Αλλαγή ημερομηνίας κατάταξης στη φόρμα
Εμενα λεει ακομα να προσπαθησω ξανα μετα τις 5 νοεμβριου
Αν ειναι να φυγουμε το νοεβρη μεχρι τη παρασκευη πρεπει να μας ενημερωσουν... Υπομονη παιδια!
-
- Υποδεκανέας
- Επικοινωνία:
Όντως ναι μέχρι την Παρασκευή είναι έτσι μου είπαν και απο την αστυνομία... Η τελευταία μέρα θα είναι άυριο με τα τελευταία ονόματα που θα φύγουν. Οπότε μάγκες σκοτείνο το τοπίο για να φύγουμε... Μάλλον... Α' ΕΣΣΟ 2011 ;D
-
- Υποδεκανέας
- Επικοινωνία:
Παιδιά πήρα και σήμερα... Και μου είπαν οτι στον Νοέμβριο φέυγουν 2 σειρές... Μια 17 Νοεμβρίου και μία 27 ! Και μου είπαν ότι ίσως φύγω στην δέυτερη φουρνιά...
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
K4rMa έγραψε:Παιδιά πήρα και σήμερα... Και μου είπαν οτι στον Νοέμβριο φέυγουν 2 σειρές... Μια 17 Νοεμβρίου και μία 27 ! Και μου είπαν ότι ίσως φύγω στην δέυτερη φουρνιά...
δεν έχει ανακοινωθεί κάτι τέτοιο
Το ναυτικό είναι αδερφέ στις 27/11. Στρατό Ξηράς μπαίνεις 16-17-18/11 (κ Αεροπορία 15-16-17/11) . Οπότε αν δεν έχεις χαρτί μέχρι σήμερα, απλά δεν μπαίνεις.
-
- Υποδεκανέας
- Επικοινωνία:
Ναι, και εγώ απόρησα... Τώρα... Για να τον λένε αυτοί... Θα δείξει...
Μπα δε θα φυγουμε τωρα εδερφε, οταν πηρες στη στρατολογια σου ειπαν σιγουρα οτι για στρατο ξηρας υπαρχουν 2 ημερομηνιες; Γιατι και γω πηρα σημερα και δε μου ειπαν κατι τετοιο
-
- Υποδεκανέας
- Επικοινωνία:
Απο την Αστυνομία μου το είπαν σήμερα... Κ γω ξαφνιάστηκα...
αλλα κ γω πίστευω. Οτι είναι πλέον αργά. Τι να πω βαρέθηκα να ασχολουμαι και να περιμένω. Οτι είναι να γίνει ας γίνει. Αν είναι να φύγουμε. Θα φύγουμε...
αλλα κ γω πίστευω. Οτι είναι πλέον αργά. Τι να πω βαρέθηκα να ασχολουμαι και να περιμένω. Οτι είναι να γίνει ας γίνει. Αν είναι να φύγουμε. Θα φύγουμε...
Πες τα ρε και γω βαρεθηκα ρε πραγματικα... Αστους να κανουν οτι θελουν, στο τελος θα παρουμε καμια απαλαγη και θα ηρεμησουμε... Αντε γιατι...
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Επικοινωνία:
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Επικοινωνία:
Είστε υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς με την 2010 Δ΄ ΕΣΣΟ (Νοέμβριος) πλην όμως δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμη η ημερομηνία και το κέντρο υποχρέωσης κατάταξης.
-
- Υποδεκανέας
- Επικοινωνία:
Χαχαχαχαχα και μένα τώρα αυτό μου βγάζει όπως μας έβγαζε στην αρχή... Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα η σείρα Νοεμβρίου έφυγε σήμερα...
Είστε υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς με την 2010 Δ΄ ΕΣΣΟ (Νοέμβριος) πλην όμως δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμη η ημερομηνία και το κέντρο υποχρέωσης κατάταξης.
χαχαχαχαχα Ελλαδάρα με τα ωραία σου...
χαχαχαχαχα Ελλαδάρα με τα ωραία σου...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες