Σχολή Ευελπίδων για γυναίκες
faye δεν είμαι στην σσε ακόμα, αλλά ελπίζω να μπω κι έχω ψάξει αρκετά, γι αυτό και μπορώ να σου απαντάω σε κάποιες ερωτήσεις σου! )
ΑΓΑΘΑ ΚΟΠΟΙΣ ΚΤΩΝΤΑΙ
Ααα οκ ευχαριστώ... Είναι δύκολα τα μαθηματα στη σχολή; Εγώ θα είμαι με το καινούργιο σύστημα μήπως ξέρεις αν θα μπορώ να μπώ μέσω θεωρικής;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 5
Και για τις 2 ερωτήσεις σου υπάρχουνε ξεχωριστά θέματα, μην τα θέλεις όλα στο χέρι
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 7
Δηλαδή πόσο μακρύ μαλλί επιτρέπεται στις γυναίκες σύμφωνα με τον κανονισμο; Το δικό μου φτάνει χαμηλά στη μέση και δε θέλω να το κόψω. Αφού θα είναι κοτσίδα τι θα ενοχλεί;
Διψάς χρυσάφι. Πάρε, ψάξε, μέτρα. Εδώ κοντά σου χρόνια αθάνατος να μένω, ως να μου γίνεις Μοίρα, Θάνατος και Πέτρα
- EFI1997
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 1
Αν μπορεί κάποιος να απαντήσει γιατί είναι σημαντκό...
ξέρεται. Φρικάρουμε με την ιδέα να κόψουμε πολύ τα μαλλιά μας 

Νικολέτα έγραψε:Δηλαδή πόσο μακρύ μαλλί επιτρέπεται στις γυναίκες σύμφωνα με τον κανονισμο; Το δικό μου φτάνει χαμηλά στη μέση και δε θέλω να το κόψω. Αφού θα είναι κοτσίδα τι θα ενοχλεί;
Το μαλλί για τις γυναίκες θα πρέπει να είναι τόσο, ώστε να μπορείτε να το πιάνετε κότσο για να μπορεί να "κάθεται" πάνω στο κεφάλι σας το τζόκευ, πηλίκιο, μπερές κλπ. Εντάξει είπαμε ότι ουσιαστικά δεν υπάρχει το "προβλεπόμενο" για τις γυναίκες (όπως στους άντρες), αλλά μην το ξεφτιλίσουμε κιόλας. Υποθέτω ότι με το μαλλί κοτσίδα και έως την μέση δεν θα μπορείς να τα πιάνεις κότσο, συνεπώς θα πρέπει να τα κόψεις.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 7
Πιάνονται χαμηλό μπιφτέκι τα πολύ μακριά ώστε να μπαίνουν τα κράνη τα τζόκευ και ο μπερές. Αν μας πουν να τα κόψουμε, χαλάλι για τη ΣΣΕ
ΕΦΗ πιστεύω πως και να μη μας πουν να τα κόψουμε, θα μας ενοχλήσουν τόσο πολύ που θα τα κόψουμε από μόνες
ΕΦΗ πιστεύω πως και να μη μας πουν να τα κόψουμε, θα μας ενοχλήσουν τόσο πολύ που θα τα κόψουμε από μόνες
Διψάς χρυσάφι. Πάρε, ψάξε, μέτρα. Εδώ κοντά σου χρόνια αθάνατος να μένω, ως να μου γίνεις Μοίρα, Θάνατος και Πέτρα
Εμάς που μας ξύρισαν τα κεφάλια κ μας κάνανε αηδία τι να πούμε;
Εχει δικαιο ο αλεξης... Οταν μπηκα φετος στη σχολη... Δεν με κουρεψανε... Σαν να με ξυρισανε ηταν...
Γινετε οι κοπελες να εχουν κοντο μαλλι η ειναι αναγκαστικο να εχουν μακρυ;
evagelia_95 έγραψε:Γινετε οι κοπελες να εχουν κοντο μαλλι η ειναι αναγκαστικο να εχουν μακρυ;
Βεβαίως και δύναται να έχουν και κοντό και μακρύ μαλλί. Απλά στην περίπτωση του μακριού μαλλιού, είναι υποχρεωμένες να τα έχουν δεμμένα.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση απλα δινω πανελληνιες φετος και θελω να περασω ΣΣΕ και απλα θελω να ειμαι σιγουρη για ολα
Διάβασα και στις προηγούμενες σελίδες ότι πολλοί πιστεύουν πως οι γυναίκες δεν έχουν θέση στις στρατιωτικές σχολές και γενικά στον στρατό. Συμφωνώ απόλυτα. Δεν είμαι ούτε ρατσιστής ούτε θέλω να υποτιμήσω το γυναικείο φύλο ούτε τίποτα. Ο στρατός και κατ επέκτασιν ο πόλεμος είναι από τη φύση τους σκληροί και απαιτούν την ανάλογη μεταχείριση. Μόνο ο ισχυρός επιβιώνει εν καιρώ πολέμου και είναι ιστορικά αποδεδειγμένο αυτό. Σαφώς οι γυναίκες δεν μπορούν να ηγούνται στρατιωτικών επιχειρήσεων κλπ γιαυτό και μπαίνουν στα γραφεία.
ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Το μαλλι μου ειναι βαμμενο κοκκινο μηπως πρεπει να το αλλαξω για την σχολη?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες