Προκήρυξη Λιμενικό Σώμα/Δόκιμοι Σημαιοφόροι (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
nikosl86
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από nikosl86 »

handballer έγραψε:
nikosl86 έγραψε: Ναι ρε παιδια συμφωνω οτι θα υπαρχουν και τετοιες περιπτωσεις αλλα αν υποθεσουμε οτι θα ισχισει αυτο που λενε οτι τα γραπτα θα διορθωθουν ανωνυμα ποσο καλα θα γραψει το βυσμα αν λαβει τα θεματα και μια βδομαδα νωριτερα; Εγω προσωπικα διαβαζω απο τοτε που βγηκε και αν καταφερω να φτασω στις εξετασεις οτι γινει μετα!
μακάρι φίλος αλλά απίθανο.

Το ξερω φιλε αλλα κανεις μια προσπαθεια και βλεπεις. Εξαλλου δεν εχεις να χασεις κατι εκτος απο ενα μηνα απο την ζωη σου για μελετη.
Άβαταρ μέλους
expedition
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από expedition »

greko_27 έγραψε:
nikosl86 έγραψε:Ναι ρε παιδια συμφωνω οτι θα υπαρχουν και τετοιες περιπτωσεις αλλα αν υποθεσουμε οτι θα ισχισει αυτο που λενε οτι τα γραπτα θα διορθωθουν ανωνυμα ποσο καλα θα γραψει το βυσμα αν λαβει τα θεματα και μια βδομαδα νωριτερα;
εγω προσωπικα διαβαζω απο τοτε που βγηκε και αν καταφερω να φτασω στις εξετασεις οτι γινει μετα!

μα δεν χρειαζεται να γραψει... Παλαιοτερα στο γραφειο του υφυπουργου εμπορικης ναυτιλιας εφταναν τα ονοματα οσον ηταν να περασουν (με fax τα αντιγραφα των αιτησεων τους στελνονταν απο τα πολιτικα γραφεια) ... Μετα φτιαχνοταν μια λιστα με τα ονοματα οσον επρεπε να περασουν... Επειτα πηγαιναν στην επιτροπη... Οι ανωτατοι αξιωματικοι τα πηγαιναν απευθειας στην επιτροπη
Καταρχην δεν εχεις το δικαιωμα να δεις τι εγραψε ο αλλος... οποτε στο τελος βλεπεις οταν βγαινουν τα αποτελεσματα κατι 20αρια στην εκθεση και τριβεις τα ματια σου...

ΥΓ. Δεν παιζει κανεναν ρολο τι γραφεις. Εαν εχεις βυσμα περνας... Υπαρχουν πολλοι μεθοδοι διαρροη θεματων... Αιτησουλες με φαξ κοκ... Κτα τα αλλα δεν γινεται. Αντικειμενικα παντα... Εικόνα
Φίλε greko_27,στο θέμα Προκήρυξη για Λιμενικό Σώμα / Λιμενοφύλακες (2011) έγραφες εδώ :
"Τερμα τα πινοκιοΕικόνα... Ενα χρονιο προβλημα λυθηκε... Ειδικα των αξιωματικων οπου οι προσληψεις παντα ηταν βυσματικες... Ευχομαι μονο να μην κοβωνται αδικα καποιοι υποψηφιοι στα υγειονομικα, ή στις συνεντευξεις ή στα ψυχοτεχνικα ή στα αθληματα για να μεινουν οι δικοι τους.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στους συμμετεχοντες-υποψηφιους και καλο κουριαγιο... Γιατι θα εχει πολυ τρεξιμο και διαβασμα.Εικόνα"

και εδώ :
"και στις 2 μπορεις να δωσεις... Και στις 2 θα μπορεις να κανεις εστανση μεσω ασεπ... Η μια με μορια-οικονομικοι ή αλλη με γραπτες... Θα ειναι δικαια μην φοβασαι... Η νομιμοτητες των προκ στο θεμα της επιλογης των υποψηφιων θα ειναι οκ... Για τα υπολοιπα δεν βαζω το χερι μου στη φωτια... Υγειονομικα, συνεντευξεις αθληματα κτλπ... Τα γνωστα κολπαΕικόνα"

Δηλαδή μέχρι τότε το πρόβλημα "βύσματος" ήταν στις διαδικασίες μέχρι τα γραπτά και τώρα επεκτάθηκε και στα γραπτά;

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από greko_27 »

Δυστυχως καποιοι δεν εχουν το θεο τους... ναι καποιοι επιδιωκουν να βολευτουν και στα γραπτα... Το θεμα ειναι οτι φετος δεν θα ειναι ''εας το πουμε τοσο χαλια" οπως γινοταν παλαιοτερα... Αλλα θα υπαρχουν βυσματα... Σε δικη μου ερωτηση οσον αφορα τη νομικη διασταση της προκηρυξης και τον τροπο βαθμολογησης-αξιολογησης των υποψηφιων η απαντηση-διαπιστωση που πηρα ειναι οτι α) δεν μπορεις να ζητησεις gia αναβαθμολογηση, β) μπορεις να δεις το γραπτο σου γ) μπορουν ανετα να διαρρευσουν τα θεματα,δ) η υλη σε ορισμενα μαθηματα δεν μπορεις να τη βρεις ευκολα σε βιβλια (γιατι δεν υπαρχουν), ε) τα θεματα θα τα βαλουν παλι ανωτατατοι αξιωματικοι (τα ιδια παντελη μου τα ιδια παντελακη μου), στ) οι διορθωτες παλι λιμενικοι θα ειναι,ζ) οποιος εχει τις καταλληλες γνωριμιες ανετα μπορει να ασκησει τις καταλληλες πιεσεις στην επιτροπη και να περασει... Ουσιαστικα Η ΕΣΤΑΝΣΗ ΤΕΛΙΚΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ Ο ΑΣΕΠ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΕΙ ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ (ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΤΡΟΠΟΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ) ...
πετρος

Δημοσίευση από πετρος »

Σας παρακαλώ επειδή θέλω να κάνω κάποια ερωτήματα και Το τηλ. Των πληροφοριών μιλάει συνεχώς πείτε μου αν με πτυχίο τει εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις σαν δόκιμος (οχι Ε. Δ) με lower μπορώ να κάνω αίτηση για λιμενοφύλακας; Και αν ναι μονο για λιμενοφύλακας Η Για Όλα Χρειάζεται ecdl?
Άβαταρ μέλους
Kostas17
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από Kostas17 »

πετρος έγραψε:Σας παρακαλώ επειδή θέλω να κάνω κάποια ερωτήματα και Το τηλ. Των πληροφοριών μιλάει συνεχώς πείτε μου αν με πτυχίο τει εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις σαν δόκιμος (οχι Ε. Δ) με lower μπορώ να κάνω αίτηση για λιμενοφύλακας; Και αν ναι μονο για λιμενοφύλακας Η Για Όλα Χρειάζεται ecdl;

Μεγαλε αυτο το thread ειναι για την προκυρηξη των σημαιοφορων. Υπαρχει ενα αλλο για υπαξ και λ/φ που μπορεις να απευθυνθεις.

Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από handballer »

greko_27 έγραψε: Δυστυχως καποιοι δεν εχουν το θεο τους... ναι καποιοι επιδιωκουν να βολευτουν και στα γραπτα... Το θεμα ειναι οτι φετος δεν θα ειναι ''εας το πουμε τοσο χαλια" οπως γινοταν παλαιοτερα... Αλλα θα υπαρχουν βυσματα... Σε δικη μου ερωτηση οσον αφορα τη νομικη διασταση της προκηρυξης και τον τροπο βαθμολογησης-αξιολογησης των υποψηφιων η απαντηση-διαπιστωση που πηρα ειναι οτι α) δεν μπορεις να ζητησεις gia αναβαθμολογηση, β) μπορεις να δεις το γραπτο σου γ) μπορουν ανετα να διαρρευσουν τα θεματα,δ) η υλη σε ορισμενα μαθηματα δεν μπορεις να τη βρεις ευκολα σε βιβλια (γιατι δεν υπαρχουν), ε) τα θεματα θα τα βαλουν παλι ανωτατατοι αξιωματικοι (τα ιδια παντελη μου τα ιδια παντελακη μου), στ) οι διορθωτες παλι λιμενικοι θα ειναι,ζ) οποιος εχει τις καταλληλες γνωριμιες ανετα μπορει να ασκησει τις καταλληλες πιεσεις στην επιτροπη και να περασει<... Ουσιαστικα Η ΕΣΤΑΝΣΗ ΤΕΛΙΚΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ Ο ΑΣΕΠ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΕΙ ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ (ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΤΡΟΠΟΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ) ...
Συμφωνώ σε όλα με τον Greko.
Άβαταρ μέλους
expedition
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από expedition »

greko_27 έγραψε:Δυστυχως καποιοι δεν εχουν το θεο τους... ναι καποιοι επιδιωκουν να βολευτουν και στα γραπτα... Το θεμα ειναι οτι φετος δεν θα ειναι ''εας το πουμε τοσο χαλια" οπως γινοταν παλαιοτερα... Αλλα θα υπαρχουν βυσματα... Σε δικη μου ερωτηση οσον αφορα τη νομικη διασταση της προκηρυξης και τον τροπο βαθμολογησης-αξιολογησης των υποψηφιων η απαντηση-διαπιστωση που πηρα ειναι οτι α) δεν μπορεις να ζητησεις gia αναβαθμολογηση, β) μπορεις να δεις το γραπτο σου γ) μπορουν ανετα να διαρρευσουν τα θεματα,δ) η υλη σε ορισμενα μαθηματα δεν μπορεις να τη βρεις ευκολα σε βιβλια (γιατι δεν υπαρχουν), ε) τα θεματα θα τα βαλουν παλι ανωτατατοι αξιωματικοι (τα ιδια παντελη μου τα ιδια παντελακη μου), στ) οι διορθωτες παλι λιμενικοι θα ειναι,ζ) οποιος εχει τις καταλληλες γνωριμιες ανετα μπορει να ασκησει τις καταλληλες πιεσεις στην επιτροπη και να περασει... Ουσιαστικα Η ΕΣΤΑΝΣΗ ΤΕΛΙΚΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ Ο ΑΣΕΠ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΕΙ ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ (ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΤΡΟΠΟΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ) ...
Κάποια από αυτά που λες ισχύουν αντικειμενικά και απορέουν απο τη προκήρυξη και κάποια άλλα είναι πιθανολογήματα, εκτός βέβαια αν υπάρχουν απτές αποδείξεις. Αυτό που επίσης δε κατάλαβα είναι τι ακριβώς προσφέρει στη συζήτηση μας το προηγούμενο μήνυμά σου;

greko_27 έγραψε:Βαλτε λυτους και δεμενους και αφηστε τα αυτα... Δεν βλεπετε τι γινεται; Δυσκολεψτε και λιγο την κατασταση γιατι ηδη καποιες θεσεις τις εχουν πιασει... (αναρωτιεμαι εαν ηταν καποιος ανηψιος-ια πρωην υπαρχηγου ΛΣ θα εμενε απ'εξω) ;Εικόνα
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από greko_27 »

eΧρedιtιοn δες ποιος ειναι ο λιμεναρχης υδρας τωρα και θα καταλαβεις πιανου ανηψιος ειναι... Αφου θελεις να μιλησουμε με ονοματα... ο αρχηγος και υπαρχηγος του ΛΣ ειναι ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΟΙ οι παλιογιωταδες... Οι περισσοτεροι ανωτατοι αξιωματικοι βαζουν τα παιδια τους και τους συγγενεις τους στο ΛΣ ως αξιωματικους λες και ειναι τσιφλικι τους... Καθε φορα που βγαινει προκ τα ιδια γινονται απο πολιτικους και ΠΙΛΑΦΑΔΕΣ... οταν βγουν τα αποτελεσματα εδω θα ειμαστε και θα τα ξαναπουμε... κατα τα αλλα τσαμπα μπηκε η εστανση και επαναλαμβανω ουτε ο ΑΣΕΠ μπορει να ελενξει εαν γινουν παρατυπιες λογω της προκηρυξης... Επρεπε να δωσουν περισσοτερα δικαιωματα.... δυστυχως εδω δεν υπαρχουν μορια για να διαπιστωσεις οτι προσβαλετε η νομιμοτητα της προκηρυξης οπως μπορει ανετα να κανει ενας υποψηφιος για λφ, υπαξ, τεχνικος, οικονομολογος και νομικος αξιωματικος
cHrisAEN
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από cHrisAEN »

Θα βγει ανακοινωση με όσους κόπηκαν από ελλειπή δικαιολογητικά πριν την 17 αυγουστου ;

Ευχαριστώ

nikosl86
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από nikosl86 »

cHrisAEN έγραψε:Θα βγει ανακοινωση με όσους κόπηκαν από ελλειπή δικαιολογητικά πριν την 17 αυγουστου ;

Ευχαριστώ

ναι λογικα απο αυριο θα περιμενουμε να βγαλουν τις λιστες στην ιστοσελιδα τους.
Άβαταρ μέλους
Kostas17

Παει κανενους το μυαλο ποτε μπορει να ξεκιναμε γραπτα; Σε σχεση με προηγουμενες προκυρηξεις, η καμια πληροφορια εκ των εσω...
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Kostas17 έγραψε: Παει κανενους το μυαλο ποτε μπορει να ξεκιναμε γραπτα; Σε σχεση με προηγουμενες προκυρηξεις, η καμια πληροφορια εκ των εσω...
Σύντομα πάντως. Εγώ πιθανολογώ Σεπτέμβρη - Οκτώβρη
Άβαταρ μέλους
Kostas17

Εχετε να προτεινεται καποιο βιβλιο για το διοικητικο δικαιο που να καλυπτει ολη την ζητουμενη υλη; Γιατι αυτο που εχω, τυπου ασεπ, αποδειχτηκε μαπα...
Γιώτα

Δημοσίευση από Γιώτα »

Δεν ξέρω κάποιο συγκεκριμένο βιβλίο να σο προτείνω, αλλά τα καλύτερα που κυκλοφορούν είναι αυτά από τις εκδόσεις Σάκκουλας. Αυτά παίρνουν οι φοιτητές της νομικής στη Θεσσαλονίκη. Αυτά πρέπει να καλύπτουν τη ζητούμενη ύλη. Απ' ότι ξέρω μπορείς να τα βρεις και σε μεγάλα βιβλιοπωλεία (π. Χ. Παπασωτηρίου,Public). Καλό διάβασμα.

Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Kostas17 έγραψε: Εχετε να προτεινεται καποιο βιβλιο για το διοικητικο δικαιο που να καλυπτει ολη την ζητουμενη υλη; Γιατι αυτο που εχω, τυπου ασεπ, αποδειχτηκε μαπα...
άντε και καλό διάβασμα.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης