Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 62
Ελενη μου αν και κανω απο Σεπτεμβριο προπονηση ακομα το παλευω γιατι εκανα την χαζομαρα και το αφησα τελευταιο το 1000αρι ι αληθεια ειναι οτι ειναι αρκετα δυσκολο και μενα με ανχςνει υπερβολικα αλλα θελει να το Παλεψουμε ! Μην το βαζεις κατω 4 και 20 ειναι πυ θα παει... Μπορει να πεσουμε κατω αλλα θα το βγαλουμε!
Οσο για την ειδικοτητα εχω δηλωσει τραυματιοφορεας. Και απ οτι ειδα εχει πιο πολλα αθληματα απο της αλλες ειδικοτητες.

-
ΑΑΑ παιδια ξεχασα να ρωτησω... Αυριο ι τσομπανιδου τι ωρα ειπαμε αρχιζει.
Στις 10 αρχίζει και τελειώνει στις 12.
Ευχαριστω για τις απαντησεις πηρα κουραγιο. Εγω νοσηλευτρια εχω δηλωσει. Ελπιζω να ειναι λιγο ελαστικοι γιατι απο βυσμα μηδεν... Ασε που ακουσα οτι το συμαντικο ειναι να τερματισουμε ολες μαζι... Για να μην κοπει καμια. Ευχαριστω κ παλι!
Εγω παλι ουτε προπονησεις εχω κανει ουτε τπτ. Δε θυμαμαι καλα καλα τι αθληματα δινουμε! Αντε μακαρι ν ακουσουμε κανα καλο νεο αυριο να πουμε οτι μπηκε καλα το 2010!
Ρε παιδια οταν μαθετε αυριο απο την τσαπανιδου, δημοπσιευτε τα και δω, σε περιπτωση που δεν τα εχουν ανακοινωσει στη σελιδα της αεροποριας, γιατι θα δουλευω εκεινη την ωρα κ δεν θα μπορω να το δω στην τηλεοραση.thankssssssss!

-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 21
ΒΣ έγραψε:Σε ποιο καναλι θα μιλησει η ΤΣΑΠΑΝΟΔΟΥ;
Δεν ξερω για την ΤΣΑΠΑΝΟΔΟΥ αλλα η εκπομπη αρχιζει 10
Στο νετ παιζη η τσαπανιδου μπειτε ολοι να δουμε τι θα πουνε... αυριο πρωι στης 10... τοση που θα μπουνε θα κανη κ ***** την τηλεθεαση.
Χαιρετησματα στην ευη αρβ... σε βρηκα στο φεισμπουκ, με 322 φιλους εχης, εσυ πρεπη να εισαι... μεσα στο θητεια
-
Χα χα χα... Ευχαριστω πολυ... Ναι εγω ειμαι αυτη
Εσυ ποιος εισαι; Πως με βρηκες;

Παιδια οταν πει τα νεα η Τσοπανιδου ανεβαστε τα εδω γιατι δεν εχω προσβαση σε tv και δεν μπορω να παρακολουθησω! Μακαρι να ακουσουμε κατι σοβαρο... Ελεος πια...
-
Καλημερα παιδια... Αν και ξενυχτισμενη σηκωθηκα να δω και εγω ΝΕΤ ! Ας ελπισουμε οτι κατι θα μαθουμε σημερα. Θα στειλει κανενας κανενα μηνυμα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες