Προκήρυξη σπουδαστών ΑΣΕΙ - ΑΣΣΥ (2010)

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Rafael22
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Rafael22 »

E για την βαση της ΣΜΥ τι να σου πω τωρα... Εικόνα Εγω ειχα παει σε συνεδριο εταιριας επαγγελματικου προσανατολισμου και ενημερωθηκα... Αλλωστε μου φαινετε τελειως λογικο να ανεβει η βαση της... Μπορει και οσο ειπες... Για τα χαρτια δεν ξερω εγω. Ας σε ενημερωσει καποιος αλλος
Rafael22
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Rafael22 »

Ακυρο. Δεν ειναι σιγουρο οτι θα βγει αυριο. Επικοινωνησε ο πατερας ενος φιλου μου με αυτον που ειναι υπευθυνος για την προκυρηξη και ειπε οτι ''θα βγει μεσα στην βδομαδα'' οποτε για αυριο δεν ειναι Σιγουρο
Biku
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Biku »

Κοιταξτε εγω πιστευω πως αν δε βγει αυριο η την τεταρτη, τοτε μετα την κυριακη του πασχα. Μακαρι να μην ανεβει πολυ η. Σ. Μ. Υ. Δε θα αντεξω αν ανεβει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Biku την Τρί Μαρ 30, 2010 4:41 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
haral
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από haral »

Αναμενεται απο στιγμη σε στιγμη
lara

Δημοσίευση από lara »

Παιδια μηπως ξερετε τ αλλα εντυπα Χρειαζονται μαζι μ τ προκηρυξη. Ισως πιστοποιητικα γεννησης φωτογραφιες κτλ... Αν καποιος γνωριζει θα ηθελα να με ενημερωσει τ συντομοτερο... ! Ευχαριστω.Εικόνα
Ανώνυμος

Δημοσίευση από Ανώνυμος »

Δυο ερωτήσεις ακόμα
1) Τα δικαιολογητικά των στρατιωτικών σχολών που ζητάνε στα σχολεία τα δίνουνε το Φεβρουάριο;
2) Ξέρουμε πόσα περίπου άτομα θα πάρει το τμήμα ελεγκτών αεράμυνας;
lefterisg
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από lefterisg »

Καλά τι γίνεται με αυτή τη προκήρυξη; Πότε θα τους φωτίσει να τη βγάλουν... ; Έλεος πια... !
supermario
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από supermario »

lefterisg έγραψε:Καλά τι γίνεται με αυτή τη προκήρυξη; Πότε θα τους φωτίσει να τη βγάλουν... ; Έλεος πια... !
Οντως αντε ρε ***** το μας ζαλισανε! Πολυ την καθυστερουν.Εικόναισως ομως να γινοντα καποιες αλλαγεσ Στις πκε, αγωνισματα, στον αριθμο εισακτεων κτλ. Αφηστε που τωρα που αλλαξε η κυβερνηση ειναι λογικο να αλλαξουν καποια πραγματα. ΚΡΙΜΑ...

Biku
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Biku »

Καντε υπομονη και θα βγει. Και εγω θελω παρα πολυ να βγει για να κανω τα χαρτια μου αλλα μαλλον κατι γινεται εδω περα και γι'αυτο δεν την βγαζουν ακομα. Αλλα δε μπορει. Μετα το πασχα θα τη βγαλουν. Και αν μαλιστα οι βασεις δεν ανεβουν πολυ, ολοι εχουμε μια ελπιδα να μπουμε εκει που θελουμε και μακαρι ολοι θελουμε να μπουμε επειδη εχουμε τον α η β λογο για να μπουμε, να μπουμε και να ησυχασουμε. Και ευχομαι επισης μεσα απο την καρδια μου να μην ανεβουν πολλυ οι βασεις ειδικα στις στρατιωτικες του στρατου ξηρας για να μπουμε επιτελους οσοι θελουμε.
Άβαταρ μέλους
Kalodrei
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Kalodrei »

Χριστος ανεστη, ξερει κανεις αν βγηκε ή ποτε θα βγει η προκήρυξη; Στο site της σχολής λεει οτι αναμένονταν εντος Μαρτιου αλλα τιποτα ακόμα...
vesst
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

Δημοσίευση από vesst »

Παιδια τι παιζει φετος με την προκυρυξη; Εγω μπηκα σε 1 site και την βρηκα απο απο το ΓΕΕΘΑ δεν λενε τιποτα ακομα... Τι να πω; Δεν εχω ιδεα τι χαρτια χρειαζεται να βγαλω και η ημερομηνια ειναι μεχρι 27-4 Για τους ενδιαφερομενους Ας ριξουν μια ματια http://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-panellhnies/panellhnies/661-panelladikes-egkyklios-eisagvgh-stratiotikes-sxoles.html
athanas18
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από athanas18 »

Καταρχας δν ειναι η επισιμη εγκυκλιος αλλα ενα μερος της και ειναι περσυνη αμα δεις την ημερομινια λεει για το ετος 2009-2010 ενω η φετινη ειναι 2010-2011 (το ετος δεν εχει σχεση με την σχολικη χρονια αλλα ποτε θα μπεις στην σχολη)
Biku
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Biku »

Ελεος πια! Ημαρτον! Ποτε θα βγει; Τελειωσε και το πασχα. Ποτε περιμενουν να τη βγαλουν?
supermario
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από supermario »

Εχω αρχισει να τσαντιζομαι με αυτη τη καθυστερησηΕικόναΕικόνα. Εχω ομως και ενα πολυ καλο νεο: Διαβασα χθες στην εφημεριδα οτι στην στην αρχη ελεγαν να περικοψουν τους εισακτεους περιπου κατα 25% αλλα τελικα λογικευτηκαν και θα παρουν περιπου οσους περυσι. Ισως για αυτο καθυστερουν την επισημοποιηση της προκηρυξησ. Στην αστυνομια παντως διαβασα οτι θα παρουν λιγοτερους περιπου κατα 15% (μαλλον αστυφυλακεσ) ...

19adonis92
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από 19adonis92 »

Πωωωω... Τι θα γινει; Θα τρεχουμε τελευταια στιγμη; Ποτε θα την βγαλουν; Εχω αρχισει και αγχωνομαι
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης