stratos. έγραψε:Ισως μ αυτο που ειπα (οτι σε παιρνουν αν ανταπεξελθεις στην εκπαιδευση) να φανηκε οτι υποτιμησα τις διαδικασιες που εχουν στην αμερικη. Δεν εννοουσα ομως κατι τετοιο. Γνωριζω απολυτα οσα ειπες greko απλα αναρωτιεμαι γιατι αυτα τα τοσο απλα εδω στην Ελλαδα μας φαινονται τοσο σπουδαια και δεν μπορουμε να τα εφαρμοσουμε;
Γιατι φιλε στρατο φταιει η νοοτροπια του ελληνα. Δυστυχως οι περισσοτεροι ελληνες αντιμετωπιζουμε τα σωματα ασφαλειας και τον στρατο ως εξασφαλιση μια θεσης εργασιας στο δημοσιο τομεα... Δυστυχως λειπει ο επαγγελματισμος στην αστυνομια, στο λιμενικο και αλλου... Αυτα απο εναν ελληνα που εχει και την καναδικη υπηκοοτητα ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος greko_27 την Πέμ Ιούλ 29, 2010 7:04 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλησπερα! Αν εισαι γυναικα και εχεις υψος 1.68 σε κοβουν ή χαριζουν 2 ποντους; Ειναι αυστηροι στο θεμα αυτο; Αυτο το λεω γιατι στους ΕΠΟΠ ηταν οτι ΄να ναι εκτος απο την τελευταια φορα αλλα 2 ποντους τους χαριζανε. Για μια γυναικα ειναι δυσκολο να μπει εφοσον ο αντρας θα προηγειται γιατι θα εχει και τα μορια του στρατου. Αν εχει μονο απολυτηριο λυκειου στο 15+ κατι (εχω και ΤΕΙ αλλα αυτο δεν πιανει) κ πληροφορικη εχει ελπιδες?
Παιδια καλησπερα. Ηθελα να κανω χαρτια για προσληψη στους ειδικους φρουρους αλλα δεν πληρω τις προυποθεσεις υψους. Δηλαδη το 1.70 ! Υπαρχει περιπτωση να δεχτουν ατομα χαμηλοτερου υψους η ειναι αναγκαστικο για τις γυναικες το 1.70;
Υπαρχουν τροποι-μεθοδοι να ψηλωσεις 2-3 ποντους και να μπεις. Και φυσικα δεν εννοω την μεθοδο του προκρουστη. Υπαρχουν ομως αρκετες διαφορετικες λυσεις αλλα ακομη και ασκησεις που ανετα παιρνεις 2 ποντους. Ψαξτο λιγο το θεμα ειναι κριμα να χασεις τη θεση!
Εχεις μαθει τελικα απο τις εγκθκλιους που περιμενες ποιο ειναι το οριο υψους και για την αστυνομια και για τον στρατο; Ααα και τα κιλα παιζουν ρολο; Και αν ναι ξερεις ποιο ειναι το οριο για τις γυναικες;
anastasia έγραψε:Εχεις μαθει τελικα απο τις εγκθκλιους που περιμενες ποιο ειναι το οριο υψους και για την αστυνομια και για τον στρατο; Ααα και τα κιλα παιζουν ρολο; Και αν ναι ξερεις ποιο ειναι το οριο για τις γυναικες;
ολα παίζουνε ρόλο μπες στα κατάλληλα θέματα και θα σου λυθούνε οι απορίες
Καλησπερα! Μου ειπανε φετος σε αστυνομικο τμημα που ειχα παει να κανω τα χαρτια μου, οτι ειχανε κανει απο τα σωματια ενσταση για το υψος στις γυναικες! Αλλα τελικα το αποσιωπησανε... Μου ειπανε του χρονου πως θα γινει μαλλον... Να πεσει λιγο στους 2 ποντους δλδ! Λετε να ισχυσει; Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!
γεωργια έγραψε:Καλησπερα! Μου ειπανε φετος σε αστυνομικο τμημα που ειχα παει να κανω τα χαρτια μου, οτι ειχανε κανει απο τα σωματια ενσταση για το υψος στις γυναικες! Αλλα τελικα το αποσιωπησανε... Μου ειπανε του χρονου πως θα γινει μαλλον... Να πεσει λιγο στους 2 ποντους δλδ! Λετε να ισχυσει; Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!
κανείς δε το γνωρίζει αυτό, περίμενε την προκήρυξη των αστυνομικών σχολών το φθινόπωρο
γεωργια έγραψε:Καλησπερα! Μου ειπανε φετος σε αστυνομικο τμημα που ειχα παει να κανω τα χαρτια μου, οτι ειχανε κανει απο τα σωματια ενσταση για το υψος στις γυναικες! Αλλα τελικα το αποσιωπησανε... Μου ειπανε του χρονου πως θα γινει μαλλον... Να πεσει λιγο στους 2 ποντους δλδ! Λετε να ισχυσει; Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!
να μη πεσει καθολου, και λιγο ειναι, οσες δενε χουν το απαιτουμενο υψος να κοιταξουν να βρουν αλλου καμια δουλιτσα και να μην ασχολουνται με αντρικες δουλειες