Σχολή Ανθυποπυραγών - Κατάταξη
Καλημέρα σας,
Εμένα με πήραν από την Κεντρική Διεύθυνση για το ΦΕΚ (ΦΕΚ ΦΕΚ Γ 1317 - 13.12.2012 Σελίδες 4 (10333 - 10336) στη σελίδα http://www.et.gr/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=109&)
Να είμαστε 24 Δεκέμβρη,7:30 στη Μάτσα. Να έχουμε μαζί μας πτυχίο, ΑΔΤ, απολυτήριο στρατού,4 φωτογραφίες ταυτότητας, προσωπικά είδη για 1-2 μέρες και φόρμες.'
Αν ξεχνώ κάτι, πείτε το.
Καλή αρχή σε όλους σας
Εμένα με πήραν από την Κεντρική Διεύθυνση για το ΦΕΚ (ΦΕΚ ΦΕΚ Γ 1317 - 13.12.2012 Σελίδες 4 (10333 - 10336) στη σελίδα http://www.et.gr/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=109&)
Να είμαστε 24 Δεκέμβρη,7:30 στη Μάτσα. Να έχουμε μαζί μας πτυχίο, ΑΔΤ, απολυτήριο στρατού,4 φωτογραφίες ταυτότητας, προσωπικά είδη για 1-2 μέρες και φόρμες.'
Αν ξεχνώ κάτι, πείτε το.
Καλή αρχή σε όλους σας
Βγήκε σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Πυροσβεστικού Σώματος για το Φ. Ε. Κ.1317 τ. Γ' 13-12-2012.
Παιδια το φεκ ειναι το 1317 τεύχος Γ, αναζητήστε το στο et.gr
Συγχαρητηρια σε ολους τα λέμε τη Δευτέρα επιτέλους!
Συγχαρητηρια σε ολους τα λέμε τη Δευτέρα επιτέλους!
Σημερα τα μαθαμε ολοι τα ευχαριστα μαγκες... Δεν ειχαμε ιδεα για τιποτα! Οπως τα ειχα γραψει και απο χθες οτι ολα θα πηγαιναν καλα ετσι κι εγινε και μαλιστα την επομενη μερα... Αντε καλη αρχη και καλη σταδιοδρομια Να εχουμε λοιπον ολοι μας!
Ακόμη και στην ενημέρωση στους μισούς είπαν να φέρουν προσωπικά είδη και στους άλλους μισούς τπτ... Μπράβο μας συνάδελφοι!
Την Δευτέρα Θα Πάμε Για Μόνιμη Εγκατάσταση Η Απλά Θα Παρουσιαστούμε Και Μετά Τις Γιορτές Ξεκινάμε Κανονικά?
Εμενα παντως δεν μου ειπαν απολυτως τιποτα για προσωπικα ειδη 1-2 ημερών και φυσικά δεν θα φέρω. Αλοιμονο αν ειχαν σκοπο να μας εχουν εσωκλειστους και δεν μας ενημερωσαν... Το θεωρω αδυνατο.
Είπαν να πάρουμε κάποια προσωπικά μας είδη όχι όμως για να μας κρατήσουν μέσα στη σχολή. Ρώτησα και μου είπαν κατα λέξη "δε θα σας κρατήσουμε μέσα, εξάλλου δεν υπάρχει χώρος". Συμπληρώνω εγώ ότι δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο. Η σχολή είναι 8:00-14:00. Μάλιστα μου είπαν ότι πιθανόν να μας φωνάξουν και την Πέμπτη (υποθέτω εννοούσε 27/12). Προφανώς θα μας πούνε κάποια διαδικαστικά και θα μας φωνάξουν για φοίτηση μετά τις γιορτές.
- hERmes1
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Επικοινωνία:
Δλδ θα μας φωνάζουν κάθε 2 μέρες μέχρι κ την Πρωτοχρονιά; Μα καλά νομιζουν οτι μενουμε ολοι δίπλα; Ειμαστε κ απο επαρχια. Δεν εχουμε απλετα χρηματα για εισιτηρια κ ξενοδοχεια. Αν είναι δυνατόν να κάνουν κάτι τέτοιο!
-
- Υποδεκανέας
- Επικοινωνία:
Γεια σας, σήμερα παρουσιάστηκαν οι αξιωματικοί; Υπήρχαν κάποιοι που δεν παρουσιαστηκαν;
Τρία άτομα δεν παρουσιάστηκαν. Ο ένας χημικός μηχανικός, οι άλλοι δύο δε θυμάμαι.
-
- Υποδεκανέας
- Επικοινωνία:
Έχεις ιδέα για το όνομα του χημικου μηχανικού;
Οι δυο ειχαν κρητικα επιθετα με καταληξη -ακης και ο τριτος πρεπει να λεγοταν ρονιωτης.
2 χημικοι μηχανικοι δεν παρουσιάστηκαν κ ένας πληροφορικαριος
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες