Βύσμα για επαγγελματίες οπλίτες

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση

Βάλατε μέσο στην προκήρυξη;

Το δημοψήφισμα λήγει την Πέμ Ιουν 03, 2021 6:08 pm

Ναι, έβαλα πολιτικό βύσμα
256
44%
Ναι, έβαλα στρατιωτικό βύσμα
47
8%
Ναι, έβαλα άλλο βύσμα
8
1%
Όχι, αλλά θα βάλω αργότερα για μετάταξη κ.λπ.
13
2%
Όχι, γιατί δεν έχω
187
32%
Όχι, γιατί θέλω να μπω αξιοκρατικά
71
12%

Σύνολο ψήφων: 582

Στρατός και θητεία
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από anna.nikos »

Παιδια τωρα λετε να μπουν μονο πρασινα παιδια; Οσοι δηλαδη μεχρι τωρα ειχαν βαλει μπλε μεσον ειναι τωρα σαν να μην εχουν?
mila82
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από mila82 »

anna.nikos έγραψε:Παιδια τωρα λετε να μπουν μονο πρασινα παιδια; Οσοι δηλαδη μεχρι τωρα ειχαν βαλει μπλε μεσον ειναι τωρα σαν να μην εχουν;

ετσι ακριβως!
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από Rafale »

mila82 έγραψε:
anna.nikos έγραψε:Παιδια τωρα λετε να μπουν μονο πρασινα παιδια; Οσοι δηλαδη μεχρι τωρα ειχαν βαλει μπλε μεσον ειναι τωρα σαν να μην εχουν;

ετσι ακριβως! Παντως η κυβερνηση υποσχεθηκε αξιοκρατια!
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από Marina2 »

Κριστι μου απο το στόμα μπου το πηρες! ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ειπαν... Τωρα αυτο το ειπε ο Γιωργος, οι άλλοι?
ilias83
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από ilias83 »

Εγω ρε παιδια που δεν εχω καθολου μεσον αλλα μονο μορια τι γινομαι; Υπαρχει περιπτωση να μην περασω; Οχι τιποτα τοσος αγωνας για το τιποτα, μεχρι και την δουλεια μου εχασα!
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

ilias83 έγραψε: Εγω ρε παιδια που δεν εχω καθολου μεσον αλλα μονο μορια τι γινομαι; Υπαρχει περιπτωση να μην περασω; Οχι τιποτα τοσος αγωνας για το τιποτα, μεχρι και την δουλεια μου εχασα!

ηλια εχεις αρκετα μορια?
ilias83
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από ilias83 »

Απ οσο μου ειπαν στην στρατολογια εχω πολλα σε μορια σε συγκριση με αλλους υποψηφιους. Εχω μορια παραμεθωριου, μορια πολυτεκνιας (εχω 4 παιδια), μορια προυπηρεσιας 7 χρονια προυπηρεσια σαν επαγγελματιας οδηγος το οποιο μετραει, συν τα υπολοιπα.
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

ilias83 έγραψε:Απ οσο μου ειπαν στην στρατολογια εχω πολλα σε μορια σε συγκριση με αλλους υποψηφιους. Εχω μορια παραμεθωριου, μορια πολυτεκνιας (εχω 4 παιδια), μορια προυπηρεσιας 7 χρονια προυπηρεσια σαν επαγγελματιας οδηγος το οποιο μετραει, συν τα υπολοιπα.

Η προυπηρεσια σαν οδηγος αν δεν εχει σχεση με την ειδικοτητα που δηλωσες δεν πιανεται να ξερεις. Οντως εχει πολλα μορια. Εχεις τελειωσει πληροφορικη να υποθεσω κ εκανες τα χαρτια για Διοικητικος στρατολογικού; Σωστα;

aleka
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από aleka »

Στο λιμενικο πριν βαλουν τις εξετασεις υπηρχαν τα μορια. Η ξαδερφη μου μπηκε τοτε σαν υπαξιωματικος κ ηταν μονο αποφοιτος λυκειου αλλα ξαφνικα τα μορια της εκτοξευτηκαν (μην νομιζεις οτι φταιει οτι ο νονος της ηταν υφυπουργος υγειας) Επειδη εχω ξαναδωσει θα σου πω οτι εμενα περυσι με βγαλανε ακαταλληλη κ ακομα δεν ξερω το γιατι, αλλη μια κοπελα που ειμασταν στην ιδια ομαδα φετος μας ελεγε οτι την βγαλανε ακατλληλη επειδη κοπηκε στα κανιστρα μονο που η κοπελα ηταν στα σωματα μαζι μου κ δεν ειχε κανιστρα. Εγω εχω αρκετα μορια αλλα εχεις να κανεις με τον στρατο για αυτο...
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 91

Δημοσίευση από illy »

aleka έγραψε:στο λιμενικο πριν βαλουν τις εξετασεις υπηρχαν τα μορια. Η ξαδερφη μου μπηκε τοτε σαν υπαξιωματικος κ ηταν μονο αποφοιτος λυκειου αλλα ξαφνικα τα μορια της εκτοξευτηκαν (μην νομιζεις οτι φταιει οτι ο νονος της ηταν υφυπουργος υγειας) Επειδη εχω ξαναδωσει θα σου πω οτι εμενα περυσι με βγαλανε ακαταλληλη κ ακομα δεν ξερω το γιατι, αλλη μια κοπελα που ειμασταν στην ιδια ομαδα φετος μας ελεγε οτι την βγαλανε ακατλληλη επειδη κοπηκε στα κανιστρα μονο που η κοπελα ηταν στα σωματα μαζι μου κ δεν ειχε κανιστρα. Εγω εχω αρκετα μορια αλλα εχεις να κανεις με τον στρατο για αυτο...
μεινω αφωνη... Ουδεν σχολιο Αλεκακι μου

Dum spiro spero
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από D.Y.K »

aleka έγραψε:στο λιμενικο πριν βαλουν τις εξετασεις υπηρχαν τα μορια. Η ξαδερφη μου μπηκε τοτε σαν υπαξιωματικος κ ηταν μονο αποφοιτος λυκειου αλλα ξαφνικα τα μορια της εκτοξευτηκαν (μην νομιζεις οτι φταιει οτι ο νονος της ηταν υφυπουργος υγειας) Επειδη εχω ξαναδωσει θα σου πω οτι εμενα περυσι με βγαλανε ακαταλληλη κ ακομα δεν ξερω το γιατι, αλλη μια κοπελα που ειμασταν στην ιδια ομαδα φετος μας ελεγε οτι την βγαλανε ακατλληλη επειδη κοπηκε στα κανιστρα μονο που η κοπελα ηταν στα σωματα μαζι μου κ δεν ειχε κανιστρα. Εγω εχω αρκετα μορια αλλα εχεις να κανεις με τον στρατο για αυτο...

***** εντελώς.Εικόνα
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

anna.nikos έγραψε: Δεν φταινε αυτοι, εμεις δηλιουργουμε τα βυσματα
ε οχι ρε αννα οτι εμεις δημιουργουμε τα βυσματα; Αυτοι ζητανε ρουφετια, αυτοι εχουν υιοθετησει αυτο το πραγμα με το βολεματα... Και αν θες διαβασε λιγακι παραπανω τι γραφω... Προσωπικα χεστηκα για συνεντευξη, αλλα δεν θα σταματησουν τα ρουσφετια!

Dum spiro spero
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

illy έγραψε:
anna.nikos έγραψε: Δεν φταινε αυτοι, εμεις δηλιουργουμε τα βυσματα
ε οχι ρε αννα οτι εμεις δημιουργουμε τα βυσματα; Αυτοι ζητανε ρουφετια, αυτοι εχουν υιοθετησει αυτο το πραγμα με το βολεματα... Και αν θες διαβασε λιγακι παραπανω τι γραφω... Προσωπικα χεστηκα για συνεντευξη, αλλα δεν θα σταματησουν τα ρουσφετια!

οι ιδιοι παμε στα γραφεια των βουλευτων να μας χωσουν σε καμια δουλεια. Εμενα προσωπικα δεν πηρε κανενας βουλευτης τηλεφωνο ή να με ψαξει για να ζητησει ρουσφετι.:)
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Ακουστε κατι που ειναι σοβαρο αλλα λιγο πολυ το ξερετε ολοι κ οσοι δεν το ξερετε θα το μαθετε! "καθε βουλευτης παιρνει συγκεκριμενες θεσεις για να βάλει δικα του ατομα πχ.5 θεσεις. Για να το κανει αυτο, απο καποιον το ζηταει! Δεν τις παιρνεις μονος του! Και δεν θα βαλει ουτε εμενα ουτε εσενα (μην το περνεις προσωπικα γενικα το λεω) θα βαλει το παιδι του κουμπαρου του, τον ανηψό του, τον ξαδερφό του κτλ. Τωρα αν νομιζετε οτι θα καθησουν να ασχοληθουν μαζι μας οι βουλευτες ειστε γελασμενοι. Ευχαριστω για την προσοχη!

illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Marina2 έγραψε:Ακουστε κατι που ειναι σοβαρο αλλα λιγο πολυ το ξερετε ολοι κ οσοι δεν το ξερετε θα το μαθετε! "καθε βουλευτης παιρνει συγκεκριμενες θεσεις για να βάλει δικα του ατομα πχ.5 θεσεις. Για να το κανει αυτο, απο καποιον το ζηταει! Δεν τις παιρνεις μονος του! Και δεν θα βαλει ουτε εμενα ουτε εσενα (μην το περνεις προσωπικα γενικα το λεω) θα βαλει το παιδι του κουμπαρου του, τον ανηψό του, τον ξαδερφό του κτλ. Τωρα αν νομιζετε οτι θα καθησουν να ασχοληθουν μαζι μας οι βουλευτες ειστε γελασμενοι. Ευχαριστω για την προσοχη!

πες τα ρε Μαρινακι... Πες τα!Εικόνα Οποτε οπς καταλβαιανεςι Αννα το ιδιο το συστημα τα κανει αυτα, οχι εμεις!
Dum spiro spero
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης