχεις προβλημα με την Αξιωματικών. Φέτος με αυτά τα θέματα δεν εχουν γραψει. Εδώ λένε οτι θα πέσουν οι Ιατρικές Πολυτεχνεία Νομικές κλπ. Το θέμα είναι μόνο ότι ακούγετε ότι υπάρχουν πολύ περισσότερες αιτήσεις φέτος για τις Σχολές.
- Cptmcdonald
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 28
Πιστεύω πως ναι
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες