ΚΕΕΔ - Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων
Αντε με το καλο θα σας περιμενουμε πευκο

Να σαι καλα Hyper! Πιστευω καμια 15 μερες μετα θα ερθουμε Πευκο και εμεις
Καλη θητεια να εχουμε!

-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 5
Κατι αλλο που θελω εγω να ρωτησω... Μιλησα με γνωστο μου αξιωματικο του στρατου και μου ειπε πως για την Δ ΕΣΣΟ η εκπαιδευση στο ΚΕΕΔ στις ειδικες δυναμεις ειναι 3 βδομαδες και οχι μηνας.
Μου ειπε πως οι ειδικοτητες Νοσοκομος, ΧΕΛιστης, Διαβιβαστης παραμενουν παραπανω στο ΚΕΕΔ. Αν ομως σου τυχει αλλη ειδικοτητα π. Χ Τυφεκιοφορος, πας μετα με τη μια μοναδα.
Οποτε μπαινουμε πχ 18 Νοε και βγαινουμε 9 Δεκ. Μετα τι γινεται (υποθετοντας οτι θα εχω ειδικοτητα που με διωχνει νωρις απο Πευκο); Υπαρχει αδεια μετα το ΚΕΕΔ, αυτο που λενε 3 μερες; Υπαρχει αδεια γιορτων; Γιατι εχω μπερδευτει ολιγον...
Μου ειπε πως οι ειδικοτητες Νοσοκομος, ΧΕΛιστης, Διαβιβαστης παραμενουν παραπανω στο ΚΕΕΔ. Αν ομως σου τυχει αλλη ειδικοτητα π. Χ Τυφεκιοφορος, πας μετα με τη μια μοναδα.
Οποτε μπαινουμε πχ 18 Νοε και βγαινουμε 9 Δεκ. Μετα τι γινεται (υποθετοντας οτι θα εχω ειδικοτητα που με διωχνει νωρις απο Πευκο); Υπαρχει αδεια μετα το ΚΕΕΔ, αυτο που λενε 3 μερες; Υπαρχει αδεια γιορτων; Γιατι εχω μπερδευτει ολιγον...
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 24
- Επάγγελμα: Possessed Killing Machine
Μετα το ΚΕΕΔ πας αυθημερων στη Μοναδα σου, ομαδικα με ολους οσους πανε στη ιδια μοναδα Συνοδεια Στελεχους (για να μη χαθειτε στο δρομο) Αυτο για την 3 μερες αδεια... Πρωτη φορα το ακουω. Ποιοι το λενε;johny.xmarks έγραψε:Οποτε μπαινουμε πχ 18 Νοε και βγαινουμε 9 Δεκ. Μετα τι γινεται (υποθετοντας οτι θα εχω ειδικοτητα που με διωχνει νωρις απο Πευκο) ; Υπαρχει αδεια μετα το ΚΕΕΔ, αυτο που λενε 3 μερες; Υπαρχει αδεια γιορτων; Γιατι εχω μπερδευτει ολιγον...
6 μερες απο τον Υπ. Εθνικης Αμυνης Για τα Χριστουγεννα και αλλες τοσες για την Ανασταση.
297ΙΜΑΚ έγραψε:Μετα το ΚΕΕΔ πας αυθημερων στη Μοναδα σου, ομαδικα με ολους οσους πανε στη ιδια μοναδα Συνοδεια Στελεχους (για να μη χαθειτε στο δρομο) Αυτο για την 3 μερες αδεια... Πρωτη φορα το ακουω. Ποιοι το λενε;
6 μερες απο τον Υπ. Εθνικης Αμυνης Για τα Χριστουγεννα και αλλες τοσες για την Ανασταση.
Καλημερα! Δηλαδη και εμεις που μπαινουμε τωρα και θα παμε ας πουμε αρχες Δεκεμβρη στη μοναδα θα παρουμε και αδεια τα χριστουγεννα ή θα μεινουμε μεσα για να μπορουν να φυγουν οι παλιοι;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 78
Όλοι παίρνουνε την εορταστική άδεια απλά χωρίζεστε σε 3 γκρουπάκια. Είναι ένα πριν την πρωτοχρονία δηλαδή μέχρι τις 29 του μήνα. Ένα μέχρι τις 6. Και ένα μετά τις 6.
...
...
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 42
Λοιπον "νεοι" μην εχετε στο μυαλο σας οτι θα πατε εκει και θα σας κανουν κατι το τρελο 2,5 μηνες στο ΚΕΕΔ ημουν χτες εφυγα απο εκει, σιγουρα δεν ειναι και σαν το πεζικο ειναι πιο ζορικα αλλα στην τελικη ΕΔ θα πατε!
...
...
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
βουρλιτας έγραψε:Καλησπερα και απο εμενα 313 Δ ΕΣΣΟ 17-11 ΚΕΕΔ παιδεια θελω να παω στους αμφιβιους και ποιο συγκεκριμενα χειριστης ταχυπλοου τι πιθανοτητες υπαρχουν... ; Εχω διαβασει οτι το σωμα των αμφιβιων εχουν ελειψεις αρα πεζει αν με παρουν; Ευχαριστω
Ακυρο για ταχυπλοο, φουσκοτο και πολυ ειναι! Οσο για αμφιβιους οπως τα λες ειναι!
PrinCePanoSS για πες εσυ που εισαι πιο φρεσκος τι λεει το κεεδ; Τωρα για που πας; Πεν περασατε πευκο η οχι;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 78
OMEGA έγραψε:Φιλε μου περαστικε αν παρουσιαζεσαι μ. Πευκο περνας β. Εκπαιδευση εκει οπου και παρουσιαζεσαι.Και αν αντεξεις και περασεις και τα τ/πεν αργοτερα με την μεταθεση σου στην μοναδα παραμενεις...
Αυτο μαλλον για μενα ειναι ε; Ευχαριστω Greek_Army
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
@xristos@ έγραψε:PrinCePanoSS για πες εσυ που εισαι πιο φρεσκος τι λεει το κεεδ; Τωρα για που πας; Πεν περασατε πευκο η οχι;
Δεν εχει οργανωση αυτο μονο, Εγω ναι στο πευκο περασα ΠΕΝ.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
PrinCePanoSS έγραψε:@xristos@ έγραψε:PrinCePanoSS για πες εσυ που εισαι πιο φρεσκος τι λεει το κεεδ; Τωρα για που πας; Πεν περασατε πευκο η οχι;
Δεν εχει οργανωση αυτο μονο, Εγω ναι στο πευκο περασα ΠΕΝ.
Τι εννοει ο ποιητης; Τι δεν εχει οργανωση; Το ΚΕΕΔ; Δεν καταλαβα.
Ποιοι απο εδω υποψηφιοι αλεξιπτωτιστες μπαινουν τωρα με 313 Δ ΕΣΣΟ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες