Αλεξιπτωτιστές: Εκπαίδευση/Ασκήσεις
-
- Ανθυπασπιστής
- Επικοινωνία:
Στο βιντεο που βγαινει σερνομενος γιατι δεν τραβαει τους κρικους απελευθερωσεις εμσι 1 1 β δεν ειναι το αλεξιπτωτο;
-
- Ανθυπασπιστής
- Επικοινωνία:
Στην κρητη γινοταν συχνα και η ζωνη ριψεως ηταν μικρη και ειχαμε προβλημα αλλα εχει κρικους που ετσι και τους τραβιξεις το αλεξιπτωτο κλεινει.
-
- Ταγματάρχης
- Επικοινωνία:
Και σε αυτον εγινε αυτο που λες εεεε; Κριμα
-
- Υποδεκανέας
- Επικοινωνία:
MC-11C ειναι ο τυπος του αλεξιπτωτου και ειναι φυσιολογικο να σε σερνει μολις προσγειωθεις αν εχει αερα... Τοτε απλα απαγκιστρωνεις...
-
- Α/ΓΕΣ
- Επικοινωνία:
Αυτός που ανέβασε το βίντεο είπε ότι το παιδί που όργωσε το χωράφι έφαγε 15 ημέρες φυλακή και πήγε στο Νοσοκομείο.
Ερώτηση: Τα Γερμανικά αλεξίπτωτα τα έχουν μόνο τα ΕΤΑ;
Ερώτηση: Τα Γερμανικά αλεξίπτωτα τα έχουν μόνο τα ΕΤΑ;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Επικοινωνία:
b0z023 έγραψε: 294 σε ευχαριστω για τις απαντησεις :)
Πολυ πορωση το βιντεακι αυτο...
Εχει πολυ πλακα στο 2.02
Στο 1.53 τι κανει αυτος; φοβηθηκε η υπηρχε προβλημα;
Στο 2.40 τι κανουν αυτοι που ειναι κατω και δεν κανουν καμψεις;
Προς το τελος τι επαθε ο αλλος με το αλεξιπτωτο... Κριμα
Κατι φενεται να λεει στον αρχηγο αλλα σιγουρα φοβηθηκε γι αυτο δεν εφυγε...
Αυτοι που ειναι ξαπλωμενοι μετρανε τις καμψεις. Για να μετρισει πρεπει να ακουμπησει το στερνο στη γροθια.
Μολις προσγειωθεις πρεπει να σηκωθεις αμεσως κ να πας πισω απο το θολο του αλεξιπτωτου ωστε να μη φουσκωσει απο τον αερα κ σε συρει. Αν δεν προλαβεις κ αρχισει να σε σερνει προσπαθεις να σηκωθεις με ενα τροπο που σου εχουν διξει στη σχολη αλλα ειναι δυσκολο να το εξηγησω απο εδω. Αν δεν τα καταφερεις κ τοτε, απελευθερωνεις τον ενα κρικο. Αυτος δεν εκανε τιποτα... Μια σειρα μου ειχε απελευθερωσει κ τους δυο κ το αλεξιπτωτο εφυγε με τον αερα κ πηγε πανω σε ενα ελικοπτερο! Πολυ γελιο!
-
- Ανθυπασπιστής
- Επικοινωνία:
To xειροτερο που μπωρει να σου τυχει ειναι να βγεις συρωμενος πανω στο αεροπλανο δεν εχω δει ποτε κατι ζωντανα αλλα εχω ακουσει οτι ειχε γινει. Παντος και κρανος οταν φευγει ειναι προβλημα οπου και να πας νομιζεις οτι ερχεται πανω σου.
-
- Ταγματάρχης
- Επικοινωνία:
Παλικάρια τον Φεβρουάριο μπαίνω ειδηκές δυνάμεις εθελοντικά...
Ειμαι ακριβώς 18 χρονών και εχω τρελή κ**** με το στρατο...
Επιτέλους ειδα να γράφουν καποιοι εμπειροι σχετικα με τα αλεξίπτωτα...
Θα θέλα να διευθετίσω καποια θέματα που με απασχολουν πάρα πολυ όπως το να βάλω μεσο για μπω αλεξιπτωτιστής (αυτο εχω δηλώσει αν και απ οσο ξέρω δεν παιζει ρολο τι δηλωνεις στο περιοδεύον)...
Ειμαι 1,78 και κάνω 6 χρονια στίβο, δουλευω οικοδομη και οι αθλητικες μου ικανότητες ειναι 65-70 κάμψεις &κοιλιακους περιπου,15 ελξεις και κοντα στο όριο στο 1μίλι...
Ταυτόχρονα έχω και πολυ δυνατό μεσο...
Θα θελα να ρωτήσω εναν εμπειρο αν άξιζει να βάλω μέσο ή αν θα με πάρουν σύμφωνα με τις αθλητικές μου ικανότητες...
Θεωρώ ασχημο να χρισιμοποιησω το μέσο και να πετάξω έξω καποιον πιο ικανό και άξιο απο μένα...
Αν βάλω μέσο θα εχω διαφορετική αντιμετώπιση απ τους άλλους που δεν εχουν... ;
Τέλος. η εκπεδευση ειναι ιδια, καλυτερη ή χειροτερη απ αυτη των ορεινών καταδρομέων...
Ευχαριστω, Εθελοντης Καταδρομέας 09 α' ΕΣΣΟ
''Ο τολμών νικά''
Ειμαι ακριβώς 18 χρονών και εχω τρελή κ**** με το στρατο...
Επιτέλους ειδα να γράφουν καποιοι εμπειροι σχετικα με τα αλεξίπτωτα...
Θα θέλα να διευθετίσω καποια θέματα που με απασχολουν πάρα πολυ όπως το να βάλω μεσο για μπω αλεξιπτωτιστής (αυτο εχω δηλώσει αν και απ οσο ξέρω δεν παιζει ρολο τι δηλωνεις στο περιοδεύον)...
Ειμαι 1,78 και κάνω 6 χρονια στίβο, δουλευω οικοδομη και οι αθλητικες μου ικανότητες ειναι 65-70 κάμψεις &κοιλιακους περιπου,15 ελξεις και κοντα στο όριο στο 1μίλι...
Ταυτόχρονα έχω και πολυ δυνατό μεσο...
Θα θελα να ρωτήσω εναν εμπειρο αν άξιζει να βάλω μέσο ή αν θα με πάρουν σύμφωνα με τις αθλητικές μου ικανότητες...
Θεωρώ ασχημο να χρισιμοποιησω το μέσο και να πετάξω έξω καποιον πιο ικανό και άξιο απο μένα...
Αν βάλω μέσο θα εχω διαφορετική αντιμετώπιση απ τους άλλους που δεν εχουν... ;
Τέλος. η εκπεδευση ειναι ιδια, καλυτερη ή χειροτερη απ αυτη των ορεινών καταδρομέων...
Ευχαριστω, Εθελοντης Καταδρομέας 09 α' ΕΣΣΟ
''Ο τολμών νικά''
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
-
- Ανθυπασπιστής
- Επικοινωνία:
Ημουν πριν 12 χρονια στη μαλ τωρα τα πραγματα δεν ξερω πως ειναι παντως εμας δεν υπηρχε ανθρωπος να εχει βαλει βυσμα για να των παρουν. Συγκεκριμενα ειχαμε ελειψει πρωσοπικου μας ειχαν τυχει και τα ιμια. Παντως αξιζει να πας αμα κανεις ενα google 1 μαλ θα δεις ατομα που εχουν φυγει 20 χρονια και ακομα μιλανε για εκει. Παντως μην κολας μονο στα αθλητικα γιατι ειναι λαθος να νομιζεις οτι πας σε γυμναστηριο. Παρα πολλοι φουσκωτοι κοβοτουσαν γρηγορα περισσοτερο αντεχαν αυτοι που ειχαν κανει τρεξιμο. Μεγαλο προσων ειναι και η αντοχη στην αυπνοια ειδικα αν αρχησουν η σκοπιες και μετα
-
- Ταγματάρχης
- Επικοινωνία:
αβτζ έγραψε: Ημουν πριν 12 χρονια στη μαλ τωρα τα πραγματα δεν ξερω πως ειναι παντως εμας δεν υπηρχε ανθρωπος να εχει βαλει βυσμα για να των παρουν. Συγκεκριμενα ειχαμε ελειψει πρωσοπικου μας ειχαν τυχει και τα ιμια. Παντως αξιζει να πας αμα κανεις ενα google 1 μαλ θα δεις ατομα που εχουν φυγει 20 χρονια και ακομα μιλανε για εκει. Παντως μην κολας μονο στα αθλητικα γιατι ειναι λαθος να νομιζεις οτι πας σε γυμναστηριο. Παρα πολλοι φουσκωτοι κοβοτουσαν γρηγορα περισσοτερο αντεχαν αυτοι που ειχαν κανει τρεξιμο. Μεγαλο προσων ειναι και η αντοχη στην αυπνοια ειδικα αν αρχησουν η σκοπιες και μετα
Nαι γνώριζω περι αυτού...
Δεν παίζει ρόλο ο σωματική δύναμη αλλα η ψυχική...
Ελπίζω να με πάρουν χώρις βύσμα και μέτα ορκίζομαι οτι θα είμαι τολμών...
Θα νικήσω γιατί το θέλψ πολυ να γίνω αετός της 1ης ή της 2ης ΜΑΛ...
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
-
- Υποδεκανέας
- Επικοινωνία:
Μη βάλεις βύσμα δεν θα χρειαστείς...
-
- Ανθυπασπιστής
- Επικοινωνία:
Με ποσα αλματα φευγεις τωρα που ειναι 12μηνες. Θαλασια γινονται τωρα απο εφεδρους ειναι το ποιο ωραιο αλμα απο ολα.
-
- Ταγματάρχης
- Επικοινωνία:
panos900 έγραψε:μη βάλεις βύσμα δεν θα χρειαστείς...
Το εύχομαι ρε φιλε!
Δεν θα βάλω και ότι γίνει...
-
- Ανθυπασπιστής
- Επικοινωνία:
Δεν λεγονται αυτα γινονται... Παντος πρεπει να μετρας γιατι δεν ειναι μονο το αλεξιπτωτο ειναι και το κομαντιλικη εκει την πατανε ολοι και κοβονται μετα απο ασκησεις σπανε και φευγουν ειδικα αυτη η χειμερινη ειναι χειροτερη και απο ανταρτη...
-
- Ταγματάρχης
- Επικοινωνία:
Τι εννοείς δεν κατάλαβα ακριβως...αβτζ έγραψε: Δεν λεγονται αυτα γινονται... Παντος πρεπει να μετρας γιατι δεν ειναι μονο το αλεξιπτωτο ειναι και το κομαντιλικη εκει την πατανε ολοι και κοβονται μετα απο ασκησεις σπανε και φευγουν ειδικα αυτη η χειμερινη ειναι χειροτερη και απο ανταρτη...
Πάντως το ξέρω οτι παίζουν 'ολα ρόλο... Δηλαδή δεν ξέρω γιατί δεν εχω πάει απλα απ οτι έχω ακουσει...
Ειναι δύσκολη δηλαδή αυτή η περίοδος που μπαίνω;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες