Επιλαχόντες ΕΠΟΠ (προκήρυξη 2009)
saman ποσα μορια εβγαλες; Και εγω αυτο δηλωσα και ειμαι επιλαχουσα
tati έγραψε:saman ποσα μορια εβγαλες; Και εγω αυτο δηλωσα και ειμαι επιλαχουσα
540
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 8
παιδια κ εγω εκει δηλωσα και ειμαι επιλαχων.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 82
Γνωρίζει κάπιος 100% οι επιλαχώντες πότε καλούνται σε περίπτώση που υπάρξουν διαθέσιμες θέσεις;14ς Απριλίου πάντως μπάινουνε οι επιτυχώντες +2 μέρες που λέει το όριο παρουσίασης.
ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΝ...B1lly έγραψε:Γνωρίζει κάπιος 100% οι επιλαχώντες πότε καλούνται σε περίπτώση που υπάρξουν διαθέσιμες θέσεις;14ς Απριλίου πάντως μπάινουνε οι επιτυχώντες +2 μέρες που λέει το όριο παρουσίασης.
απο οτι ειδα τωρα στο ιντερνετ, περυσι τους επιλαχωντες τους καλεσαν 2 μηνες μετα απο την καταταξη των επιτυχωντων!dimitra p έγραψε:απο οτι μου εχουν πει μετα την ορκωμοσια των επιτυχωντων τους καλουν...b1lly έγραψε:γνωρίζει κάπιος 100% οι επιλαχώντες πότε καλούνται σε περίπτώση που υπάρξουν διαθέσιμες θέσεις;14ς απριλίου πάντως μπάινουνε οι επιτυχώντες +2 μέρες που λέει το όριο παρουσίασης.
-
- Ανθυπασπιστής
Μάλιστα... Πιο πάνω γράφεις οτι το normal είναι το 10ήμερο με εξέρεση το περσινό 2μηνο για το "κάλεσμα" όπως γράφεις των επιλαχώντων. Αναφέρεσε σε ενιμέρωση η κατάταξη?
B1lly έγραψε:Μάλιστα... Πιο πάνω γράφεις οτι το normal είναι το 10ήμερο με εξέρεση το περσινό 2μηνο για το "κάλεσμα" όπως γράφεις των επιλαχώντων. Αναφέρεσε σε ενιμέρωση η κατάταξη;

-
- Ανθυπασπιστής
Ναι επιλαχών με 350 μόρια
Παιδιά καλησπερα!
Υπαρχει καποιος στιν ιδικοτιτα του τεχνιτι υδραυλικου που να ειναι 20 επιλαχον;(που μεχρι της 14.00 ηταν 5 επιθτυχον; )
Υπαρχει καποιος στιν ιδικοτιτα του τεχνιτι υδραυλικου που να ειναι 20 επιλαχον;(που μεχρι της 14.00 ηταν 5 επιθτυχον; )
-
- Ανθυπασπιστής
Μήπως γνωρίζει κανείς σε πιό παλιές προκηρύξεις πόσοι επιλαχώντες έστω στο περίπου μπήκανε; Ευχαριστώ.
σε παλαιοτερες προκηρυξεις καλουσαν γυρω στους 180 http://www.chiosjobs.gr/161007-deltio4.aspB1lly έγραψε: Μήπως γνωρίζει κανείς σε πιό παλιές προκηρύξεις πόσοι επιλαχώντες έστω στο περίπου μπήκανε; Ευχαριστώ.
Περυσι ειχαν ημερομηνια καταταξης 1 απριλιου οι πρωτοι και επειδη ξαναεβγαλε επιλαχωντες η δευτερη ημερομηνια ηταν 10 απριλιου.
-
- Ανθυπασπιστής
Μακάρι να είναι τόσοι και φέτος. Είμαι 12ος και Ανχωμένος μέχρι το κόκαλο
. Παρηγορητικά νέα 

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες