Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2011)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από evi85 »

laios έγραψε:
laios έγραψε:Παντως στην μοναδα που ειμαι, πλεον μιλανε για καταργηση του θεσμου. Λυπαμαι πολυ. Ελπιζω να αλλαξουν τα πραγματα αλλα και για τους μισθους δεν τα ακουμε καλα. Η κατασταση ειναι τραγικη...
τα περι καταργησης συζητιουνται ανεπισημα. Το λεω για να μην παρεξηγηθω.

φίλε μου άτυπα λέγονται πολλά. Εδώ ακούγεται πως η 7 και 8 σειρά δεν θα μονιμοποιηθεί, απλά να ανανεώνεται η σύμβαση που έχουν τα στελέχη... Τι να πω, είδωμεν
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 65

Δημοσίευση από Greek_Army »

evi85 έγραψε:Ναι ρε παιδιά, έχουμε οικονομικά προβλήματα αλλά τι γίνεται όταν ένας τομέας έχει ελλέιψεις; Απλά αργείς να κάνεις προσλήψεις οκ, αλλά και με τους ΕΦΦΟΠ δεν νομίζω να λυθεί το πρόβλημα... Οσονούπω θα μάθουμε το αν καταργηθούν οι ΕΠΟΠ... Πάντως όποως είπε και μια φίλη πιο πάνω, η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία...

κάτσε να δεις πόσοι θα γίνουνε ΕΦΦΟΠ και μετά κρίνε αν πάει η όχι καλά αυτός ο θεσμός.
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από evi85 »

Greek_Army έγραψε:
evi85 έγραψε:Ναι ρε παιδιά, έχουμε οικονομικά προβλήματα αλλά τι γίνεται όταν ένας τομέας έχει ελλέιψεις; Απλά αργείς να κάνεις προσλήψεις οκ, αλλά και με τους ΕΦΦΟΠ δεν νομίζω να λυθεί το πρόβλημα... Οσονούπω θα μάθουμε το αν καταργηθούν οι ΕΠΟΠ... Πάντως όποως είπε και μια φίλη πιο πάνω, η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία...

κάτσε να δεις πόσοι θα γίνουνε ΕΦΦΟΠ και μετά κρίνε αν πάει η όχι καλά αυτός ο θεσμός.

στην αρχή πίστευα ότι λόγω ανεργίας θα πάει πολύ καλά, αλλά μετά απο συζητήσεις κατάλαβα πως με 600 ευρω και μακρυά απο το σπίτι σου δύσκολα πας. Όπως επίσης πολλοί ακόμα και σε κρίση δεν θέλουν να πάνε στρατό να κάνουν αγγαρείες. Ο καιρός θα δείξει, εγώ δεν είμαι απόλυτη σε τπτ πάντως,
...
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Rafale »

Greek_Army έγραψε:Κορίτσια τα πράγματα είναι δύσκολα για να πάρει εποπ σύντομα. Απλά δεν μπορείτε να το καταλάβετε επειδή αν πάρει ΕΦΦΟΠ δεν θα μπορείτε να κάνετε τα χαρτιά σας
τι ειναι οι ΕΦΦΟΠ;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 65

Δημοσίευση από Greek_Army »

Rafale έγραψε:
Greek_Army έγραψε:Κορίτσια τα πράγματα είναι δύσκολα για να πάρει εποπ σύντομα. Απλά δεν μπορείτε να το καταλάβετε επειδή αν πάρει ΕΦΦΟΠ δεν θα μπορείτε να κάνετε τα χαρτιά σας
τι ειναι οι ΕΦΦΟΠ;

ΕΕΦΟΠ εντάξει
σταυρουλα

Δημοσίευση από σταυρουλα »

Μηπως ξερετε αν θα βγει νεα προκυρηξη μεσα στο 2011;

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από D.Y.K »

Πρός το παρών εξετάζουμε το ενδεχόμενο προκύρηξης μέσα στο 2010 (που πολύ δύσκολο το κόβω) , συνεπώς το παρών θέμα κλειδώνεται.(Υπάρχει αντίστοιχο θέμα).
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από evi85 »

Greek_Army έγραψε:
Rafale έγραψε:
τι ειναι οι ΕΦΦΟΠ;

ΕΕΦΟΠ εντάξει

ναι λάθος πληκτρολόγηση
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από illy »

Ο Παπανδρέου προχθές μίλησε... Από το 2012 θα μπούμε σε τροχιά ανάπτυξης... Προς το παρόν τίποτα δεν κινείται... Οπότε πολύ χλωμό να βγει προκήρυξη σύντομα!
Dum spiro spero
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από evi85 »

illy έγραψε:Ο Παπανδρέου προχθές μίλησε... Από το 2012 θα μπούμε σε τροχιά ανάπτυξης... Προς το παρόν τίποτα δεν κινείται... Οπότε πολύ χλωμό να βγει προκήρυξη σύντομα!

καλά αυτός πολλά λέει και μετά τα παίρνει πίσω. Μην ξεχνάς έλεγε κάποτε οτι δε θα μπουμε στο ΔΝΤ γιατί δεν έχουν τη φήμη οτι ειναι "φερέγγυοι" και εντουτοις είμαστε μέσα... Πάντως υπάρχουν ειδικότηες πχ νηπιαγωγών που δεν μπορώ να φανταστώ εναν εεφοπ να την κάνει (εκτός αν έχει πτυχίο ΑΕΙ) ... Προσωπικά δεν πιστεύω κανέναν απο τους πολιτικούς πλεον...
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Ειρωνεία ήταν Ευάκι! Ο συγκεκριμένος μες την παπάτζα ειναι... Απλά είναι πολύ δύσκολο εν ωρα κρίσης να βγει προκήρυξη
Dum spiro spero
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από evi85 »

illy έγραψε:Ειρωνεία ήταν Ευάκι! Ο συγκεκριμένος μες την παπάτζα ειναι... Απλά είναι πολύ δύσκολο εν ωρα κρίσης να βγει προκήρυξη

ΕικόναΕικόνα αχ είδες ούτε την ειρωνία δεν είμαι σε θέση να διακρίνω... Υπομονή και διάβασμα δεν έχω και κάτι άλλο να κάνω...
Εικόνα
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

evi85 έγραψε:
illy έγραψε:Ειρωνεία ήταν Ευάκι! Ο συγκεκριμένος μες την παπάτζα ειναι... Απλά είναι πολύ δύσκολο εν ωρα κρίσης να βγει προκήρυξη

ΕικόναΕικόνα αχ είδες ούτε την ειρωνία δεν είμαι σε θέση να διακρίνω...
Εικόνα
ΕικόναΕικόνα
Dum spiro spero
laios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από laios »

evi85 έγραψε:
laios έγραψε:
laios έγραψε:Παντως στην μοναδα που ειμαι, πλεον μιλανε για καταργηση του θεσμου. Λυπαμαι πολυ. Ελπιζω να αλλαξουν τα πραγματα αλλα και για τους μισθους δεν τα ακουμε καλα. Η κατασταση ειναι τραγικη...

φίλε μου άτυπα λέγονται πολλά. Εδώ ακούγεται πως η 7 και 8 σειρά δεν θα μονιμοποιηθεί, απλά να ανανεώνεται η σύμβαση που έχουν τα στελέχη... Τι να πω, είδωμεν
δυστυχως ο, τι ανεπισημο ακουστηκε βγηκε αληθινο... Ευχομαι για τα ακριβως αντιθετα...
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από evi85 »

laios έγραψε:
evi85 έγραψε:
laios έγραψε:

δυστυχως ο, τι ανεπισημο ακουστηκε βγηκε αληθινο... Ευχομαι για τα ακριβως αντιθετα...

όχι πάντα όμως... Μ αυτή τη λογική ανεπίσημα ακούγεται πως θα βγεί κι όλας. Άρα είμαστε σε αδιέξοδο... Το γεγονός ότι πολλοί παραιτούνται είναι λόγος για να βγεί, όμως το θέμα έλλειψης χρημάτων αποκρούει τον προηγούμενο λόγο... Αν δεν έχουμε κάποιο νεότερο, μόνο εικασίες κάνουμε. Οι περισσότεροι βέβαια μιλάνε όχι για κατάργηση του θεσμού αλλά για πάγωμα προσλήψεων...
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες