Βάσεις - μόρια για ΣΣΕ (2011)
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 4
- Ενδιαφέροντα: - free running -
- Επάγγελμα: kommanto junior
Αμαν βρε παιδια! Ας μπω εγω με το καλο και ερχεστε και σεις

Την ΠΟΛΗ που μου πήρανε εγώ την θέλω πίσω να μπω μεσ'την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την λειτουργήσω και μονο τότε ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ θα φωτίσει και ο ΥΜΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ παντου θα απειχήσει!!!
Ευαγγελια θα σου λεγα! Χαχαχαχαχαχα
~ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ ΑΡΧΕΙΝ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ~ "Αν μάθεις να διοικείσαι θα γνωρίζεις να διοικείς"
Τωρα τη πραματα ειναι αφτα θα περασω εγω και μετα εσυ κτλ... Αχχαχαχ οποιος θελει τα καταφερνει δεν ειπε κανεις οτι θα ειναι ευκολο να περασεις αλλα αμα περασεις μετα ειναι ολα πιο ευκολα...
KOZANARA σιγουρα θα ειναι πιο ευκολα το θεμα ειναι να περασεις! Καλη επιτυχια σε ολους τους υποψηφιους ευελπιδες!
~ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ ΑΡΧΕΙΝ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ~ "Αν μάθεις να διοικείσαι θα γνωρίζεις να διοικείς"
Ρε παιδια πως τις βλεπετε φετος τις βασεις για ΣΣΕ και ΣΜΥ; Εχετε τιποτα στα υποψιν;
Αλεξη δεν μπορουμε να υπολογισουμε τιποτα αυτη τη στιγμη! Το μονο που μπορουμε να προβλεψουμε ειναι οτι θα αυξηθουν κατα την γνωμη μου! Τωρα ο θεος βοηθος!: Ρ
Φιλαράκι και εγώ έτσι πιστεύω. Μια μικρή αύξηση θα πάρουν. Βλέπεις οι καιροί είναι δύσκολοι !:p Φέτος δίνεις;
Εγω πιστευω οτι θα ειναι γυρω στα 500-700 μορια αυξηση αν σκεφτει κανεις οτι πολυ λαπαδες θα δηλωσουν φετος και αυτο το λεω απο ατομα που ξερω στο σχολειο μου (λαπαδες οχι μονο σωματικα γενικα εννοω και απο πλευρας γνωσης περι της εννοιας "στρατος")
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
Λετε να φτασει το '12 η βαση για ΣΣΕ οπλα 18 χιλιαδες;
Γενικα με τις εξετασεις εχω μια απορια. Η τωρινη βαση ειναι στα 17075 μορια. Αν εγω γραψω 17100 περναω; Τι γινετε και αν εχω γραψει i) 16800 ii) 18000
(για τις δυο αυτες επιλογες θελω να μου πειτε με ποση σιγουρια περναω με την σημερινη βαση της ΣΣΕ)
Γενικα με τις εξετασεις εχω μια απορια. Η τωρινη βαση ειναι στα 17075 μορια. Αν εγω γραψω 17100 περναω; Τι γινετε και αν εχω γραψει i) 16800 ii) 18000
(για τις δυο αυτες επιλογες θελω να μου πειτε με ποση σιγουρια περναω με την σημερινη βαση της ΣΣΕ)
- roverr24
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: λογοτεχνία
- Επάγγελμα: Naval engineering officer
Αν εχει 17100 και πιασεις 16999 δε περνας αν πιασεις 17100 και 17101 κ. Ο. Κ περνας, ειναι μηχανογραφημενα ολα οποτε ενας αλγοριθμος επιλεγει συμφωνα με τα ακριβη μορια.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 9
- Επάγγελμα: Στρατιωτικός
Η βάση είναι τα μόρια του τελευταίου εισαχθέντος στην κάθε σχολή.
"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
-
- Στρατηγός
- Snakeshit
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
Το κόβω ν'ανεβαίνει κι άλλο η βάση φέτος...
-
- Ταγματάρχης
- Ενδιαφέροντα: - free running -
- Επάγγελμα: kommanto junior
Ε αφου το κοβεις εσυ.

Την ΠΟΛΗ που μου πήρανε εγώ την θέλω πίσω να μπω μεσ'την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την λειτουργήσω και μονο τότε ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ θα φωτίσει και ο ΥΜΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ παντου θα απειχήσει!!!
- diplomaths
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 2
Φέτος, από πηγή από την κεντρική επιτροπή, επειδή όσοι δεν θέλουν να δώσουν πανελλήνιες, δεν δίνουν, οπότε δεν χρειάζεται τα θέματα να μην είναι τσιμπημένα που ήταν δεν ήταν άλλες χρονιές επειδή θέλανε να γράφανε κανα βαθμό και οι τελευταίοι για να περνάνε την τάξη. Με αποτέλεσμα ψηλές βάσεις. Φέτος που δεν υπάρχουν τέτοιοι, σκοπεύουν να τσιμπήσουν τα θέματα, άρα οι βάσεις θα ψηλοπέσουν.
Σε μας όμως στις στρατιωτικές, θα μειωθεί από το αγαπητό κράτος πρόνοιάς μας ο αριθμός εισακτέων, άρα δεν μπορούμε με σιγουριά να πούμε ούτε ότι θα ανέβουν ούτε ότι θα κατέβουν
Σε μας όμως στις στρατιωτικές, θα μειωθεί από το αγαπητό κράτος πρόνοιάς μας ο αριθμός εισακτέων, άρα δεν μπορούμε με σιγουριά να πούμε ούτε ότι θα ανέβουν ούτε ότι θα κατέβουν
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης