Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 251

Δημοσίευση από Kirios »

Οταν σας ελεγα εγω οτι οι ετησης θα ανιξουν με τα της παναγιας με λεγατε δυσλεκτικο και οτι τοτε με συμφερη
ΟΒΑ ΔΝΕΑΣ ΠΖ

Δημοσίευση από ΟΒΑ ΔΝΕΑΣ ΠΖ »

Ξερει κανενας αν περναει το χιλιαρικο ο μισθος τοθ ειδικου φουρου η δεν αξιζει.

DOKIMOS 334
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από DOKIMOS 334 »

Καλα xanthos εγινε φιλε. Περιμενε τωρα θα παει αριο παγο μετα στον προεδρο της δημοκρατιας και μετα με σωστο τυπο ολοκληρωματος βγαινουν τα ατομα, εχει δρομο ακομα. Ρε πατε καλα; Εμεις που περιμενουμε την προκ,2 πραγματα μας ενδιαφερουν.1ον να βγει φεκ που εγινε και αφου βγει αυτο το 2ο ειναι να βγει η προκ. Το τι θα κανουν αυτοι προβλημα τους δεν μας ενδιαφερει κατι αλλο. Τωρα αν ειναι να γινινται ερωτησεις πχ. γιατι η μερα ειναι 24 ωρες και οχι 1400 λεπτα εε ναι δεν μπορω να τα βλεπω. Καποια πραγματα θελουν απλη λογικη, ειπαμε βοηθαμε ο ενας τον αλλον μην το βγαζουμε και τα ματια. Ολοι περναμε το αγχος μας αλλα μην το βγαζουμε εδω. Εγω εδω μπαινω καθε μερα και κοιταω το καθε σαιτ που ανεβαζει ο καθενας και ας ειναι τα ιδια και τα ιδια αλλα δεν μπορω να βλεπω καθε μερα "εχω τοσα μορια" "τι λετε θα βγει για 50 ή για 30000" "το μηχανακι ποσο πιανει" εχουν κουρασει. Οταν τον βαλατε πρωτη φορα σε γκομενα τι κανατε δηλαδη πηρατε τηλεφωνο το κολληταρι σας. Τεςπα φιλικα παντα και χωρις κακια, εχω μαθει οταν κατι το θελω, να ψαχνω και να το βρισκω οχι να ρωταω τον καθε τυχαιο και μου λεει οτι του κατεβαινει στην γκλαβα. Υπομονη και Ιδωμεεεεεν
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Φίλε θα σου πω κάτι και το θέμα θα θεωρηθεί λήξαν! Ακούσαμε αν δεν έχεις σκοπό να βοηθήσεις η να λύσεις απορίες από ανθρώπους που ίσως κάνουν πρώτη φορά τα χαρτιά τους ανθρώπους που θέλουν να μάθουν 5 πράγματα με αυτά π ξέρεις εσύ κ ο κάθε εσύ κ δεν μιλάω για ανθρώπους που τα θέλουν όλα έτοιμα όπως έχουμε δει κ. Θα εξακολουθούμε να δούμε ειδικά όταν βγει τότε για εμένα κατά την άποψή μου δεν έχεις θέση εδώ. Το site είναι για πληροφορίες κ μόνο.

Για οτιδήποτε πληροφορίες έχει να κάνει γενικά με. Μια προκήρυξη... Τώρα αν βαριέσαι αν δε θες να δώσεις αν ξέρεις πότε θα βγει κ σε ζαλίζουν πολύ απλά μη ξαναμπαίνεις αδερφέ... Αφού περιμένεις κ υποτίθεται πως ξέρεις κ εσύ δεν χρειάζεσαι πληροφορίες κ είσαι σε όλα κομπλέ τι κάνεις εδώ μέσα; Ειρωνες δεν θέλουμε ούτε εξυπνάκηδες. Θέλουμε άτομα κ γουστάρουμε άτομα που μπορούν κ θέλουν να βοηθήσουν... Αν θεωρείς ότι πρήζεσε εδώ μέσα κ δεν αντέχεις log out. Ούτος ή άλλος από ότι φαίνεται δεν έχεις ανάγκη τα ξέρεις όλα κ περιμένεις απλά... Τι περιμένεις να το μάθεις απ εδώ; Είναι η 2η φορά που στο λέω σε εσένα προσωπικά... Εδώ δεν θα μάθεις τίποτα. Η από τη tv θα το μάθεις είτε από καμία σελίδα όποτε... Καλησπέρα σου

Όσο για τον Άρειο πάγο που λες τα ακούω βερεσεδια φίλτατε. Έτσι όπως τα είπα παραπάνω είναι γκουγκλαρε να διαβάσεις κ να μάθεις τον τρόπο που βγαίνει μια προκήρυξη... Όχι απλά έβγαλαν τα κανάλια 1500 άτομα κ τα site κ άντε σβάρνα τόσα θα βγούνε... Κάτσε να προκηρυχθούν πρωτα... Όχι ότι θα βγάλει. Λιγοτερα αλλά μιλάω για την σειρά. Που έχει το όλο θέμα!
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Αν είναι μόνο για το χρήμα μη πας... κακο θα κάνεις!! Υπάρχουν κ άλλες θέσεις δημοσίου... Στην αστυνομία βρήκες;
Ο. Π. Κ. Ε
PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από PAPAXITOS »

400 ευρω ειναι φιλε ο μισθος και αν οσους κακους πιανεις παιρνεις +50 ευρω μπονους.ΕΛΕΟΣ στην Αστυνομια θες να μπεις για να κανεις λεφτα ρε φιλε; Αστο καλυτερα... Πανε στα κεπ και εκει παιρνουν κοσμο

Άβαταρ μέλους
basayevgr
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από basayevgr »

PAPAXITOS έγραψε:400 ευρω ειναι φιλε ο μισθος και αν οσους κακους πιανεις παιρνεις +50 ευρω μπονους.ΕΛΕΟΣ στην Αστυνομια θες να μπεις για να κανεις λεφτα ρε φιλε; Αστο καλυτερα... Πανε στα κεπ και εκει παιρνουν κοσμο

Θεος απλά!!!

ΟΒΑ ΔΝΕΑΣ ΠΖ

PAPAXITOS έγραψε:400 ευρω ειναι φιλε ο μισθος και αν οσους κακους πιανεις παιρνεις +50 ευρω μπονους.ΕΛΕΟΣ στην Αστυνομια θες να μπεις για να κανεις λεφτα ρε φιλε; Αστο καλυτερα... Πανε στα κεπ και εκει παιρνουν κοσμο

Γιατι εσυ θα το κανεις τζαμπα;

Οσο για το θεμα του δημοσιου ειμαι ειδη στο

στρατο δεν ξερω αν μας κρατησουν.

Η οπλοκατοχη και οπλοφορια παιξαν βασικο

ρολο για να ενδιαφερθω αλλα αν δεν παιζει

το χιλιαρικο

ΟΒΑ ΔΝΕΑΣ ΠΖ

Xanthos έγραψε:Αν είναι μόνο για το χρήμα μη πας... κακο θα κάνεις!! Υπάρχουν κ άλλες θέσεις δημοσίου... Στην αστυνομία βρήκες;
Γιατι εσυ θα το κανεις τζαμπα.

Τωρα για το δημοσιο ειμαι ειδη ΟΒΑ δεν ξερω αν μας κρατησουν. Η αστυνομια σου παρασχει οπλο

σημα εξουσια αν δεν δινει το χιλιαρικο

Γιωργος

Δημοσίευση από Γιωργος »

Παιδιά ξέρει κανένας αν θα γίνει εξέταση ΔΜΣ;
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Βασικος 953 ευρω βαλε νυχτερινα πενθημερα κλπ. Ναι το φτανεις το χιλιαρικο! Οποιος λεει το αντιθετο λεει ψεματα...
ΟΒΑ ΔΝΕΑΣ ΠΖ

wolver έγραψε:Βασικος 953 ευρω βαλε νυχτερινα πενθημερα κλπ. Ναι το φτανεις το χιλιαρικο! Οποιος λεει το αντιθετο λεει ψεματα...
Ευχαριστω πολυ καλη επιτυχια

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Βασικός 953... εχουν τίποτα αλλά επιδόματα?
Ο. Π. Κ. Ε
Jackal
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από Jackal »

Όποιος μπει μόνο για τα χρήματα πολύ απλά δεν αξίζει να μπει!
Ομάδα ΔΙ. ΑΣ.
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

953? βασικος για ειδικο φρουρο?; Δλδ για αστυφυλακα απο την αστυφυλακων ποσο ειναι ο βασικος; Σα πολλα μου φαινονται! Εμενα μου ελεγαν οτι οταν μπηκαν δεν επαιρναν πανω απο 850!

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες