Προκήρυξη ΕΠΟΠ Αεροπορία (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
na magapas
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από na magapas »

Δ. Υ. Κ έγραψε:Δεν μπορεί και ένα κορίτσι να θεωρηθεί 'παλικάρι';

με όλο τον σεβασμό, δε ξερω τι ηλικία εχεις και συγνωμη που μιλαω στον ενικο...
εσυ πιστευεις πως ενα κοριτσι μπορει να θεωρηθει "παλικαρι";
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 124

Δημοσίευση από D.Y.K »

Δεν υπάρχει πρόβλημα και πίστεψέ με ο σεβασμός είναι αμοιβαίος, ναι πιστεύω πως μια κοπέλα μπορεί να έχει παλικαρίσια ψυχή , τώρα εάν κυριολεκτείς που έτσι νομίζω ότι γίνεται τότε όχι ο χαρακτηρισμός 'παλικάρι' προσδίδεται μόνο στους άνδρες. Πάντως μην παρεξηγείς το παλικάρι δεν το είπε 'φαλοκρατικά' αλλά νομίζω οτι το είπε γενικολογόντας!Εικόνα

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Καλισπερα κυριοι διακρινω μια νευρικοτις ανεφ λογου και οχι μονον... (τι ειπα παλι ο π@@στης) σημερα διαβασα το εθνος κ εργασια και αναμενοντε απο σεπτεμβρει 8.820 ενστολοι σε 6 υπιρεσιες
1200 <-------ΝΑΥΤΙΚΟ
1000 <-------ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
4000 <-------ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ
320 <------- ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ
1300 <-------ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ
1000 <------- ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ

απο σεπτεμβρι αρχιζει ο αγωνας ψηφους θελουν και κανανε το μπαμ...
καλη επιτυχια σε ολα τα παιδακια και μιν κολονετε πουθενα Φριντομ και το κεφαλι ψιλα για ολους εχει ο θεος...
na magapas
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δ. Υ. Κ έγραψε:Δεν υπάρχει πρόβλημα και πίστεψέ με ο σεβασμός είναι αμοιβαίος, ναι πιστεύω πως μια κοπέλα μπορεί να έχει παλικαρίσια ψυχή , τώρα εάν κυριολεκτείς που έτσι νομίζω ότι γίνεται τότε όχι ο χαρακτηρισμός 'παλικάρι' προσδίδεται μόνο στους άνδρες. Πάντως μην παρεξηγείς το παλικάρι δεν το είπε 'φαλοκρατικά' αλλά νομίζω οτι το είπε γενικολογόντας!Εικόνα

δεν περεξηγω κανεναν. Καταλαβαινω πως το λετε, ουτως συ αλλως, τα κοριτσια- γυναικες έχουν άλλες θεσεις κ πολυ σπανια να κανουν υπηρεσια πυλη, σωστα μου ταα είπανε; Απο τις πανελληνιες ηθελα να περασω αεροπορια, δε τα καταφερα, μετα σκεφτηκα να μπω εποπ. Κ στο τελος το παρατησα, εδω κ ενα χρονο ομως, μου μπηκε παλι στο μυαλο. Τι να κανω δεν ξερω οι μισοι μου λενε να παω κ οι αλλοι μισοι να μην παω, εχω μπερδευτει... Κ απο την άλλη μου λενε και για μεσο... Που να το βρω/;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Να σαί καλά φίλε για τις πληροφορίες. Το διάβασα και εγώ! Κανένας εκνευρισμός!

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

na magapas έγραψε:
Δ. Υ. Κ έγραψε:Δεν υπάρχει πρόβλημα και πίστεψέ με ο σεβασμός είναι αμοιβαίος, ναι πιστεύω πως μια κοπέλα μπορεί να έχει παλικαρίσια ψυχή , τώρα εάν κυριολεκτείς που έτσι νομίζω ότι γίνεται τότε όχι ο χαρακτηρισμός 'παλικάρι' προσδίδεται μόνο στους άνδρες. Πάντως μην παρεξηγείς το παλικάρι δεν το είπε 'φαλοκρατικά' αλλά νομίζω οτι το είπε γενικολογόντας!Εικόνα

δεν περεξηγω κανεναν. Καταλαβαινω πως το λετε, ουτως συ αλλως, τα κοριτσια- γυναικες έχουν άλλες θεσεις κ πολυ σπανια να κανουν υπηρεσια πυλη, σωστα μου ταα είπανε; Απο τις πανελληνιες ηθελα να περασω αεροπορια, δε τα καταφερα, μετα σκεφτηκα να μπω εποπ. Κ στο τελος το παρατησα, εδω κ ενα χρονο ομως, μου μπηκε παλι στο μυαλο. Τι να κανω δεν ξερω οι μισοι μου λενε να παω κ οι αλλοι μισοι να μην παω, εχω μπερδευτει... Κ απο την άλλη μου λενε και για μεσο... Που να το βρω/;
Μην το αφήνεις εάν και εφόσον το επιθυμείς! Δεν υπάρχει λόγος να μην κάνεις τα χαρτιά σου σε περίπτωση που βγει τώρα τον σεπτέμβρη και ποτέ δεν ξέρεις! Πάντως οτι θα γίνει σφαγή βυσμάτων θα γίνει στην αεροπορία συγκεκριμένα σίγουρα!

na magapas
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Μην το αφήνεις εάν και εφόσον το επιθυμείς! Δεν υπάρχει λόγος να μην κάνεις τα χαρτιά σου σε περίπτωση που βγει τώρα τον σεπτέμβρη και ποτέ δεν ξέρεις! Πάντως οτι θα γίνει σφαγή βυσμάτων θα γίνει στην αεροπορία συγκεκριμένα σίγουρα!

σε ευχαριστω για τη δυναμη κ το κουραγιο που μου δινεις παρολο που δε με ξερεις...
na magapas
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Η εφημεριδα γραφει λεπτομεριες; Να παω να την παρω η οχι;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Δεν χρειάζεται να σε ξέρω απαραίτητα, αρκεί να υπάρχει η δύναμη της θέλησης!(και κανά βύσμα που και που Εικόνα Εικόνα )
na magapas
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δ. Υ. Κ έγραψε:Δεν χρειάζεται να σε ξέρω απαραίτητα, αρκεί να υπάρχει η δύναμη της θέλησης!(και κανά βύσμα που και που Εικόνα Εικόνα )

εισαι μονιμος στην αεροπορια; Ενδιαφερεσε για εποπ; Βυσμα; Μεγαλη κουβεντα ειπες, χιχιχιχιχιχι!
Nansy_L
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 9
Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ

Δημοσίευση από Nansy_L »

Εδώ γίνεται της τρελής με τα βύσματα στο στρατό φανταστείτε αεροπορία τι έχει να γίνει. Όποιος πρόλαβε τον κύριο είδε! Χι χι χι!
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Εμεις θα σου πουμε να πας να παρεις εφυμεριδα; Ελεος ρε μιν αρχισω τα καντιλια ελεος... Ρωτας κιολας πανε παρε και δες τα μονι σου ''το εθνος''
Athan
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Athan »

ΥΣΜΙΑΣ (ΑΑΔ) έγραψε:Εμεις θα σου πουμε να πας να παρεις εφυμεριδα; Ελεος ρε μιν αρχισω τα καντιλια ελεος... Ρωτας κιολας πανε παρε και δες τα μονι σου ''το εθνος''

ΥΣΜΙΑ δεν βοηθάς περισσοτερο με αυτη τη συμπεριφορά!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

na magapas έγραψε:
Δ. Υ. Κ έγραψε:Δεν χρειάζεται να σε ξέρω απαραίτητα, αρκεί να υπάρχει η δύναμη της θέλησης!(και κανά βύσμα που και που Εικόνα Εικόνα )

εισαι μονιμος στην αεροπορια; Ενδιαφερεσε για εποπ; Βυσμα; Μεγαλη κουβεντα ειπες, χιχιχιχιχιχι!
Όχι δεν είμαι μόνιμος στην αεροπορία αλλά δε θα με χάλαγε να γίνω κιόλας.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Nansy_L έγραψε:Εδώ γίνεται της τρελής με τα βύσματα στο στρατό φανταστείτε αεροπορία τι έχει να γίνει. Όποιος πρόλαβε τον κύριο είδε! Χι χι χι!
Εικόνα Εικόνα

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες