Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
capo αλλο στρατοκαυλια αλλο αγαπη στην πατριδα!
Αλλοι λενε οτι στην αεροπορια τα αποτελεσματα θα βγουν φεβρουαριο. παπαριες ειναι αυτα;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 103
Λες να συνεχισει για πολυ ακομη ακομη ο γολγοθας; Πιστευω οτι πεφτει μαγηρεμα στα αποτελεσματα για αυτο αργουνε...
Αυτο ξαναπεστω κατι μαγειρευουν αυτοι. παντως δεν ειμασται πολλοι που περιμενουμε. περυσι γινοτανε χαμος για 1700 ατομα
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 103
γιατι πιστευεις νικη οτι θα παρουν φετος 2000 ατομα;NIKH έγραψε:Αυτο ξαναπεστω κατι μαγειρευουν αυτοι. Παντως δεν ειμασται πολλοι που περιμενουμε. Περυσι γινοτανε χαμος για 1700 ατομα
Τα αποτελεσματα αργουν για τον εξης λογω, και επειδη δεν θα το πιστεψετε και θα μου την πειτε (στα τετοια μου κιολας) μπειτε στο υπουργειο οικονομικων και δειτε τους προυπολογισμους 09 και 10.
δεν υπαρχουμε ΠΟΥΘΕΝΑ! Μονο οι εποπ που μπηκαν περυσι το γεναρη.
Αρα τα αποτελεσματα δεν τα λενε γιατι δεν θα γινει προσληψη απλα περιμενουν την ψηφιση του προυπολογισμου τελος Γεναρη για να την ακυρωσουν, και να πουν δεν μπορει να γινει προληψη που δεν υπαρχει στον προυπολογισμο... Θα ηταν παρανομη!
Καλος σας βραδυ...
δεν υπαρχουμε ΠΟΥΘΕΝΑ! Μονο οι εποπ που μπηκαν περυσι το γεναρη.
Αρα τα αποτελεσματα δεν τα λενε γιατι δεν θα γινει προσληψη απλα περιμενουν την ψηφιση του προυπολογισμου τελος Γεναρη για να την ακυρωσουν, και να πουν δεν μπορει να γινει προληψη που δεν υπαρχει στον προυπολογισμο... Θα ηταν παρανομη!
Καλος σας βραδυ...

Αυτο να μου πεις περυσι ζηταγανε 1700 και πητανε 1630 αν θυμαμαι καλα. τω μπορει να παρουν 1500. ξερω και εγω. λες περιμενω να μπω χαρβαντ
Γιατι αποτελεσματα εποπ 2009 κ οχι 2010;
χαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχαχα
Επειδη εψαξα αυτο που λεει ο φιλος πετρος ουτε στον 2009 ουτε στον 2010 αναφερει τη λεξη εποπ.
Φίλε πέτρο, αυτό που ανέφερες περί προυπολογισμών - δε ξέρω αν μιλάμε για την ίδια ιστοσελίδα- αφορά σχέδιο προυπολογισμού είτε 2009έίτε 2010, γενικών λειτουργικών δαπανών, δε σημαίνει ότι δεν είμαστε μέσα, άλλωστε το συμβούλειο της επικρατέιας θα έβγαζε άκυρη εξ αρχής την προκύρηξη οπότε πιστεύω πως από αυτή τη σκοπιά δεν τίθεται θέμα... Ακύρωσης. Έκανα ένα συλλογισμό, με βάση τη λογική...
Αυτο λεω κι εγω... Ουτε αυτους που πηραν περσυ τους γραφει... Απλα γραφει τα κονδυλια του υπουργειου εθνικης αμυνας που μεσα εκει ειναι και οι εποπ... Αν ηταν ετσι επρεπενα εγραφε ποσα χρηματα χρειαζοντε για συντηρηση στρατοπεδων και αλλα πολλα...
Παιδια αν δεν βγουνε μεχρι την αλλη παρασκευη πιστευω οτι μετα θα παει πολυ μακρια η βαλιτσα... μην πω και ακυρωση (αν και δεν το πολυπιστευω). τι να πουμε ρε παιδια... θα δειξει...
Ρε παιδια τι θελει να πει ο ποιητης ο πετρος οτι μαλλον θα ακυρωθουν;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης