Από ΣΜΥ στις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για όλες τις στρατιωτικές σχολές (ΣΣΕ, ΣΜΥ, ΣΣΑΣ, ΣΜΑ, ΣΜΥΝ, ΣΥΔ, ΣΤΥΑ, Ικάρων κλπ), την παρεχόμενη εκπαίδευση και τη ζωή μέσα σε αυτές
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
peter1992
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από peter1992 »

Ναι εσυ επιλεγεις το λοχιας πεζικου δν ειναι δυσκολο εξαλλου οι περισσοτεροι αποφοιτοι των οπλων ετσι αποφοιτουν
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από dimitris mak »

Και ποσο διαρκουν αυτα τα δυο σχολεια; Δλδ σχαλ και για αμφιβιους;
peter1992
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από peter1992 »

Ε αυτο δν το ξερω δες εδω http://www.army.gr/default.php?pname=sub_DED_Managment&la=1

Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Ευχαριστω πολυ!
panos

Δημοσίευση από panos »

-erased- έγραψε:8

ευχαριστω πολυ... Και μια τελευταια ερωτηση... Ειναι 4 πρωτοετης με 4 δευτεροετης;
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yandr την Παρ Ιούλ 30, 2010 6:16 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
vesst
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από vesst »

Για να πας απο ΣΜΥ Ε. Δ πρεπει σιγουρα να δηλωσεις κατηγορια πεζικου καθως μονο οι αποφοιτοι του πεζικου μπορουν να δηλωσουν Ε. Δ. Αλλα οι ζωη που κανουν τα ατομα στις Ε. Δ και κιριως οι μονιμοι διαφερει απο την αλλοι των αποφοιτων στρατιωτικων σχολων. Και γω σμυ θελω να παω για να γινω βατραχος αλλα ρε μαγκες να τελιοσουμε πρωτα τη σχολη και μετα ολα τα αλλα... Μην προτρεχετε... Και μην συνδυαζετε τις Ε. Δ με την σιγουρη δουλεια καθως δεν ειναι αυτο.
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Ποιος ειπε οτι πχ εγω θελω να μπω σμυ για να εχω σιγουρη δουλεια; Δεν εκανα ερωτησεις σε αυτο το θεμα για πλακα...
vesst

Δημοσίευση από vesst »

Κοιτα φιλε μου και γω ΣΜΥ μπηκα γιατι και γω γουσταρω Ε. Δ και ενδιαφερομαι ιδιαιτερα για τη ΜΥΚ πλεον ΔΥΚ αλλα αυτα ολα θα αρχισω να τα σκεφτομαι προς το τελος παλι της σχολης. Αν σου αρεσουν τοσο πολυ οσο και εμενα που το ονειρευομαι καθε βραδυ τοτε καλη μας σταδιοδρομια και καλη μας επιτιχια. Θα μπεις ΣΜΥ φετος?
νικος

Δημοσίευση από νικος »

Καλησπερα, ειμαι 17 ετων και θα ηθελα να ρωτησω μιας και τωρα ξεκινησαμε μαθηματα στο φροντιστηριο αν μετα απο την θητεια (διετης αν θυμαμαι καλα) τι επιλογες εχεις γιατι με ενδιαφερουν οι Ε. Δ. Και τι παιζεται με την μονιμοτητα. Ευχαριστω προκαταβολικα !
vesst

Δημοσίευση από vesst »

Αν εχεις κατηγορια οπλα πεζικου και περασεις ΠΚΕ και κριθεις καταλληλος μπορεις να πας Ε. Δ.
Άβαταρ μέλους
SgtGeorge
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από SgtGeorge »

Γεια σε ολους. Το ονειρο μου ειναι να παρω πρασινο μπερε. Εγω πιστευω οτι θα ειμαι ετοιμος για τα ΛΟΚ διοτι θα προσπαθησω με ολες μου τις δυναμεις να ειμαι ενας σωστος καταδρομεας και να μην φερνω αντιρησεις. Οι εκπαιδευτες ξερουν καλυτερα. Θα ηθελα αν γινετε καποιος να μου πει για τις απαιτησεις που χρειαζονται για παραμεινω... Και μερικες λεπτομερειες αν γινεται για το καθημερινο προγραμμα. Σκοπευω να μπω απο στρατιωτικες σχολες. ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SgtGeorge την Κυρ Αύγ 22, 2010 10:43 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Greek_Army »

SgtGeorge έγραψε:Γεια σε ολους. Το ονειρο μου ειναι να παρω πρασινο μπερε. Εγω πιστευω οτι θα ειμαι ετοιμος για τα ΛΟΚ διοτι θα προσπαθησω με ολες μου τις δυναμεις να ειμαι ενας σωστος καταδρομεας και να μην φερνω αντιρησεις. Οι εκπαιδευτες ξερουν καλυτερα. Θα ηθελα αν γινετε καποιος να μου πει για τις απαιτησεις που χρειαζονται για παραμεινω... Και μερικες λεπτομερειες αν γινεται για το καθημερινο προγραμμα. Σκοπευω να μπω απο στρατιωτικες σχολες...

δες εδώ /forum/forum_posts.asp?TID=2843
Άβαταρ μέλους
SgtGeorge
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Αν περασω ειδικες δυναμεις απο ΣΜΥ ή ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ στα ΛΟΚ και παω ΕΠΟΠ μονιμος μεσω προκυρηξης ειναι υποχρεωτικο να παω αξιωματικος; Θα ηθελα να συμμετεχω στις ασκησεις μαζι με την μοναδα μου. Και παρακαλω βοηθηστε με σε μια απορεια. Ο αξιωματικος στις ειδικες δυναμεις καθεται σε γραφειο συνεχεια και κανει την οργανωση ή μπορει να συμμετεχει συνεχως κιολας σε ασκησεις; Εγω θελω να παω εποπ μονιμος απο ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ στις ειδικες δυναμεις αλλα θελω να κανω συνεχως ασκησεις προτεινετε μου κατι οποιος ξερει και οποιος μπορει. ευχαριστω εκ των προτερων
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 5
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Τα εχεις κανει λιγο σαλατα... Αλλο ΕΠΟΠ αλλο ΣΜΥ αλλο Ευελεπιδων, ξεκαθαρισετα λιγο μεσα σου...

Άβαταρ μέλους
SgtGeorge
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Μπορω να μπω στις ειδικες δυναμεις απο την σχολη των ευελπιδων; συγνωμη που τα μπερδεψα αλλα θελω πολυ να μαθω.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης