Σχολή Αστυφυλάκων - Εκπαίδευση ΕΦ

Συζητήσεις για την Αστυνομία και τις ειδικές μονάδες αυτής (ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ, ΔΡΑΣΗ, ΔΙΑΣ, ΜΑΤ κλπ), την εκπαίδευση και τη ζωή στις σχολές
Απάντηση
Στρατός και θητεία
35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από 35M.K 310 lele »

Ναι αλλα οι αστυφυλακες θα μπουνε στην σχολη 3-5 οκτωβριου... Εμεις δν πρεπει την βασικη μας εκπαιδευση να την κανουμε μαζι τουσ... ; Πως θα την κανουμε εαν τα αποτελεσματα βγουν νοεμβριο;
35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δηλαδη τα αποτελεσματα μπορει να βγουν και μετα τον οκτωβριο λες; Και ποσο καιρο θα ειναι η εκπαιδευση... Στα δεκεμβριανα δν θα μας χρειαστουνε δηλαδη... ;
35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Να ρωτησω κατι ασχετο; Εαν βεβαια με το καλο μας παρουν θα παμε στην αλεξανδρουπολη ή στην κομοτηνη ρε παιδια;
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Greek_Army »

35M.K 310 lele έγραψε:Να ρωτησω κατι ασχετο; Εαν βεβαια με το καλο μας παρουν θα παμε στην αλεξανδρουπολη ή στην κομοτηνη ρε παιδια;

Έχει η Αλεξανδρούπολη σχολή ; Και όταν με το καλό σε πάρουν θα το μάθεις 3-4 μέρες πριν σε ποια σχολή θα πασ

Whiteyez
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Whiteyez »

ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε. Α. έγραψε:Σύνηθες φαινόμενο μέσα στα παγωμένα πρωινά του Γενάρη και Φλεβάρη, οι Δοκ. Ε. Φ. Να θέλουν να βγάλουν όλο το Πρόγραμμα της Γυμναστικής, οι εκπαιδευτές Αξιωματικοί η Υπαξιωματικοί να τους εγκαταλείπουν στη μέση με σχόλια του τύπου [[δεν είμαστε τρελοί σαν και σας η αφού είστε παλαβοί τρεχάτε μόνοι σας στο κρύο]]και να επιστρέφουν στο χώρο που βρίσκονταν οι Δοκ. Αστυφ. Και να τους χαζεύουν [τους Ε. Φ.] από κοινού.

Που τα είδες αυτά; Σε ποια διμοιρία;Εικόνα

30ΦΥΛΛΟΣ έγραψε:
ΑΑΑ και κατι που ξεχασα!
στην γυμναστικη σας τρεχει πολιτικο προσωπικό Εικόνα
οι υπαξ και οι αξκοι ζεσταινονται στα γραφεια τουσ Εικόνα

Όχι πάντα.

Άβαταρ μέλους
328svea
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από 328svea »

Θέλω να κανω και 'γω μια ερώτηση με την σειρα μου. Τελικά η εκπαίδευση πόσο καιρό ειναι ; Έχω ακούσει για 2 μήνες αλλα έχω ακουσει και για 4. Προσωπικά μου φαινεται πιο λογικό οι 4 μήνες, αλλα δεν γνωρίζω κατι 100%.
Και κάτι άλλο, αρβύλες θα μας δώσουν σαν του Ε. Σ. Γιατί σκεφτομαι (άμα με το καλο περασω φυσικά) να φέρω τις δικίες μου... Ξέρετε τις αρβύλες του παλιου.
11ο ΣΠ ΤΡΙΠΟΛΗΣ/ΚΕΕΔ/ΣΧΑΛ/1η ΜΑΛ/2α ΜΑΛ
blademaster
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από blademaster »

328svea έγραψε:
Και κάτι άλλο, αρβύλες θα μας δώσουν σαν του Ε. Σ. Γιατί σκεφτομαι (άμα με το καλο περασω φυσικά) να φέρω τις δικίες μου... Ξέρετε τις αρβύλες του παλιου.

οι αρβύλες είναι ίδιες του στρατού με την διαφορά οτι απο κάτω αντί για ΕΣ γραφουν ΕΑ.
μπορείς να πάρεις τις δικές σου,

35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Και για την πολυ καλη ερωτηση που εκανε ο 328σβεα τι θα γινει τελικα;2 μηνες - 3 μηνες- 4 μηνες; Απο που θα τα μαθουμε ολα αυτα ρε αδερφε;

Καποτε ομως ρε Greek (νομιζω δν ειμαι και σιγουρος) ειχε και στην αλεξανδρουπολη... Το λεω αυτο γιατι αν δν με απατα η μνυμη μου το 2002 οι αστυφυλακες που βγηκαν τελειωσαν στην αλεξανδρουπολη... ! Αλλα σε ειπα αν κανω λαθος 10000000000 συγγνωμη...
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
NIΚΟΣ Α/Β ε.α.

Δημοσίευση από NIΚΟΣ Α/Β ε.α. »

328svea έγραψε:Θέλω να κανω και 'γω μια ερώτηση με την σειρα μου. Τελικά η εκπαίδευση πόσο καιρό ειναι ; Έχω ακούσει για 2 μήνες αλλα έχω ακουσει και για 4. Προσωπικά μου φαινεται πιο λογικό οι 4 μήνες, αλλα δεν γνωρίζω κατι 100%.
Η εκπαίδευση είναι 4 μήνες από τους οποίους 2 μήνες θεωρητική στη Σχολή [με τις ανάλογες εξόδους και διανυκτερεύσεις τα ΣΚ που δεν θα έχετε Υπηρεσία], και 2 μήνες πρακτική σε κάποιο ΑΤ συνήθως Αθήνα.
Άβαταρ μέλους
328svea
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από 328svea »

NIΚΟΣ Α/Β ε. Α. έγραψε:
328svea έγραψε:Θέλω να κανω και 'γω μια ερώτηση με την σειρα μου. Τελικά η εκπαίδευση πόσο καιρό ειναι ; Έχω ακούσει για 2 μήνες αλλα έχω ακουσει και για 4. Προσωπικά μου φαινεται πιο λογικό οι 4 μήνες, αλλα δεν γνωρίζω κατι 100%.
Η εκπαίδευση είναι 4 μήνες από τους οποίους 2 μήνες θεωρητική στη Σχολή [με τις ανάλογες εξόδους και διανυκτερεύσεις τα ΣΚ που δεν θα έχετε Υπηρεσία], και 2 μήνες πρακτική σε κάποιο ΑΤ συνήθως Αθήνα.

Ευχαριστώ για την απάντηση...
11ο ΣΠ ΤΡΙΠΟΛΗΣ/ΚΕΕΔ/ΣΧΑΛ/1η ΜΑΛ/2α ΜΑΛ
Άβαταρ μέλους
COMBAT MEDIC
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από COMBAT MEDIC »

Καπου ειπωθηκε η ερωτηση αλλα ακουστηκε μονο η μια σχολη τελικα ποσες σχολες ειδικων φρουρων υπαρχουν;

Η αναγκαστικα θα παμε κομοτηνη;

NIΚΟΣ Α/Β ε.α.

Δημοσίευση από NIΚΟΣ Α/Β ε.α. »

COMBAT MEDIC έγραψε:Καπου ειπωθηκε η ερωτηση αλλα ακουστηκε μονο η μια σχολη τελικα ποσες σχολες ειδικων φρουρων υπαρχουν;

Η αναγκαστικα θα παμε κομοτηνη;

Σχολές Ε. Φ. Είναι οι ίδιες οι σχολές των Αστυφυλάκων στις παρακάτω πόλεις... Διδυμότειχο, Κομοτηνή, Ξάνθη, Νάουσα, Γρεβενά, Καρδίτσα, Ρέθυμνο, Σητεία. Ενίοτε βέβαια έχουν χρησιμοποιηθεί τόσο οι κτηριακές εγκαταστάσεις της Αμυγδαλέζας όσο και οι εγκαταστάσεις του Υπουργ. Εσωτερικών [Δημοτ. Αστυνομίας ] στο Τσοτύλι Κοζάνης.

LEW.
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από LEW. »

Στην κομοτηνη θα κατσουμε 6 εβδομαδες... Μετα αθηνα για κανα 2μηνο πρακτικη σε τμημα και μετα ορκομωσια

basilis.lok
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από basilis.lok »

Θα το δαγκώσουμε το χειμώνα στην κομοτηνηΕικόνα
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός