Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
Ρε παιδιά ο υπουργός είπε ξεκάθαρα ότι η προκυρηξη θα βγει Απρίλιο. Τι ρωτάτε και ξανά ρωτάτε;
-
Ntin
Εγω οδηγω απ το 2019 και εχω ενσημα οδηγου ποσα μορια παιρνω; Ευχαριστώ
-
Επισκέπτης
Διαβάζω οσα γράφει ένας Haja και μερικοί άλλοι και γελάω. Μάγκες οτι σας λέω, Μέσα Απριλίου προκήρυξη, τέλη Ιουλίου αποφοίτηση απ τη σχολή και τοποθέτηση στους σταθμούς. Εδώ είμαστε να το δείτε. Ακούστε τον haja και τη χατζαρα εσεις
-
Επισκέπτης
και για πες μας εσύ ρε φίλε ας υποθέσουμε ότι η προκήρυξη βγεί την εβδομάδα μετά το Πάσχα για παράδειγμα στης 15 του μηνός πως γίνεται μέχρι τέλος Ιουλίου να έχει τελειώσει η εκπαίδευση πρέπει να αρχίσει η εκπαίδευση Ιούνιο άρα ο χρόνος για αποτελέσματα ενστάσεις και αθλήματα είναι σχεδόν ενάμισης μήνας
-
Stamoulis
Παιδιά καλησπέρα το όριο θα είναι 30 για όλους λογικά πολίτες εποχικούς. Μάχιμους θα πάρει γνωρίζουμε; Και πόσες θέσεις έχει η επαρχία; Ήπειρο πχ και Αιτωλοακαρνανία που θέλω κΙ γω να δηλώσω θα πάρει κόσμο;
-
Επισκέπτης
Φίλε μήπως βρίσκεσαι σε άλλο φόρουμ τι ρωτάς τι μάχιμους? Γενικών καθηκόντων θα είναι και ακόμα δεν έχει βγει η προκήρυξη που να ξέρουμε εάν πάρει κόσμο στην Ήπειρο τι ρωτάτε μερικοί??
-
Επισκέπτης
και μετά λέτε μάγκες ότι θα γίνει χαμός από αίτησης οι περισσότεροι ακόμη δεν ξέρουν καν ότι είναι υποχρεωτικό το γ δίπλωμα
-
Stamoulis
Γιατί μου μιλάτε έτσι ρε παιδιά τι κακο είπα, ρώτησα αν γνωρίζει κάποιος αν πέρα από τους οδηγούς πάρει και μάχιμους όπως γινόταν και παλιά τόσο κακο είναι αν γνωρίζει κάποιος να απαντήσει και επιπλέον αν άκουσε κάποιος για θέσεις σε επαρχία. Ήπειρο και Αιτωλοακαρνανία; Εγώ δεν είμαι εποχικός απλά έχω πολλά ένσημα
-
Επισκέπτης
Ηλικιακό όριο προς το παρών 30 έτη, η προκυρηξη αφορά οδηγούς και όσο για τις θέσεις πιθανόν να αφορούν οι περισσοτερεσ επαρχία τώρα που θα πάρει και που όχι δεν το γνωρίζουμεStamoulis έγραψε: Δευ Μαρ 23, 2026 10:28 pm Γιατί μου μιλάτε έτσι ρε παιδιά τι κακο είπα, ρώτησα αν γνωρίζει κάποιος αν πέρα από τους οδηγούς πάρει και μάχιμους όπως γινόταν και παλιά τόσο κακο είναι αν γνωρίζει κάποιος να απαντήσει και επιπλέον αν άκουσε κάποιος για θέσεις σε επαρχία. Ήπειρο και Αιτωλοακαρνανία; Εγώ δεν είμαι εποχικός απλά έχω πολλά ένσημα
-
Επισκέπτης
Δεν υπάρχει μελέτη για μάχιμους , γενικά πάει να καταργηθεί σαν κατηγορία και να είναι άπαντες οδηγοί , μπορεί στο μέλλον εάν δεν βρίσκουν τόσους οδηγούς να γίνει τροποποίηση στους ΠΕΘ για την ώρα όμως να ξέρεις ότι βασικό προαπαιτούμενο είναι το Γ πιστεύω να καταλαβαίνεις, όσο για τις θέσεις επίσημα δεν υπάρχει τίποτα το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δοθεί βαρύτητα σε υπηρεσίες στην επαρχία που είναι υποστελεχωμένες όπως και σε απομακρυσμένα κλιμάκια , θεωρητικά σε λίγο καιρό θα ξέρουμε για τις θέσεις εφόσον ανακοινωθούν μέσα στη προκήρυξη.Stamoulis έγραψε: Δευ Μαρ 23, 2026 10:28 pm Γιατί μου μιλάτε έτσι ρε παιδιά τι κακο είπα, ρώτησα αν γνωρίζει κάποιος αν πέρα από τους οδηγούς πάρει και μάχιμους όπως γινόταν και παλιά τόσο κακο είναι αν γνωρίζει κάποιος να απαντήσει και επιπλέον αν άκουσε κάποιος για θέσεις σε επαρχία. Ήπειρο και Αιτωλοακαρνανία; Εγώ δεν είμαι εποχικός απλά έχω πολλά ένσημα
-
Επισκέπτης
καλησπέρα παιδιά έχω 8 μόρια περίπου τι σειρά να υπολογίζω ότι θα είμαι για παράδειγμα 800
-
Επισκέπτης
Ρε φιλαράκι πως να ξέρουν τί σειρά θα είσαι στους πίνακες με τα μόρια?! Θα γίνουν πολλές αιτήσεις κ από εμοδε και πολίτες και εποχικούς,κλπ κλπ.Κανεις δεν ξέρει.Ειναι κάποιοι νομίζουν πως μόνο όσοι είναι εδώ μέσα θα κάνουν αίτηση, δεν είναι έτσι φυσικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες