Σωματική ικανότητα ανάλογα με το βάρος

Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
getzakias13
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από getzakias13 »

Ναι εχεις δικιο και δεν αμφισβητω τα οσα μου λες. και σε ευχαριστω κιολλας. αλλα ειναι ερωτησεις ευλογες ! και φυσικα θα παω να παρω χαρτι απο γιατρο !επισης ακουσα αλλα και παλι θα ηθελα τις γνωσεις σου πως αν παρεις την πρωτη αναβολη και ξαναπας για να παρεις την δευτερη και δεν εχεις χασει εστω και λιγο βαρος υπαρχουν κυρωσεις; αληθευει;(πιο πολυ για αστειο το κοβω αλλα φυλαγαι τα ρουχα σου να εχεις τα μισα !)

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Greek_Army »

όχι δεν υπάρχουν κυρώσεις, αν δεν έχεις χάσει βάρος θα σου δώσουν νέα αναβολή...
Σταύρος

Δημοσίευση από Σταύρος »

Είμαι 1,78 και 85 kg. Τι σωματική ικανότητα είμαι; ΄

Panikas
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Panikas »

Γεια σας

Παρουσιάστηκα πριν 3 χρόνια στην Άρτα για να κάνω την θητεία μου σε ηλικία 27 ετών. Ως υπέρβαρος μου δώσανε αναβολή γιατί είπαν πως δεν μπορώ να ανταπεξέλθω στις συνθήκες του στρατιωτικού βίου. Εγώ παρακάλεσα να με κρατήσουνε να υπηρετήσω ως Ι4 αλλά αρνήθηκαν. Ακολούθησαν 2-3 αναβολές και κάθε φορά περνούσα την απαραίτητη επιτροπή στο 401 εκτός απο μία φορά που δεν με ειδοποιήσανε (λόγοι άγνωστοι) και με θεωρήσανε ανυπότακτο για 1 χρόνο. Στις άρχες μου είχανε πει οτι όταν είσαι 2 χρόνια εκτός στρατευματός με αναβολές πέρνω Ι5. Τώρα που πέρασα πάλι επιτροπή και περίμενα να πάρω το χαρτί μου λέει η γιατρός, η να μπω τώρα και να υπηρετήσω Ι4 η να περνάω επιτροπή κάθε χρόνο μεχρι τα 45 χρόνια μου. Δεν έχω χάσει το απαραίτητο βάρος και είμαι ακόμα στα ίδια κιλά, άνω των 150 όπως αναφέρετε στις ιατρικές αναφορές. Όταν ρώτησα το λόγο που μπορώ να υπηρετίσω τώρα και πριν 3 χρόνια δεν είμουνα ικανός δεν πήρα σαφης απάντηση και με διώξανε λέγοντας μου οτι θα περάσει ειδική επιτροπή απο το σπίτι μου σε 2 μήνες. Όταν ρώτησα τον λόγο και αν θα με ειδοποιήσουνε πήρα αρνητική απάντηση.
Μήπως μπορεί καποιος αρμόδιος να μου απαντήσει έδω τι άλλαξε και πρέπει να βάλω την ζώη μου σε αναμονή για χάρη του στρατού ξανά;

Ευχαριστώ
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

1. Για τις απαλλαγές έχουμε ήδη θέμα στο φόρουμ

2. Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται ο στρατός που εσύ βγήκες ανυπότακτος, από την στιγμή που παίρνεις αναβολές για λόγους υγείας σημαίνει ότι δεν έχεις τελειώσει με τις στρατιωτικές σου υποχρεώσεις και είσαι υπεύθυνος να ενημερώνεσαι από την πλησιέστερη στρατολογική υπηρεσία για το πότε θα ξανά παρουσιαστείς

3. Στο ΦΕΚ Η πάθηση με αρίθμηση 14 δίνει απαλλαγή λόγω σωματικού βάρους μετά από Διετή αναβολή αρκεί να τηρείς τις προϋποθέσεις, αν τηρείς όλα τα παραπάνω πηγαίνεις στη στρατολογία τους εξηγείς ότι βάση φεκ δικαιούσαι Ι5 και δεν μπορείς να σπαταλήσεις άλλο χρόνο με τα στρατιωτικά σου θέματα, τώρα αυτά με ειδικές επιτροπές και ιστορίες για αγρίους δεν υπάρχουν

4. Με λίγα λόγια η παίρνεις Ι5 η υπηρετείς σαν Ι4, αυτά περί επανεξετάσεως μέχρι τα 45 σου δεν ισχύουν, επανεξέταση γίνεται μόνο όταν το ζητήσεις εσύ ο ίδιος

Panikas
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Panikas »

Ευχαριστω πολυ για την απάντηση.
Και όμως η επιτροπή στο 401 αυτά μου είπε.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Κλασσική τακτική είναι, μην πτοείσαι... Εικόνα
Άβαταρ μέλους
JimGr
Πολίτης
Πολίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από JimGr »

Γεια σας παιδια να ρωτησω λιγο ειμαι 1,76 και 130κιλα εχω επισης προβλημα με την επιγωνατιδα και με την μεση μου Λογο του βαρους τι Ι βγαινω μπορω να βγω αοπλο; Ευχαριστω.
Άβαταρ μέλους
Gamatos
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Gamatos »

1.98 ύψος και 130 κιλά τι συνέπεια θα έχω παιδιά;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Να διαβάσεις προηγούμενα μηνύματα η το ΦΕΚ που έχουμε βάλει αρκετές φορές σε αυτό το θέμα
Άβαταρ μέλους
Gamatos
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Gamatos »

Δεν έβγαλα άκρη, συγνώμη σας παρακαλώ...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Ρε μεγάλε δεν γίνεται να διάβασες αυτό το μήνυμα που σου παραθέτω και να μην έβγαλες άκρη... Εικόνα

jimaras έγραψε:Σύμφωνα με το Φ. Ε. Κ. Αν έχεις πανω απο 2/10 - 3/10 του ιδανικου σωματικού βάρους βγαίνεις Ι2 και αν έχεις 3/10 - 5/10 επιπλέον βγαίνεις Ι3. Άρα στην περίπτωση του φίλου μας, και αν το πάρεις κατα γράμμα, Με 1.78, και με ιδανικό βάρος σύμφωνα με όλα τα πρότυπα εώς και +2cm απο το ύψος (δλδ 1:78+2=80 κιλά το ιδανικό) έχουμε.80/100*3 = 24κιλά Άρα με 104 κιλά βγαίνει I2

Με 106 κιλά = Ι3

http://imageshack.us/photo/my-images/846/screenshot005vy.jpg/

Φιλικά Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kanaris
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από kanaris »

Καλησπερα σας. Μπαινω τον Ιουλιο και ηθελα να ρωτησω. Με 1.78 και 97 κιλα τι γινεται; Δεν φαινονται καθολου λογω συχνης ασκησης.
Guest21

Δημοσίευση από Guest21 »

Καλησπερα σε 2 μηνες μπενω στον στρατο και το υψος μου ειναι γυρο στο 1:78 και βαρος γυρο στα 140 - 150 κιλα. Τι "Ι" βγενω ξερει κανενας να μας πει; Δεν εχω απολυτος κανενα προβλημα με κουραση κτλπ.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες