Παιδιά γειά σας. Είμαι 25 χρονών και τώρα αυτές τις μέρες θα πάω να διακόπσω την αναβολή μου και θα δηλώσω πιθανότατα καταδρομέας. Μου αρέσει να γυμνάζομαι και από οτι φαντάζομαι η θητεία στις ειδικέσ δυνάμεις θα είναι πιο ενδιαφέρουσα απο ότι στο πεζικό, αεροπορία και ναυτικό. Εξάλου το βλέπω και σαν μια εμπειρία. Ακούω διάφορα (από ατομα που δεν έχουν ιδέα οπώσ φαίνετε)του στυλ πουσ απς με κλωτσιές κτλ, και θέλω να ρωτήσω κάποιο άτομο που ξέρει να πει τι παιζει εκει; . Ευχαριστ. ω που με ακούσατε παιδια!!
Φαντάζομαι πως σου είπανε πως τρώνε κροκόδειλους και μετά κάνουν τα τομάρια τους Μπέργκιν κιόλας ε; ! Τίποτα απ'αυτά. Απλά να είσαι έτοιμος εκέι που θα παρουσιαστείς, γιατί τον πρώτο καιρό θα σας σπάσουνε τα αρχίδια με *****. Αν σ'αρέσει η γυμναστική δεν θα έχεις και πρόβλημα. Αντε και καλή θητεία!
Φαντάζομαι τους κροκόδειλους 8α μου τουσ λέγανε πιο μετά Απλώς μου αρέσει πως οι περισότεροι ακούνε τι λένε οι άλλοι που δεν έχουν ιδέα για το τι γίνετε και το μεταφέρουν και με δική τους επιπλέον σάλτσαAnyway Ευχαριστώ
Ναι ήμουνα στην βραδυνή με τις Trigicon. Θυμάμαι ότι ήτανε με R908. Μάλιστα ήτανε και ρυθμισμένες από έναν Εποπ. Οι περισσότεροι δεν πετυχαίναμε πολύ στόχο. Με Μ203 δεν ρίξαμε ποτέ γιατί απλά δεν είχαμε(ή δεν μας δίνανε) βομβίδες, ούτε στην Κω, ούτε στο Πεύκο. Και στις bullet through ήμουνα. Τις μαζεύαμε 1 προς 1 τρωχάδην και με φωνές. Εγώ είμαι τυχερός γιατί είχα κάνει και με πραγματική τον Μάρτιο στο χειμερινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Θυμάμαι σίοταν το έδαφός ενώ παραλίγο να μου φύγει το Μ16 απ τα χέρια! Ι ΜΑΚ
Βασίλη είναι πολύ πιθανόν να σε στείλουν εκπαιδευτή τους 2 τελευταίους μήνες, αλλά όντως θα στείλουν το πολύ 3 άτομα από όλη την μονάδα. Εμένα με στείλανε εκπαιδευτή στο Πεύκο στα μέσα της θητείας μου και ακόμα το φυσάω και δεν κρυώνει.
Φιλαρακι αν ειναι να στελνουν ολους τους αμφιβιους για 2 μηνες στο πευκο χαθηκαμε!
αυτο ακριβως ειπα και εγω!!! ξερεις μου φανηκε πολυ παραξενο!! επισης θελω να ρωτησω το φιλο πιο πανω που ηταν εκπαιδευτης στο πευκο πως ηταν; γιατι απο οτι καταλαβα απο τα λεγομενα σου δεν ηταν και το καλυτερο!
Ηλιασιακος καλησπερα και γω για ΜΑΚ παω και σκεφτομαι Κω... πως ειναι τα πραγματα εκει; Εκπαιδευση, ασκησεις, αδειες, εξοδους θα αποκομισω καμια εμπειρια η' *****
Ηλυσιακός ρε μεγάλε. Μου το γάμησες το όνομα. Καταρχήν και να δηλώσεις Ι ΜΑΚ Κω δεν είναι σίγουρο ότι θα πας εκεί. Μπορεί να πας σε άλλη Μοίρα Καταδρομών. Η Ι ΜΑΚ έχει καλά και άσχημα. Είναι μία μικρή μονάδα πολύ περιποιημένη, καθαρή, με ολοκαίνουριους λόχους και τουαλέτες. Τα μαγειρία είναι τέλεια και γενικά από υγιεινή είναι άψογα. Ασκήσεις έχει κάθε βδομάδα, αλλά βέβαια δεν θα πας και σε όλες λόγω θεμάτων υπηρεσίας. Από υπηρεσία εξαρτάται από τις σειρές που θα υπηρετούν εκείνη την περίοδο. Αν υπάρχει κόσμος θα υπάρχουν και εξοδούχοι. Έγω είχα πέσει σε περίδο πολύ δύσκολη, αλλά και σε χαλαρή. Πάνω κάτω όλα εξαρτώνται από τα στελέχη που θα βρεις μέσα και φυσικά κυρίως από τον Διοικητή. Τ κακό με την Ι ΜΑΚ είναι ότι είναι πολύ απομονωμένη από τον κόσμο του νησιου και σε ψυχοπλακώνει λίγο. Γενικά η ιδέα που επικρατεί είναι η εξής-Όταν μια μοίρα καταδρομών είναι πλήρης από άτομα πέφτει περισσότερη κούραση στις ασκήσεις, την γυμναστική, καψώνια κλπ. Όταν έχει έλλειψη δεν σε πολυκουράζουν γιατί τρως πίκρα με την υπηρεσία. Εύχομαι να σε κάλειψα. Γη και ύδωρ ου δίδομεν-Ι ΜΑΚ
Να κοπείς λίγο δύσκολο, απο μόνος σου. Όπως είπαν και οι προλαλήσαντες, πρέπει να είσε γιοτόμπαλο του κερατά, κι'αυτό για να σε κόψουνε, αλλιώς απο μόνος σου έτσι την είδα ξερω'γώ και θέλω να φύγω λίγο δύσκολο γιατί σκέψου πως ο λοχαγός ή ο δοιηκοιτής σου, σε βλέπει σαν μία "υπηρεσία" και όχι σαν άτομο. καταλαβες;
H4nnibal έγραψε:Να κοπείς λίγο δύσκολο, απο μόνος σου. Όπως είπαν και οι προλαλήσαντες, πρέπει να είσε γιοτόμπαλο του κερατά, κι'αυτό για να σε κόψουνε, αλλιώς απο μόνος σου έτσι την είδα ξερω'γώ και θέλω να φύγω λίγο δύσκολο γιατί σκέψου πως ο λοχαγός ή ο δοιηκοιτής σου, σε βλέπει σαν μία "υπηρεσία" και όχι σαν άτομο. καταλαβες;
μάλιστα.. ναι να'σε καλά κάτι τέτοιο σκεφτόμουν πριν ότι πρέπει να θες να κοπείς απο μόνος σου το 2ρο δεν το είχα σκεφτεί έτσι