Πεζοναύτες: Κατάταξη και αθλήματα
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
Γιατί θα χρειαστεί να περάσει δοκιμασίες αφού θα έχει ορκιστεί στο Πεύκο; Ο_Ο
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 36
Τις δοκιμάσεις θα τις κάνει πριν ορκιστεί όμως
Φιλε GreekArmy οι δοκιμασιες για να πας απο μ. Πευκο πεζοναυτες ειναι δυσκολες; Και κατι ακομα... Αν το δηλωσεις σε στελνουν κατευθειαν αυλωνα μετα την αδεια ορκωμοσιας; Ευχαριστω για τον χρονο σου
-
- Στρατηγός
Εύκολα είναι.20 κάμψεις 4 έλξεις 1000 μέτρα σε 5 λεπτά, επιστρέφεις μετά την άδεια ορκομωσίας και μετά απο 3-4 μέρες φεύγετε όσοι έχετε επιλεχθεί για τις ειδικές δυνάμεις
οι ιδιες ειναι κ για αλεκσιπτωτα;Greek_Army έγραψε:Εύκολα είναι.20 κάμψεις 4 έλξεις 1000 μέτρα σε 5 λεπτά, επιστρέφεις μετά την άδεια ορκομωσίας και μετά απο 3-4 μέρες φεύγετε όσοι έχετε επιλεχθεί για τις ειδικές δυνάμεις
-
- Στρατηγός
Αυτά τα δίνεις για να πας από άλλο κέντρο στις ειδικές δυνάμεις. Τώρα για να επιλεχθείς από το πεύκο για αλεξίπτωτα έιναι άλλα. Ρίξε μια ματιά εδώ /forum/forum_posts.asp?TID=612&PN=44
Γεια σασ... Τωρα στις 11 μπαινω πεζοναυτης αυλωνα και ειμαι αρκετα αγχωμενος για το εξης: Πριν 2 εβδομαδες επαθα θλαση στο μηρο με αποτελεσμα μεχρι σημερα να νιωθω καποιες ενοχλησεις στο ποδι... Βεβαια απο τοτε δεν το εχω κουρασει και δεν ξερω τι ''συμπεριφορα'' θα εχει στο αγωνισμα 1000 μετρων σε 5 λεπτα, αφου φοβαμαι μην κοπω λογω των ενοχλησεων αυτων... Και το ερωτημα ειναι το εξης: Να το αναφερω στους ιατρους μολις παρουσιαστω και εαν ναι υπαρχει το ενδεχομενο να με κοψουν με τη μια; Η να μην βγαλω αχνα, να σφιξω τα δοντια και οτι γινει; Οποιος μπορει ας απαντησει παρακαλω γιατι απο μικρος ηθελα να υπηρετησω στο σωμα των πεζοναυτων και θα μου στοιχησει αρκετα εαν κοπω ετσι αδοξα λογω μιας ατυχιας της τελευταιας στιγμης.υ. Γ : Τις καμψεις, τις ελξεις και τους κοιλιακους τους βγαζω ανετα, μονο για το 1 χιλμ αγχωνομαι
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 1
4' 20'' ειναι αν θυμαμα καλα ή 4.30'' οχι 5'. Οχι για να σε αγχωσω. Ρωτα πολιτη γιατρο εξω πρωτα... Εκει που πας (ή στα ΛΟΚ τελοσπαντων) αλλος εκανε 3 μερες ανταρτη, πορειες σε κατσαβραχα με βγαλμενο αστραγαλο... Γιατι δεν τον πιστευανε οτι ειχε προβλημα. Οποτε τρεχα! Ολα στο μυαλο ειναι!

Φιδεα ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση αλλα κυριως γιατι με το παραδειγμα που εφερες μου ανεβασες το ηθικο... θα προσπαθησω με ολες μου τις δυναμεις να ανταποκριθω οσο το δυνατον καλυτερα στις απαιτησεις των εκπαιδευτων μου εστω και με ενα ποδι... ευχαριστω κ παλι...
Εχω δηλωσει πεζοναυτες και μπαινω αυγουστο
τις δοκιμασιες ελξεις καμψεις και τρεξιμο ποτε θα τις περασω;
ισχυει οτι ειναι 20 καμψεις 4 ελξεις και 1 χιλιομετρο τρεξιμο σε 5 λεπτα;
τις δοκιμασιες ελξεις καμψεις και τρεξιμο ποτε θα τις περασω;
ισχυει οτι ειναι 20 καμψεις 4 ελξεις και 1 χιλιομετρο τρεξιμο σε 5 λεπτα;
-
- Στρατηγός
Αυτές οι δοκιμασίες είναι για το αν δεν σε πάρουνε στους πεζοναύτες αλλά σε άλλο σώμα. Πχ πεζικό
Δηλαδη εαν με παρουν στους πεζοναυτες δε θα τις κανω τις δοκιμασιες;
επισης ποσο σιγουρο ειναι να με παρουν οι πεζοναυτες επειδη το δηλωσα;
επισης ποσο σιγουρο ειναι να με παρουν οι πεζοναυτες επειδη το δηλωσα;
-
- Στρατηγός
Αν σε πάρουνε στους πεζοναύτες θα κάνεις άλλες δοκιμασίες για να πάρεις τον πράσινο μπερε. Αν διαβάσεις προηγούμενες σελίδες γράφουνε αρκετά παιδιά το πρόγραμμα που ακολουθούνε στους πεζοναύτες. Σίγουρο δεν είναι τίποτα απλά έχεις περισσότερες πιθανότητες εφόσον το δήλωσες κιόλας
Παιδια για σας. Ειμαι γεννημενος το '89 και θα μπω φανταρος Νοεμβρη '10... Το πρωτο χαρτι ηρθε για μεγαλο πευκο ΕΔ. Γουσταρω να παω πεζοναυτης.1: Μπορω να το αλλαξω;2: Εχω υπσος 1,64. Θα υπαρξει προβλημα ή θα φαω ηττα; Απο ασκησεις και αλλα λοιπα τα εχς ανετα... ! Αν απαντησει καποιος υπευθηνα θα το εκτιμουσα... Ευχαριστω για τ χρονο σας
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης