Δείκτης Μάζας Σώματος για στρατιωτικούς (2011)
Ε σιγα 2 κιλα τα χανεις και τα περνεις μεσα σε δυο μερες...
Μια κουβεντα ειναι αυτο... Παντος θα ειναι τοσο αυστηρα; Γιατι τα αθληματα τα εχω Ολα...
Χαχαχ. Ελεος, μην φας βαρια 2 μερες και φαε μονο λαχανικα κ φρουτα. Αθλησου κανονικα και δες πως θα τ περασεις το τεστ. Ναι ειναι αυστηρα. Κ εγω ειμαι 1.69, αλλα μπορει για 1 ποντο να με κοψουνε (που μαλλον αυτο θα γινει). Το θεμα ειναι πως εσυ κατι μπορεις να κανεις για την κατασταση σου, εγω λιγο μονοζυγο κανω.
Αθλουμαι (μπορει και 2 φορες τη μερα) και τρωω πολυ λιγο και πολλα φρουτα... Το θεμα ειναι οτι ο μεταβολισμος μου ειναι χαλια και χανω πολυ δυσκολα... Και στις 22 αρχιζω,24 θα ειναι οι εξετασεις για ΔΜ... Δηλαδη υπαρχει περιπτωση να με κοψουν για 2 κιλα; Τους λεω στην ψυχρα οτι τα χανω την επομενη εβδομαδα :P
Βασικα το προβλημα ειναι οτι στο τελος ειναι τα αθληματα οποτε κ να τους το πεις δεν θα γινει κατι. Καλη τυχη φιλε!:P
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
Ξερει κανεις το Βαρος το μετρανε με ρουχα η χωρις;
Παιδια σημερα πηγα ΓΝΑ και το βαρος στο μετρανε με τα ρουχα, απλα χωρις παπουτσια... Παντος παρατηρησα μεγαλη αυστηροτητα οσον αφορα τα ματια... Κοπηκαν πολλα παιδια απο την πρωτη μερα...
- ptolemaios
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 5
Να ρωτησω κατι... Τι ωρα περιπου ηταν οταν σας μετρησαν το βαρος και το υψος?
Ανακατεμενα τα κανουν γιατι ειναι πολλα παιδια και πολλες ομαδες, οποτε δεν ξερεις... Παντος πρωτα γινονται Αιμα και ουρα...
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
- ptolemaios
- Αρχιλοχίας
chrisgreece έγραψε:Κατα τις 9
ευχαριστω φιλε... Στο ΓΝΑ σας πηγαν με δικα τους λεοφωρεια?
Παιδιά ειμαι αντρας κ υποψήφιος για στρατιωτικές σχολές και έχω ΔΣΜ 28 και το οριο ειναι απο 20-25 υπαρχει περίπτωση να με περάσουν;
- ptolemaios
- Αρχιλοχίας
Rocket έγραψε:Παιδιά ειμαι αντρας κ υποψήφιος για στρατιωτικές σχολές και έχω ΔΣΜ 28 και το οριο ειναι απο 20-25 υπαρχει περίπτωση να με περάσουν;
το οριο στον ΔΜΣ εχει παει στο 27 τωρα... Αν χασεις 1-2 κιλα το πιανεις σιγουρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ptolemaios την Παρ Ιουν 25, 2010 8:33 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σήμερα το απόγευμα έμαθα οτι πιγε το οριο 27, παλι καλα γιατι είχα απελπιστει. Ευχαριστώ
Για ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ, οι άνδρες υποψήφιοι πρέπει να έχουν Δείκτη Μάζας Σώματος,(δηλαδή το πηλίκο του σωματικού τους βάρους σε χιλιόγραμμα προς το τετράγωνο του ύψους τους σε μέτρα) μεταξύ 19-27. Για γυναίκες ο Δείκτης Μάζας Σώματος πρέπει να είναι μεταξύ 18-25.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης