Βύσμα για επαγγελματίες οπλίτες
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 41
Παιδια τωρα λετε να μπουν μονο πρασινα παιδια; Οσοι δηλαδη μεχρι τωρα ειχαν βαλει μπλε μεσον ειναι τωρα σαν να μην εχουν?
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 8
anna.nikos έγραψε:Παιδια τωρα λετε να μπουν μονο πρασινα παιδια; Οσοι δηλαδη μεχρι τωρα ειχαν βαλει μπλε μεσον ειναι τωρα σαν να μην εχουν;
ετσι ακριβως!
mila82 έγραψε:anna.nikos έγραψε:Παιδια τωρα λετε να μπουν μονο πρασινα παιδια; Οσοι δηλαδη μεχρι τωρα ειχαν βαλει μπλε μεσον ειναι τωρα σαν να μην εχουν;
ετσι ακριβως! Παντως η κυβερνηση υποσχεθηκε αξιοκρατια!
Κριστι μου απο το στόμα μπου το πηρες! ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ειπαν... Τωρα αυτο το ειπε ο Γιωργος, οι άλλοι?
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 4
Εγω ρε παιδια που δεν εχω καθολου μεσον αλλα μονο μορια τι γινομαι; Υπαρχει περιπτωση να μην περασω; Οχι τιποτα τοσος αγωνας για το τιποτα, μεχρι και την δουλεια μου εχασα!
-
- Συνταγματάρχης
ilias83 έγραψε: Εγω ρε παιδια που δεν εχω καθολου μεσον αλλα μονο μορια τι γινομαι; Υπαρχει περιπτωση να μην περασω; Οχι τιποτα τοσος αγωνας για το τιποτα, μεχρι και την δουλεια μου εχασα!
ηλια εχεις αρκετα μορια?
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 4
Απ οσο μου ειπαν στην στρατολογια εχω πολλα σε μορια σε συγκριση με αλλους υποψηφιους. Εχω μορια παραμεθωριου, μορια πολυτεκνιας (εχω 4 παιδια), μορια προυπηρεσιας 7 χρονια προυπηρεσια σαν επαγγελματιας οδηγος το οποιο μετραει, συν τα υπολοιπα.
ilias83 έγραψε:Απ οσο μου ειπαν στην στρατολογια εχω πολλα σε μορια σε συγκριση με αλλους υποψηφιους. Εχω μορια παραμεθωριου, μορια πολυτεκνιας (εχω 4 παιδια), μορια προυπηρεσιας 7 χρονια προυπηρεσια σαν επαγγελματιας οδηγος το οποιο μετραει, συν τα υπολοιπα.
Η προυπηρεσια σαν οδηγος αν δεν εχει σχεση με την ειδικοτητα που δηλωσες δεν πιανεται να ξερεις. Οντως εχει πολλα μορια. Εχεις τελειωσει πληροφορικη να υποθεσω κ εκανες τα χαρτια για Διοικητικος στρατολογικού; Σωστα;
Στο λιμενικο πριν βαλουν τις
εξετασεις υπηρχαν τα μορια. Η ξαδερφη μου μπηκε τοτε σαν υπαξιωματικος
κ ηταν μονο αποφοιτος λυκειου αλλα ξαφνικα τα μορια της εκτοξευτηκαν
(μην νομιζεις οτι φταιει οτι ο νονος της ηταν υφυπουργος υγειας) Επειδη
εχω ξαναδωσει θα σου πω οτι εμενα περυσι με βγαλανε ακαταλληλη κ ακομα
δεν ξερω το γιατι, αλλη μια κοπελα που ειμασταν στην ιδια ομαδα φετος
μας ελεγε οτι την βγαλανε ακατλληλη επειδη κοπηκε στα κανιστρα μονο που
η κοπελα ηταν στα σωματα μαζι μου κ δεν ειχε κανιστρα. Εγω εχω αρκετα
μορια αλλα εχεις να κανεις με τον στρατο για αυτο...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 91
μεινω αφωνη... Ουδεν σχολιο Αλεκακι μουaleka έγραψε:στο λιμενικο πριν βαλουν τις εξετασεις υπηρχαν τα μορια. Η ξαδερφη μου μπηκε τοτε σαν υπαξιωματικος κ ηταν μονο αποφοιτος λυκειου αλλα ξαφνικα τα μορια της εκτοξευτηκαν (μην νομιζεις οτι φταιει οτι ο νονος της ηταν υφυπουργος υγειας) Επειδη εχω ξαναδωσει θα σου πω οτι εμενα περυσι με βγαλανε ακαταλληλη κ ακομα δεν ξερω το γιατι, αλλη μια κοπελα που ειμασταν στην ιδια ομαδα φετος μας ελεγε οτι την βγαλανε ακατλληλη επειδη κοπηκε στα κανιστρα μονο που η κοπελα ηταν στα σωματα μαζι μου κ δεν ειχε κανιστρα. Εγω εχω αρκετα μορια αλλα εχεις να κανεις με τον στρατο για αυτο...
Dum spiro spero
aleka έγραψε:στο λιμενικο πριν βαλουν τις εξετασεις υπηρχαν τα μορια. Η ξαδερφη μου μπηκε τοτε σαν υπαξιωματικος κ ηταν μονο αποφοιτος λυκειου αλλα ξαφνικα τα μορια της εκτοξευτηκαν (μην νομιζεις οτι φταιει οτι ο νονος της ηταν υφυπουργος υγειας) Επειδη εχω ξαναδωσει θα σου πω οτι εμενα περυσι με βγαλανε ακαταλληλη κ ακομα δεν ξερω το γιατι, αλλη μια κοπελα που ειμασταν στην ιδια ομαδα φετος μας ελεγε οτι την βγαλανε ακατλληλη επειδη κοπηκε στα κανιστρα μονο που η κοπελα ηταν στα σωματα μαζι μου κ δεν ειχε κανιστρα. Εγω εχω αρκετα μορια αλλα εχεις να κανεις με τον στρατο για αυτο...
***** εντελώς.

-
- Στρατηγός
ε οχι ρε αννα οτι εμεις δημιουργουμε τα βυσματα; Αυτοι ζητανε ρουφετια, αυτοι εχουν υιοθετησει αυτο το πραγμα με το βολεματα... Και αν θες διαβασε λιγακι παραπανω τι γραφω... Προσωπικα χεστηκα για συνεντευξη, αλλα δεν θα σταματησουν τα ρουσφετια!anna.nikos έγραψε: Δεν φταινε αυτοι, εμεις δηλιουργουμε τα βυσματα
Dum spiro spero
-
- Συνταγματάρχης
illy έγραψε:ε οχι ρε αννα οτι εμεις δημιουργουμε τα βυσματα; Αυτοι ζητανε ρουφετια, αυτοι εχουν υιοθετησει αυτο το πραγμα με το βολεματα... Και αν θες διαβασε λιγακι παραπανω τι γραφω... Προσωπικα χεστηκα για συνεντευξη, αλλα δεν θα σταματησουν τα ρουσφετια!anna.nikos έγραψε: Δεν φταινε αυτοι, εμεις δηλιουργουμε τα βυσματα
οι ιδιοι παμε στα γραφεια των βουλευτων να μας χωσουν σε καμια δουλεια. Εμενα προσωπικα δεν πηρε κανενας βουλευτης τηλεφωνο ή να με ψαξει για να ζητησει ρουσφετι.:)
Ακουστε κατι που ειναι σοβαρο αλλα λιγο πολυ το ξερετε ολοι κ οσοι δεν το ξερετε θα το μαθετε! "καθε βουλευτης παιρνει συγκεκριμενες θεσεις για να βάλει δικα του ατομα πχ.5 θεσεις. Για να το κανει αυτο, απο καποιον το ζηταει! Δεν τις παιρνεις μονος του! Και δεν θα βαλει ουτε εμενα ουτε εσενα (μην το περνεις προσωπικα γενικα το λεω) θα βαλει το παιδι του κουμπαρου του, τον ανηψό του, τον ξαδερφό του κτλ. Τωρα αν νομιζετε οτι θα καθησουν να ασχοληθουν μαζι μας οι βουλευτες ειστε γελασμενοι. Ευχαριστω για την προσοχη!
-
- Στρατηγός
πες τα ρε Μαρινακι... Πες τα!Marina2 έγραψε:Ακουστε κατι που ειναι σοβαρο αλλα λιγο πολυ το ξερετε ολοι κ οσοι δεν το ξερετε θα το μαθετε! "καθε βουλευτης παιρνει συγκεκριμενες θεσεις για να βάλει δικα του ατομα πχ.5 θεσεις. Για να το κανει αυτο, απο καποιον το ζηταει! Δεν τις παιρνεις μονος του! Και δεν θα βαλει ουτε εμενα ουτε εσενα (μην το περνεις προσωπικα γενικα το λεω) θα βαλει το παιδι του κουμπαρου του, τον ανηψό του, τον ξαδερφό του κτλ. Τωρα αν νομιζετε οτι θα καθησουν να ασχοληθουν μαζι μας οι βουλευτες ειστε γελασμενοι. Ευχαριστω για την προσοχη!

Dum spiro spero
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης