Όριο ύψους για Σώματα Ασφαλείας (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από greko_27 »

stratos. έγραψε:Ισως μ αυτο που ειπα (οτι σε παιρνουν αν ανταπεξελθεις στην εκπαιδευση) να φανηκε οτι υποτιμησα τις διαδικασιες που εχουν στην αμερικη. Δεν εννοουσα ομως κατι τετοιο. Γνωριζω απολυτα οσα ειπες greko απλα αναρωτιεμαι γιατι αυτα τα τοσο απλα εδω στην Ελλαδα μας φαινονται τοσο σπουδαια και δεν μπορουμε να τα εφαρμοσουμε;

Γιατι φιλε στρατο φταιει η νοοτροπια του ελληναΕικόνα. Δυστυχως οι περισσοτεροι ελληνες αντιμετωπιζουμε τα σωματα ασφαλειας και τον στρατο ως εξασφαλιση μια θεσης εργασιας στο δημοσιο τομεα... Δυστυχως λειπει ο επαγγελματισμος στην αστυνομια, στο λιμενικο και αλλου... Αυτα απο εναν ελληνα που εχει και την καναδικη υπηκοοτηταΕικόνα
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος greko_27 την Πέμ Ιούλ 29, 2010 7:04 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
stratos.
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από stratos. »

''Όπου κι αν ταξιδεψω η Ελλάδα με πληγώνει'' Γ. Σεφέρης
μαρθα

Δημοσίευση από μαρθα »

Καλησπερα! Αν εισαι γυναικα και εχεις υψος 1.68 σε κοβουν ή χαριζουν 2 ποντους; Ειναι αυστηροι στο θεμα αυτο; Αυτο το λεω γιατι στους ΕΠΟΠ ηταν οτι ΄να ναι εκτος απο την τελευταια φορα αλλα 2 ποντους τους χαριζανε. Για μια γυναικα ειναι δυσκολο να μπει εφοσον ο αντρας θα προηγειται γιατι θα εχει και τα μορια του στρατου. Αν εχει μονο απολυτηριο λυκειου στο 15+ κατι (εχω και ΤΕΙ αλλα αυτο δεν πιανει) κ πληροφορικη εχει ελπιδες?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από Greek_Army »

Στο ύψος είναι αυστηροί και 1.69/8 να είσαι κόβεσαι και με τα μόρια που συγκεντρώνεις δεν έχεις ελπίδες
Γωγω

Δημοσίευση από Γωγω »

Παιδια καλησπερα. Ηθελα να κανω χαρτια για προσληψη στους ειδικους φρουρους αλλα δεν πληρω τις προυποθεσεις υψους. Δηλαδη το 1.70 ! Υπαρχει περιπτωση να δεχτουν ατομα χαμηλοτερου υψους η ειναι αναγκαστικο για τις γυναικες το 1.70;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Όλοι 1.70 και στο ύψος είναι αυστηροί
αλεξ

Δημοσίευση από αλεξ »

Υπαρχουν τροποι-μεθοδοι να ψηλωσεις 2-3 ποντους και να μπεις. Και φυσικα δεν εννοω την μεθοδο του προκρουστη. Υπαρχουν ομως αρκετες διαφορετικες λυσεις αλλα ακομη και ασκησεις που ανετα παιρνεις 2 ποντους. Ψαξτο λιγο το θεμα ειναι κριμα να χασεις τη θεση!

anastasia

Δημοσίευση από anastasia »

Εχεις μαθει τελικα απο τις εγκθκλιους που περιμενες ποιο ειναι το οριο υψους και για την αστυνομια και για τον στρατο; Ααα και τα κιλα παιζουν ρολο; Και αν ναι ξερεις ποιο ειναι το οριο για τις γυναικες;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

anastasia έγραψε:Εχεις μαθει τελικα απο τις εγκθκλιους που περιμενες ποιο ειναι το οριο υψους και για την αστυνομια και για τον στρατο; Ααα και τα κιλα παιζουν ρολο; Και αν ναι ξερεις ποιο ειναι το οριο για τις γυναικες;

ολα παίζουνε ρόλο μπες στα κατάλληλα θέματα και θα σου λυθούνε οι απορίες
γεωργια

Δημοσίευση από γεωργια »

Καλησπερα! Μου ειπανε φετος σε αστυνομικο τμημα που ειχα παει να κανω τα χαρτια μου, οτι ειχανε κανει απο τα σωματια ενσταση για το υψος στις γυναικες! Αλλα τελικα το αποσιωπησανε... Μου ειπανε του χρονου πως θα γινει μαλλον... Να πεσει λιγο στους 2 ποντους δλδ! Λετε να ισχυσει; Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

γεωργια έγραψε:Καλησπερα! Μου ειπανε φετος σε αστυνομικο τμημα που ειχα παει να κανω τα χαρτια μου, οτι ειχανε κανει απο τα σωματια ενσταση για το υψος στις γυναικες! Αλλα τελικα το αποσιωπησανε... Μου ειπανε του χρονου πως θα γινει μαλλον... Να πεσει λιγο στους 2 ποντους δλδ! Λετε να ισχυσει; Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!

κανείς δε το γνωρίζει αυτό, περίμενε την προκήρυξη των αστυνομικών σχολών το φθινόπωρο
REPAINER
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από REPAINER »

γεωργια έγραψε:Καλησπερα! Μου ειπανε φετος σε αστυνομικο τμημα που ειχα παει να κανω τα χαρτια μου, οτι ειχανε κανει απο τα σωματια ενσταση για το υψος στις γυναικες! Αλλα τελικα το αποσιωπησανε... Μου ειπανε του χρονου πως θα γινει μαλλον... Να πεσει λιγο στους 2 ποντους δλδ! Λετε να ισχυσει; Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!

να μη πεσει καθολου, και λιγο ειναι, οσες δενε χουν το απαιτουμενο υψος να κοιταξουν να βρουν αλλου καμια δουλιτσα και να μην ασχολουνται με αντρικες δουλειες

nikakiniii
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από nikakiniii »

Μακαρι να πεσει 2 ποντους γεωργια, αν εχεις καποιο νεο σε παρακαλω ενημερωσε! Σευχαριστω!
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από sta8hsss »

nikakiniii έγραψε:Μακαρι να πεσει 2 ποντους γεωργια, αν εχεις καποιο νεο σε παρακαλω ενημερωσε! Σευχαριστω!
μην ελπιζεις... Δεν υπαρχει περιπτωση να πεσει το υψος! Αν ειναι πινε πολυ γαλα... Εικόνα ...
nikakiniii
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από nikakiniii »

sta8hsss έγραψε:
nikakiniii έγραψε:Μακαρι να πεσει 2 ποντους γεωργια, αν εχεις καποιο νεο σε παρακαλω ενημερωσε! Σευχαριστω!
μην ελπιζεις... Δεν υπαρχει περιπτωση να πεσει το υψος! Αν ειναι πινε πολυ γαλα... Εικόνα ...
δεν νομιζω οτι το γαλα βοηθαει κ πολυ!Εικόνα

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες