Συμπεριφορά ανωτέρων προς ΕΠΟΠ

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Rafale »

Θα προλαβετε να μονιμοποιηθειτε. Ο θεσμος τεινει προς τη καταργηση του
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 13
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

sakisal έγραψε:Ο θεσμος θα καταργηθει.
Αληθεια; Δοξασι ο θεος.
Legion
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 16
Επάγγελμα: XARAKIRI
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Legion »

Τελικα δεν μπορω να καταλαβω απο που ξεκινησε αυτη η προπαγανδα της μη μονιμοποιησης των ΕΠΟΠ. Απ τη στιγμη που το ΦΕΚ της προκυρηξης γραφει οτι γινεσαι μονιμος κανενας δεν μπορει να σε διωξει εκτος και αν εχεις πεσει σε παραπτωματα και δεν εχεις περασει τα τεστ...

Ειναι αντισυνταγματικο να αλλαξει το ΦΕΚ των προκυρηξεων με των οποιων εχουμε εισαχθει σε αυτο το 8εσμο. Ρωτηστε καποιον δικηγορο;

Αν καταργηθει αυτος ο θεσμος θα εμφανιστει καποιος αλλος για τις αναγκες του στρατου...

Εχει βουιξει το στρατευμα οτι 8α μας διωξουν ολους και ποιος θα κανει τις υπηρεσιες ασφαλειας των μοναδων οι λοχαγοι και ταγματαρχηδες;

Μην διαδιδετε τετοιες αηδιες ολοι, και αν συμβει κατι τετοιο εξωπραγματικο κανενας δεν 8α αφησει την δουλεια του ετσι επειδη θελησε η κυβερνηση ολοι 8α προσφυγουμε σε δικαστηρια.
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

Ας μπαινουν περισσοτερα ατομα στις σχολες υπαξιωματικων.
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Σωστο σου35

kalisperas

Δημοσίευση από kalisperas »

Υπάρχει ενα άτομο πολύ κομπλεξικο!
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

kalisperas έγραψε:Υπάρχει ενα άτομο πολύ κομπλεξικο!
Eποπ θα ναιΕικόνα
antonis1070
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από antonis1070 »

Εποπ; Τελικα μακρυα και αγαπημενοι!
Legion
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 16
Επάγγελμα: XARAKIRI
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Legion »

Εμθ 8α ναι...
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
Άντε γεια

Δημοσίευση από Άντε γεια »

Συμφωνώ μαζί σου πρώην συνάδελφε Αντώνη1070. Μακριά κι αγαπημένοι. Παραιτήθηκα και εγώ από αεροπορία. Δεν αξίζω να μου συμπεριφέρονται σαν να είμαι ζώο. Σαν φαντάρος είχα πολύ αξιοπρεπέστερη αντιμετώπιση. Καλύτερα σκουπιδιάρης ή χαμάλης παρά Επ. Οπ. Καλό κουράγιο στους υπόλοιπους αλλά πραγματικά σιχάθηκα.
illy

Δημοσίευση από illy »

Άντε γεια έγραψε:Συμφωνώ μαζί σου πρώην συνάδελφε Αντώνη1070. Μακριά κι αγαπημένοι. Παραιτήθηκα και εγώ από αεροπορία. Δεν αξίζω να μου συμπεριφέρονται σαν να είμαι ζώο. Σαν φαντάρος είχα πολύ αξιοπρεπέστερη αντιμετώπιση. Καλύτερα σκουπιδιάρης ή χαμάλης παρά Επ. Οπ. Καλό κουράγιο στους υπόλοιπους αλλά πραγματικά σιχάθηκα.
φιλε μου λογικο ειναι απο την στιγμη που προσπαθουν να σας σπασουν τον τσαμπουκα... Απο κει κ περα χρειαζεται μεγαλα ψυχικα αποθεματα για να αντεξεις αυτη την κατασταση κ να κανεις υπομονη ξεροντας πως ειναι μονο η εκπαιδευση κ θα κανεις υπομονη μεχρι να πας στην μοναδα σου που θα εισαι σουπερ

Άντε γεια

Δημοσίευση από Άντε γεια »

Με το συμπάθιο αγαπητή. Το λίγο καίρο που επισκέπτομαι το φόρουμ έχω παρατηρήσει ότι δίνετε διάφορες συμβουλές. Είστε γνώστης; Είστε του επαγγέλματος; Φαντάζομαι ότι δεν έχετε πάει ούτε φαντάρος διότι είστε και γυναίκα. Βιώστε πρώτα μια κατάσταση και μετά δώστε συμβουλές. Αν είστε ήδη ένστολη τότε ζητώ συγγνώμη αλλά από όσα έχω διαβάσει μου δίνετε την εντύπωση ότι είστε υποψήφια Επ. Οπ. Μετά την εκπαίδευση-κάντε την πρώτα και μετά μιλήστε-θα είστε μια ζωή σκλάβος μέχρι να συνταξιοδοτηθείτε και όχι (σούπερ). Στη μονάδα αρχίζει το πήξιμο. Είναι πραγματικά θέμα χαρακτήρα αλλά κάποιοι δεν ανέχονται να είναι δούλοι μια ζωή και κάποιοι άλλοι το ανέχονται διότι δεν έχουν στον ήλιο μοίρα.
illy

Δημοσίευση από illy »

Δεν νομιζω να ειπα κατι κακο αγαπητε μου... Πολυ καλα εκανες κ εφυγες εφοσον δεν αντεχες αυτη την συμπεριφορα, το ιδιο ειπα κ στον Αντωνη... Το παν ειναι να κανεις κατι που να σου αρεσει να κ μην σου χαλαει την ψυχολογια... Σχεδον την μιση μερα την περναμε στον επαγγελματικο μας χωρο οποτε σιγουρα πρεπει να μας ευχαριστει... Απλα ξερεις εγω ειμαι της αποψης πως σε ολα τα επαγγελματα υπαρχουν προισταμενοι κ υφισταμενοι οποτε λιγο πολυ παντου επικρατει το ιδιο καθεστως... Ειναι κατι που λεω κ εγω το οποιο το ανεφερες κ εσυ, ολα ειναι θεμα χαρακτηρα κατα ποσο μπορει να ανεχτει τετοιες καταστασεις... Σου ευχομαι καλη τυχη στη ζωη σου κανοντας τις επιλογες που επιθυμειςΕικόνα
Ελενα

Δημοσίευση από Ελενα »

Ελεος! Οσοι περασατε κ παραιτηθηκατε για τους δικου σας λογους καλα κανατε, αλλα μην μου λετε τωρα για την συμπεριφορα των ανωτερων κ οτι δεν θελατε να ειστε δουλακια. Εμενα ο συντροφος μου ειναι αποφοιτος της ΣΣΕ κ περασε τα πανδεινα στην εκπαιδευση που κραταει κ 4 χρονια μεσα στην σχολη απο ανωτερους κ απο μεγαλυτερους Ευελπις κ τωρα μου λετε για τους ΕΠΟΠ, βαζω κ εμενα μεσα. Ο καθενας εχει την προσωπικα του κ δεν την μειωνει κανενας αν εσυ τα εχεις καλα με τον ευτο σου. Οπως κ σε ολες τις δουλειες ετσι κ στον στρατο υπαρχει η ιεραρχεια κ υπακους του ανωτερους σου. Μου κανει εντυπωση που καποιοι αντρες ''κλαιγονται'' ενω εχουν παει Στρατο κ εχουν δει πως λειτουργουν τα πραγματα, αλλα μαλλον περασαν μια ευνοικη θητεια κ νομιζαν οτι ετσι θα ειναι κ οι ΕΠΟΠ. Απαιτουμε οι ΕΠΟΠ ευνοικη μεταχειρηση αλλα μην γελιομαστε ενα μεγαλο ποσοστο που μπαινει εχει κατακρεουργηση των θεσμο που θελωντας κ μη αυτη θα ειναι η συμπεριφορα.
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

illy έγραψε:
Άντε γεια έγραψε:Συμφωνώ μαζί σου πρώην συνάδελφε Αντώνη1070. Μακριά κι αγαπημένοι. Παραιτήθηκα και εγώ από αεροπορία. Δεν αξίζω να μου συμπεριφέρονται σαν να είμαι ζώο. Σαν φαντάρος είχα πολύ αξιοπρεπέστερη αντιμετώπιση. Καλύτερα σκουπιδιάρης ή χαμάλης παρά Επ. Οπ. Καλό κουράγιο στους υπόλοιπους αλλά πραγματικά σιχάθηκα.
φιλε μου λογικο ειναι απο την στιγμη που προσπαθουν να σας σπασουν τον τσαμπουκα... Απο κει κ περα χρειαζεται μεγαλα ψυχικα αποθεματα για να αντεξεις αυτη την κατασταση κ να κανεις υπομονη ξεροντας πως ειναι μονο η εκπαιδευση κ θα κανεις υπομονη μεχρι να πας στην μοναδα σου που θα εισαι σουπερ

δεν προσπαθουν παντα να σου σπασουν το τσαμπουκα. Απλα το συστημα του στρατου ειναι ετσι που αναγκαστικα σε παραπεμπει σε αντιδρασεις. Οχι ιλι Μετα την εκπαιδευση δεν ειναι σουπερ στις μοναδες. Κανεις μεγα λαθος. Εκει αρχιζει το γλεντι. Οχι ομως οτι ειναι και σουπερ

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης