Ορκομωσία Επαγγελματιών Οπλιτών
Ειμαι η ρουλα ειμαι μανα και εχω παιδι κατω απο 5 ετων παρουσιαζομαι 14/4/2010 στην θηβα
εγω σου λεω οτι θα βγω αν οχι 2 φορες τουλαχιστων 1 που να χτυπας τον κ... κατω για να δω το παιδι μου, γιατι αλλο παιδι (μικρο βρεφοσ) και αλλο ολοκληρα γαιδουρια να ειναι μακρια απο γονεις, φιλους, ξαδερφια,(βαζω και εμενα μεσ) και ειμαι τοσο συγουρη οτι θα βγαινω λογο βρεφους, που θα σου στελνω μην. στο φορουμ καθε φορα που θα ειμαι εξω... για την ειρωνια και το σκεπτικο που εχεις τα λεω ολα αυτα (εισαι και γυναικα) μπραβο! α! και ασε το τι λεει η διαταγει εχω οτι θελεις απο αυτα τα βιβλιαρακια τα κιτρινα απο τιν πρωτη μεχρη ποια ηταν η τελευταια θα σου πω. απλως σπαζεσε που δεν θα βγαινεις εσυ μου φαινεται.
εγω σου λεω οτι θα βγω αν οχι 2 φορες τουλαχιστων 1 που να χτυπας τον κ... κατω για να δω το παιδι μου, γιατι αλλο παιδι (μικρο βρεφοσ) και αλλο ολοκληρα γαιδουρια να ειναι μακρια απο γονεις, φιλους, ξαδερφια,(βαζω και εμενα μεσ) και ειμαι τοσο συγουρη οτι θα βγαινω λογο βρεφους, που θα σου στελνω μην. στο φορουμ καθε φορα που θα ειμαι εξω... για την ειρωνια και το σκεπτικο που εχεις τα λεω ολα αυτα (εισαι και γυναικα) μπραβο! α! και ασε το τι λεει η διαταγει εχω οτι θελεις απο αυτα τα βιβλιαρακια τα κιτρινα απο τιν πρωτη μεχρη ποια ηταν η τελευταια θα σου πω. απλως σπαζεσε που δεν θα βγαινεις εσυ μου φαινεται.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 5
Σε εμενα απαντησες; Θα βγαινεις λογω βρεφους;5 ετων ειναι βρεφος; Ξερεις ποσοι απο αυτους που θα μπουν τωρα εχουν στην οικογενεια τους ατομα με αναπηρια, με σοβαρα προβληματα υγειας και πολλα αλλα; Κανεις δεν ειπε για τους μαντραχαλους που απλα τους λειπει η μαμα τους και το σπιτακι τους... Υπαρχουν και αλλοι που εχουν πολυ πιο σοβαρους λογους Απο σενα για να βγουν... Και το παιδακι δεν παθαινει τιποτα για 40 μερες... Εκτος αν λειπει και ο μπαμπας οπου τοτε οντος ειναι λιγο δυσκολο... Και να σε ρωτησω κατι; Εγω γιατι να κανω την υπηρεσια σου οταν εχεις εσυ εξοδο; Γιατι να την πληρωσω εγω;sorry κι ολας... Δεν σου την μπαινω, αλλα νομιζω μιλαω λογικα... Καταλαβαινω οτι θα θες να βλεπεις και το παιδακι σου... Αλλα γιατι να δημιουργησεις προβλημα αλλα και να δωσεις αφορμη να σε σχολιαζουν οι συναδελφοι σου που θα βγαινεις πριν τις 40 μερες;40 μερες ειναι... Θα περασουν/... Γενικα μιλαω ε... Προσωπικα αν μου το ζηταγες σαν χαρη να σε καλυψω για να δεις οτ παιδι σου μαλλον θα το εκανα... Αλλα να ξερεις στον στρατο ολα σχολιαζοντε αρνητικα... Ακομα και τα πιο μικρα πραγματα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗ_Σ την Παρ Μαρ 26, 2010 10:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κοπελιά μακάρι να βγαίνεις και κάθε μέρα! Ο τρόπος όμως που το λες είναι πολύ προκλητικός. Το ότι υπάρχουν εξαιρέσεις στον κανόνα το ξέρουμε εδώ και πάρα πολλά χρόνια.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Και sorry Κι ολας αλλα αν ο χαρακτηρας σου ειναι οπως απαντησες το μνμ... Μαλλον δεν θα περασεις καλα στον στρατο...
Κατερινα, εχεις καμια ιδεα για ορκομωσια; ποσες μερες;
ρωταω γιατι πολλα ακυρα γραψαμε εδω! αχαχαχα
ρωταω γιατι πολλα ακυρα γραψαμε εδω! αχαχαχα
Δεν ξέρω κι από το να πω αρλούμπες, δεν λέω τπτ.
Πάω για τα προβλεπόμενα,40μέρες μέχρι την ορκομωσία;
Πάω για τα προβλεπόμενα,40μέρες μέχρι την ορκομωσία;
-
- Λοχαγός
KΆποιοι/ες έχουν καβαλήσει το καλάμι... Πιστεύουν πως θα βγαίνουν ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ των συναδέλφων τους περισσότερο για Χ ή Ψ λόγους, που αυτοί αξιολογούν ως σημαντικούς - χωρίς να ενδιαφέρονται για το αν και τι πρόβλημα δημιουργούν στους υπόλοιπους.
Υστερα θα απαιτήσουν δικαιοσύνη, ισότητα και κατανόηση (που δείχνουν μόνο στον εαυτό τους όμως). Τραγικές καταστάσεις και περιπτώσεις. Δυστυχώς μάλλον ξέφυγαν αυτές οι "λεπτομέρειες" από την επιτροπή ψυχοτεχνικών...
Υστερα θα απαιτήσουν δικαιοσύνη, ισότητα και κατανόηση (που δείχνουν μόνο στον εαυτό τους όμως). Τραγικές καταστάσεις και περιπτώσεις. Δυστυχώς μάλλον ξέφυγαν αυτές οι "λεπτομέρειες" από την επιτροπή ψυχοτεχνικών...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος insomniacgr την Σάβ Μαρ 27, 2010 1:48 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παιδια καλημερα μηπως ξερετε ποσες μερες καθομαστε τριπολη μεχρι την ορκομωσια;
Λογικα περιπου 30 με 40 μερες
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Το 2005 (η τελευταια σειρα εποπ δηλαδη) μπηκανε για 16 μερες, πηρανε μετα10 μερες αδεια και ξαναμπηκανε για αλλες 15... Απο κει και περα μετα απο αυτες τις μερες τα σ-κ ελευθερα συνηθως και αν δεν ειχες υπηρεσια λιγες ωρες εξοδο καθημερινα στο κολωχορι της τριπολης... Βεβαια τωρα εχουμε 2010 με διαφορετικες καταστασεις παντου και κανεις δεν γνωριζει τιποτα για ακριβεις ημερομηνιες...
Καλά 28/5 είναι Παρασκευή συνηθώς Οι ορκωμοσίες δεν γίνονται Κυριακή;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 1
Οι ορκωμοσίες στους κληρωτούς γίνεται παρασκευή συνήθως
ΠαιδΙΑ θα παρουμε μαζι μας και πολιτικα ρουχα; Προκειται να βγουμε εξω μεχρι να ορκιστουμε; Στις ποσες μερες θα βγουμε απο τοτε που θα μποθμε ξερει κανεις;
-
- Λοχαγός
gio έγραψε:ΠαιδΙΑ θα παρουμε μαζι μας και πολιτικα ρουχα; Προκειται να βγουμε εξω μεχρι να ορκιστουμε; Στις ποσες μερες θα βγουμε απο τοτε που θα μποθμε ξερει κανεις;
Αν ισχύσει το τυπικό - και δεδομένου πως η ορκομωσία είναι 28/05, τότε θα βγούμε.
Από πολιτικά ρούχα μην πάρεις τίποτα ιδιαίτερο και κουβαλάς ασκόπως... Μόνο όσα θα φοράς όταν μπεις.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης