Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

capo αλλο στρατοκαυλια αλλο αγαπη στην πατριδα!

Anonymous

Αλλοι λενε οτι στην αεροπορια τα αποτελεσματα θα βγουν φεβρουαριο. παπαριες ειναι αυτα;
capo
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 103

Δημοσίευση από capo »

Λες να συνεχισει για πολυ ακομη ακομη ο γολγοθας; Πιστευω οτι πεφτει μαγηρεμα στα αποτελεσματα για αυτο αργουνε...
Anonymous

Αυτο ξαναπεστω κατι μαγειρευουν αυτοι. παντως δεν ειμασται πολλοι που περιμενουμε. περυσι γινοτανε χαμος για 1700 ατομα
capo
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 103

Δημοσίευση από capo »

NIKH έγραψε:Αυτο ξαναπεστω κατι μαγειρευουν αυτοι. Παντως δεν ειμασται πολλοι που περιμενουμε. Περυσι γινοτανε χαμος για 1700 ατομα
γιατι πιστευεις νικη οτι θα παρουν φετος 2000 ατομα;
Anonymous

Τα αποτελεσματα αργουν για τον εξης λογω, και επειδη δεν θα το πιστεψετε και θα μου την πειτε (στα τετοια μου κιολας) μπειτε στο υπουργειο οικονομικων και δειτε τους προυπολογισμους 09 και 10.

δεν υπαρχουμε ΠΟΥΘΕΝΑ! Μονο οι εποπ που μπηκαν περυσι το γεναρη.

Αρα τα αποτελεσματα δεν τα λενε γιατι δεν θα γινει προσληψη απλα περιμενουν την ψηφιση του προυπολογισμου τελος Γεναρη για να την ακυρωσουν, και να πουν δεν μπορει να γινει προληψη που δεν υπαρχει στον προυπολογισμο... Θα ηταν παρανομη!

Καλος σας βραδυ... Εικόνα

Anonymous

Αυτο να μου πεις περυσι ζηταγανε 1700 και πητανε 1630 αν θυμαμαι καλα. τω μπορει να παρουν 1500. ξερω και εγω. λες περιμενω να μπω χαρβαντ
Anonymous

Γιατι αποτελεσματα εποπ 2009 κ οχι 2010;

χαχαχαχαχαχαχαχα
Anonymous

Ποσες βλακειες θα ακουσω ακομα θεε μου
Anonymous

Επειδη εψαξα αυτο που λεει ο φιλος πετρος ουτε στον 2009 ουτε στον 2010 αναφερει τη λεξη εποπ.
Anonymous

Φίλε πέτρο, αυτό που ανέφερες περί προυπολογισμών - δε ξέρω αν μιλάμε για την ίδια ιστοσελίδα- αφορά σχέδιο προυπολογισμού είτε 2009έίτε 2010, γενικών λειτουργικών δαπανών, δε σημαίνει ότι δεν είμαστε μέσα, άλλωστε το συμβούλειο της επικρατέιας θα έβγαζε άκυρη εξ αρχής την προκύρηξη οπότε πιστεύω πως από αυτή τη σκοπιά δεν τίθεται θέμα... Ακύρωσης. Έκανα ένα συλλογισμό, με βάση τη λογική...

Anonymous

Αυτο λεω κι εγω... Ουτε αυτους που πηραν περσυ τους γραφει... Απλα γραφει τα κονδυλια του υπουργειου εθνικης αμυνας που μεσα εκει ειναι και οι εποπ... Αν ηταν ετσι επρεπενα εγραφε ποσα χρηματα χρειαζοντε για συντηρηση στρατοπεδων και αλλα πολλα...
Anonymous

Παιδια αν δεν βγουνε μεχρι την αλλη παρασκευη πιστευω οτι μετα θα παει πολυ μακρια η βαλιτσα... μην πω και ακυρωση (αν και δεν το πολυπιστευω). τι να πουμε ρε παιδια... θα δειξει...
Anonymous

Κι εγω το ιδιο πιστευω φιλε μου
Anonymous

Ρε παιδια τι θελει να πει ο ποιητης ο πετρος οτι μαλλον θα ακυρωθουν;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες