Αθλητικές δοκιμασίες σε στρατιωτικές σχολές (2011)
Υπαρχει καμια πιθανοτητα να μειωθουνε Τα ορια Στις αθλητικες δοκιμασιες για τα κοριτσια; Οπως δλδ περισι που μειωθηκε τ υψος κ αλλαξε ο ΔΜΣ... ! Γνωριζει καποιος κατι σχετικο; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 13
Γιατί κοπέλα μου σου φαίνονται δύσκολα; Μήπως να τα καταργήσουμε για τα ωραία σου τα μάτια;
ok.1 ερωτηση εκανα... Μη βαρας. Και δν ειπα να τα καταργησουν... Ελεος... Απλα ρωτησα αν υπαρχει περιπτωση να επανελθουν τ παλια ορια (η σφαιρα με ενδιαφερει γ την αληθεια γτ εκει δυσκολευομαι) ... Κακο ειναι; Αν ειναι ετσι να μη μπαινουμε στο forum... Να μη ρωταμε...
-
- Στρατηγός
Δεν μπορώ να βλέπω τέτοια μηνύματα σιφιλιάζομαι
δεν έχει ακουστεί κάτι για αλλάγη των ορίων στα αθλήματα, ετσι κι'αλλιώς σε 20 μέρες περίπου βγαίνει η προκήρυξη.

Στο αλμα εις μηκος πρεπει στο τελευταιο βημα να πατησουμε εκεινη την ασπρη γραμμη Ή παταμε ελευθερα;
Και πως ξερουν που ακριβως πατησαμε για να το μετρησουν;
Δεν τους ενδιαφέρει από που θα σηκωθείς, αλλά που θα προσγειωθείς...
Α μαλιστα! Οκ σε ευχαριστω!
Δεν κάνει τίποτα...
Ποιος είπε ότι η σφαίρα είναι εύκολη για τα κορίτσια; Εγώ όποια έχω ρωτήσει, δυσκολεύεται! Κι εγώ μαζί! Δεν έχω ακούσει κάποια να λέει: Αχ, τι γελοία είναι η σφαίρα! Γιατί έτσι το παρουσιάζουν κάποιοι! Τα αγόρια δεν μπορούν να μιλούν από τη θέση των κοριτσιών γιατί δεν ξέρουν πώς είναι! Σαφώς και για τα αγόρια τα αθλήματα είναι εύκολα, δεν ισχύει όμως το ίδιο για τα κορίτσια! Αμάν πια! Πήγαν κι εφάρμοσαν ισότητα στο μόνο θέμα που δεν ισχύει! Στη μυική δύναμη! Έλεος δηλαδή! Δεν κοιτάνε να την εφαρμόσουν πουθενά αλλού... Εκεί που τους συμφέρει μόνο... Μήπως να αρχίσουμε να πηγαίνουμε και φαντάροι; Και όσον αφορά τα αθλήματα, όπως ειπώθηκε ότι η αλλαγή του ύψους πρόπερσι για τα κορίτσια ήταν αντισυνταγματική, στο ίδιο διάταγμα είχε ειπωθεί κάτι και για τα αθλήματα που δεν το θυμάμαι. Μακάρι να αλλάξει αυτή η σφαίρα... Και τα λέω εγώ αυτά που έχω ένα πρόβλημα μόνο στη σφαίρα και νομίζω ότι θα τα καταφέρω μέχρι το τέλος. Βλέπω όμως κάτι κορίτσια, τέλειες μαθήτριες που χάνουν τα αθλήματα για τόσο λίγο! Και είναι πολύ κρίμα. Πάνε όλα στράφι. Επιτέλους, δεν μπορείς να είσαι μαθηταράς και αθληταράς! Κατά κάποιον τρόπο, το ένα αναιρεί το άλλο! Τι σημασία έχει αν θέλεις π. Χ. Να γίνεις ψυχολόγος στο στρατό, να ξέρεις να πηδήξεις 3.60; Μην τρελαθούν οι φαντάροι και χρειαστεί να φουντάρεις από κανένα παράθυρο για να γλιτώσεις; Τουλάχιστον ας γίνει η εκπαίδευση σωστή, να μην απασχολούν τόσο χρόνο τα φροντιστήρια, να υπάρχει όλος ο χρόνος για προετοιμασία! Καλά... Να μη μιλήσω τώρα για το όριο ύψους των γυναικών στην αστυνομία που είχε πάει 1.75! Ελληνίδες θέλουν ή Ρωσίδες; Τέλος πάντων... Κάποιοι μπορεί να διαφωνούν... Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές και ούτε θέλω να προσβάλλω κανέναν. Αυτή είναι όμως η Γνώμη μου και ήθελα να βγάλω από μέσα μου αυτό που με βασανίζει! Καλησπέρα σας!
Katerina έγραψε:Ποιος είπε ότι η σφαίρα είναι εύκολη για τα κορίτσια; Εγώ όποια έχω ρωτήσει, δυσκολεύεται! Κι εγώ μαζί! Δεν έχω ακούσει κάποια να λέει: Αχ, τι γελοία είναι η σφαίρα! Γιατί έτσι το παρουσιάζουν κάποιοι! Τα αγόρια δεν μπορούν να μιλούν από τη θέση των κοριτσιών γιατί δεν ξέρουν πώς είναι! Σαφώς και για τα αγόρια τα αθλήματα είναι εύκολα, δεν ισχύει όμως το ίδιο για τα κορίτσια! Αμάν πια! Πήγαν κι εφάρμοσαν ισότητα στο μόνο θέμα που δεν ισχύει! Στη μυική δύναμη! Έλεος δηλαδή! Δεν κοιτάνε να την εφαρμόσουν πουθενά αλλού... Εκεί που τους συμφέρει μόνο... Μήπως να αρχίσουμε να πηγαίνουμε και φαντάροι; Και όσον αφορά τα αθλήματα, όπως ειπώθηκε ότι η αλλαγή του ύψους πρόπερσι για τα κορίτσια ήταν αντισυνταγματική, στο ίδιο διάταγμα είχε ειπωθεί κάτι και για τα αθλήματα που δεν το θυμάμαι. Μακάρι να αλλάξει αυτή η σφαίρα... Και τα λέω εγώ αυτά που έχω ένα πρόβλημα μόνο στη σφαίρα και νομίζω ότι θα τα καταφέρω μέχρι το τέλος. Βλέπω όμως κάτι κορίτσια, τέλειες μαθήτριες που χάνουν τα αθλήματα για τόσο λίγο! Και είναι πολύ κρίμα. Πάνε όλα στράφι. Επιτέλους, δεν μπορείς να είσαι μαθηταράς και αθληταράς! Κατά κάποιον τρόπο, το ένα αναιρεί το άλλο! Τι σημασία έχει αν θέλεις π. Χ. Να γίνεις ψυχολόγος στο στρατό, να ξέρεις να πηδήξεις 3.60; Μην τρελαθούν οι φαντάροι και χρειαστεί να φουντάρεις από κανένα παράθυρο για να γλιτώσεις; Τουλάχιστον ας γίνει η εκπαίδευση σωστή, να μην απασχολούν τόσο χρόνο τα φροντιστήρια, να υπάρχει όλος ο χρόνος για προετοιμασία! Καλά... Να μη μιλήσω τώρα για το όριο ύψους των γυναικών στην αστυνομία που είχε πάει 1.75! Ελληνίδες θέλουν ή Ρωσίδες; Τέλος πάντων... Κάποιοι μπορεί να διαφωνούν... Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές και ούτε θέλω να προσβάλλω κανέναν. Αυτή είναι όμως η Γνώμη μου και ήθελα να βγάλω από μέσα μου αυτό που με βασανίζει! Καλησπέρα σας!
καλησπερα...
Οντως η σφαιρα ειναι δυσκολη για τα κοριτσια αλλα δεν ειπε κανεις το αντιθετο.
Θελω πολυ ομως να μου αναλυσεις αυτο: "Μήπως να αρχίσουμε να πηγαίνουμε και φαντάροι"
δηλ κατσε... Εχουμε ισοτητα, δικαιουσε και θελεις να εισαι υποψηφια για στρατιωτικες σχολες αλλα για "φανταρος" οχι. Για ποιον λογο δηλ να μπορει να μπει μια γυναικα σαν αξιωματικος και υπαξιωματικος στο στρατο αλλα οχι φανταρος. Θυχτηκες κιολας... Ειστε πιο εξυπνες μηπως;
Για τα αθληματα σαν αγορι δεν μου φαινονται δυσκολα αλλα αντικειμενικα πιστευω οτι δεν ειναι δυσκολα εκτος απο την σφαιρα γι'εσας. Αν και Δεν εχω ξεκινησει προπονηση ακομα.
-
- Στρατηγός
KΨΜ για υποψήφιους (υπ) αξιωματικούς
-
- Στρατηγός
nbnb έγραψε:Katerina έγραψε:Ποιος είπε ότι η σφαίρα είναι εύκολη για τα κορίτσια; Εγώ όποια έχω ρωτήσει, δυσκολεύεται! Κι εγώ μαζί! Δεν έχω ακούσει κάποια να λέει: Αχ, τι γελοία είναι η σφαίρα! Γιατί έτσι το παρουσιάζουν κάποιοι! Τα αγόρια δεν μπορούν να μιλούν από τη θέση των κοριτσιών γιατί δεν ξέρουν πώς είναι! Σαφώς και για τα αγόρια τα αθλήματα είναι εύκολα, δεν ισχύει όμως το ίδιο για τα κορίτσια! Αμάν πια! Πήγαν κι εφάρμοσαν ισότητα στο μόνο θέμα που δεν ισχύει! Στη μυική δύναμη! Έλεος δηλαδή! Δεν κοιτάνε να την εφαρμόσουν πουθενά αλλού... Εκεί που τους συμφέρει μόνο... Μήπως να αρχίσουμε να πηγαίνουμε και φαντάροι; Και όσον αφορά τα αθλήματα, όπως ειπώθηκε ότι η αλλαγή του ύψους πρόπερσι για τα κορίτσια ήταν αντισυνταγματική, στο ίδιο διάταγμα είχε ειπωθεί κάτι και για τα αθλήματα που δεν το θυμάμαι. Μακάρι να αλλάξει αυτή η σφαίρα... Και τα λέω εγώ αυτά που έχω ένα πρόβλημα μόνο στη σφαίρα και νομίζω ότι θα τα καταφέρω μέχρι το τέλος. Βλέπω όμως κάτι κορίτσια, τέλειες μαθήτριες που χάνουν τα αθλήματα για τόσο λίγο! Και είναι πολύ κρίμα. Πάνε όλα στράφι. Επιτέλους, δεν μπορείς να είσαι μαθηταράς και αθληταράς! Κατά κάποιον τρόπο, το ένα αναιρεί το άλλο! Τι σημασία έχει αν θέλεις π. Χ. Να γίνεις ψυχολόγος στο στρατό, να ξέρεις να πηδήξεις 3.60; Μην τρελαθούν οι φαντάροι και χρειαστεί να φουντάρεις από κανένα παράθυρο για να γλιτώσεις; Τουλάχιστον ας γίνει η εκπαίδευση σωστή, να μην απασχολούν τόσο χρόνο τα φροντιστήρια, να υπάρχει όλος ο χρόνος για προετοιμασία! Καλά... Να μη μιλήσω τώρα για το όριο ύψους των γυναικών στην αστυνομία που είχε πάει 1.75! Ελληνίδες θέλουν ή Ρωσίδες; Τέλος πάντων... Κάποιοι μπορεί να διαφωνούν... Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές και ούτε θέλω να προσβάλλω κανέναν. Αυτή είναι όμως η Γνώμη μου και ήθελα να βγάλω από μέσα μου αυτό που με βασανίζει! Καλησπέρα σας!
Θελω πολυ ομως να μου αναλυσεις αυτο: "Μήπως να αρχίσουμε να πηγαίνουμε και φαντάροι"
δηλ κατσε... Εχουμε ισοτητα, δικαιουσε και θελεις να εισαι υποψηφια για στρατιωτικες σχολες αλλα για "φανταρος" οχι. Για ποιον λογο δηλ να μπορει να μπει μια γυναικα σαν αξιωματικος και υπαξιωματικος στο στρατο αλλα οχι φανταρος. Θυχτηκες κιολας... Ειστε πιο εξυπνες μηπως;
Ν'αγιάσει το στόμα σου μεγάλε

Χαχαχαχα... Δυστυχώς οι περισσότεροι υποψήφιοι των στρατιωτικών σχολών δεν γνωρίζουν τι πάει να πει στρατός... Έχουν την εντύπωση πως θα μπούν σε κάποια παραγωγική σχολή και μετά θα ξύνονται... Δεν είναι έτσι... Ο στρατός θέλει πείσμα, αντοχή και γερά νεύρα... Και πάνω απ όλα θέληση... Αυτό όμως δεν έχει γίνει σαφές, με αποτέλεσμα στο πρώτο εξάμηνο (για να μην πώ στην πρώτη φωνή/στρίμωγμα) σε κάθε σχολή να φεύγουν οι μισοί, κλείνοντας θέσεις απο παιδιά που το γουστάρουν, μπορούν να ανταπεξέλθουν και έχουν την επίγνωση του τι τους περιμένει... Όσο για τα αθλήματα... Δηλαδή τι θα πρεπε να γίνει. Οι στρατιωτικοί να είναι παχύσαρκοι που δεν μπορούν όχι να τρέξουν αλλά να περπατήσουν καν ! Μη λέμε παράλογα πράματα... Γι αυτό καλύτερα θα ήταν πριν δηλώσουν μερικοί στο μηχανογραφικό κάποια στρατιωτική σχολή να ρωτήσουν και να μάθουν 5 πράματα, σχετικά με το στρατό και το κλίμα που επικρατεί ς αυτόν... Δεν είναι παιχνίδι ούτε και χαβαλές... Θα ναι κρίμα να αποκλείσουν παιδιά που είναι ικανά και αξίζουν να λέγονται στρατιωτικοί... Αυτά απο μένα...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης