ΟΠΚΕ - Όμαδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος
Ναι φιλε αλλα ακομα αναμενουμε
Εμαθα απο Παρα πολυ καλη πηγη οτι αντιδρανε αυτοι που αντιδρουσαν και τοτε πριν παμε και στα εκαμ αλλα θα αλλαξει μια διαταξη και θα συνεχιστει κανονικα το ολο θεμα. Οσο γιαυτο που σε ειχα ρωτησει εχεις δικιο σε οτι μου ειπες και παλι σευχαριστω.
Τιποτα φιλε να εισαι καλα, δυστυχως ημαστε ολοι μια οικογενεια στα Χαρτια αλλα ολοι κοιτανε να βγαλουν το ματι του αλλου
Ευτυχως αυτο που λες ισχυει για παρα πολυ λιγους, ελαχιστους θα ελεγα που δεν μπορουν να χαλασουν το κλιμα συνδελφικοτητας και καλης συνεργασιας που υπαρχει με εναν και μονο κοινο παρανομαστη την παταξη της εγκληματικοτητας. Ειμαι στο σωμα απο το 2007 και αυτο εχω καταλαβει οποτε ασχολουμαστε με το μεγαλο μερος της οικογενειας που ανοικουμε ολοι.
Τι γινεται ρε παιδια εχουμε κανενα νεο απο την ΟΠΚΕ ; Αν ξερει καποιος αλλα σιγουρα οι συναδελφοι στην ΟΠΚΕ εχουν καποιο εξτρα επιδομα ;
Επιδομα δεν εχει η οπκε εκτος εξτρα εχουν τα εκτος εδρας αν βγουν εκτος. Αστυφ. Εχει παρει οι φρουροι αναμενουν
Το γνωριζω οτι οι ειδικοι φρουροι αναμενουν ειναι θεμα χρονου παντως να επανδρωσουν κ τις οπκε τα εκτος εδρας μου ειπαν ειναι σε σταθερη βαση απλα τα παιρνουν αν τετραμηνο πανταμηνο
Ανα 5 μηνες τα παιρνουν
Κατι τετειο ειχα ακουσει κ εγω αν 5 μηνες Το θεμα ειναι οτι πρεπει να αλλαξει το ΠΔ για να μπορουν να υπαρχουν κ ειδικοι φρουροι στις οπκε. Αλλα αυτο θα γινει πολυ συντομα.
panosP99 έγραψε:Κατι τετειο ειχα ακουσει κ εγω αν 5 μηνες Το θεμα ειναι οτι πρεπει να αλλαξει το ΠΔ για να μπορουν να υπαρχουν κ ειδικοι φρουροι στις οπκε. Αλλα αυτο θα γινει πολυ συντομα.
Το ξέρεις απο κάπου ή το υποθέτεις ;
Θελω και μπορώ !
Το εχουν μπλοκαρει οι αστυφ αυτο
http://skaythess.gr/2014/01/%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BF%CF%80%CE%BA%CE%B5/
deltoni έγραψε:http://skaythess.gr/2014/01/%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BF%CF%80%CE%BA%CE%B5/
Σημαντική εξέλιξη φίλε, άρα κανονικά και με το νόμο πλέον οι ΕΦ και στην ΟΠΚΕ
Θελω και μπορώ !
Πλεον ναι φιλε.

Οριστικα οι ειδικοι φρουροι στις οπκε αλλη μια μεγαλη επιτυχια για το σωματειο μας και τον θεσμο μας
. Π. Δ.12/2014 - Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο. Π. Κ. Ε.)
. Π. Δ.12/2014 - Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο. Π. Κ. Ε.)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες