Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Στρατός και θητεία
tasosdmu
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Δημοσίευση από tasosdmu »

Καλησπέρα παιδιά, πήρα τηλέφωνο στο ΓΕΣ και μου είπαν θα βγει μέχρι τέλος του μήνα το πολύ αρχές Μαρτίου. Ότι μου είπαν σας λεω
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καλησπέρα. Εγώ μόλις πήρα τηλ στο ΓΕΣ και μου είπαν ότι δεν έχουν κάποια επίσημη πληροφόρηση. Οτι πολλά ακούγονται στα σάιτ αλλά δεν ισχύει τίποτα!
Τουλάχιστον ας είναι καλό για τα όρια ηλικίας κτλ
Επισκέπτης

Παιδιά μόλις πήρα τηλέφωνο στο γες και μου είπαν ότι δεν θα την βγάλουν τέλος ο θεσμός Εποπ
Επισκέπτης

Μολις πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι σας γαμιεται οτι υπαρχει ***** που να μην μπειτε ποτε γιδια
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Φεβ 18, 2025 1:56 pm Μολις πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι σας γαμιεται οτι υπαρχει ***** που να μην μπειτε ποτε γιδια

παλι καλα με προλαβες και γω κατι ωραια Γαλλικα ηθελα να ξεστομισω με αυτα που γραφονται
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Φεβ 18, 2025 2:08 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Φεβ 18, 2025 1:56 pm Μολις πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι σας γαμιεται οτι υπαρχει ***** που να μην μπειτε ποτε γιδια

παλι καλα με προλαβες και γω κατι ωραια Γαλλικα ηθελα να ξεστομισω με αυτα που γραφονται
Εχουμε μπλεξει με ***** εδω φιλε αλλα ο θεος για ολους εχει
Επισκέπτης

Μόλις είπε το παλικάρι ότι πήρε τηλ στο ΓΕΣ και του είπαν ότι θα βγει, πήρα και μου είπαν ότι δεν έχουν κάποια πληροφόρηση κτλ. Δημοσιο είναι το τηλ στο ίντερνετ πάρτε και ρωτήστε αν θέλετε! Το να βρίζετε και να λέτε ότι σας κατέβει λες και μεις δεν θέλουμε να μπούμε, δεν το καταλαβαίνω. Πάρτε και ρωτήστε
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Φεβ 18, 2025 2:10 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Φεβ 18, 2025 2:08 pm

Εχουμε μπλεξει με ***** εδω φιλε αλλα ο θεος για ολους εχει

το ξερω γκαυλιαρη μου οτι μπλεξαμε αλλα δυστηχως παντου θα βρισκουμε ηλιθιους τι να κανεις να κατσεις να σκας
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Φεβ 18, 2025 2:25 pm Μόλις είπε το παλικάρι ότι πήρε τηλ στο ΓΕΣ και του είπαν ότι θα βγει, πήρα και μου είπαν ότι δεν έχουν κάποια πληροφόρηση κτλ. Δημοσιο είναι το τηλ στο ίντερνετ πάρτε και ρωτήστε αν θέλετε! Το να βρίζετε και να λέτε ότι σας κατέβει λες και μεις δεν θέλουμε να μπούμε, δεν το καταλαβαίνω. Πάρτε και ρωτήστε
Παιδιά έχει τελειώσει ο θεσμός Εποπ μην περιμένετε να βγει ! Στα τηλέφωνα σας λένε δεν ξέρω γιατί δεν θέλουν παράπονα και ιστορίες και σας λένε δεν ξέρω κλπ
Επισκέπτης

Λοιπον μαγκες θα φτιαχτει μια ομαδικη να μπουν μονο σοβαρα ατομα γιατι εδω εχουμε γεμίσει αποβρασματα
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Φεβ 18, 2025 2:41 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Φεβ 18, 2025 2:25 pm Μόλις είπε το παλικάρι ότι πήρε τηλ στο ΓΕΣ και του είπαν ότι θα βγει, πήρα και μου είπαν ότι δεν έχουν κάποια πληροφόρηση κτλ. Δημοσιο είναι το τηλ στο ίντερνετ πάρτε και ρωτήστε αν θέλετε! Το να βρίζετε και να λέτε ότι σας κατέβει λες και μεις δεν θέλουμε να μπούμε, δεν το καταλαβαίνω. Πάρτε και ρωτήστε
Παιδιά έχει τελειώσει ο θεσμός Εποπ μην περιμένετε να βγει ! Στα τηλέφωνα σας λένε δεν ξέρω γιατί δεν θέλουν παράπονα και ιστορίες και σας λένε δεν ξέρω κλπ

Φίλε μου εσύ πως το γνωρίζεις ;
Special

Δημοσίευση από Special »

Το γεγονός ότι ορισμένοι απο εδώ πέρα παίζεται με το μέλλον μας
Επισκέπτης

Special έγραψε: Τρί Φεβ 18, 2025 3:39 pm Το γεγονός ότι ορισμένοι απο εδώ πέρα παίζεται με το μέλλον μας
Φιλε μου ακου μην δίνεις σημασια εχε εσυ τον στοχο σου και μην ασχολησε με αυτα τα αντικείμενα
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 76

Δημοσίευση από Eleonora »

Μην ακούτε την κάθε Κασσάνδρα, και τις δυσοίωνες προβλέψεις της. Μην ξεχνάτε, την αραβική παροιμία:
"Τα σκυλιά γαβγίζουν, αλλά, το καραβάνι προχωρά" !
Styga
Επισκέπτης

Eleonora έγραψε: Τρί Φεβ 18, 2025 5:32 pm Μην ακούτε την κάθε Κασσάνδρα, και τις δυσοίωνες προβλέψεις της. Μην ξεχνάτε, την αραβική παροιμία:
"Τα σκυλιά γαβγίζουν, αλλά, το καραβάνι προχωρά" !
Ας αφησουμε τις παροιμίες και ας μπουμε στο ψητό η προκυρηξη θα βγει ειναι κανεις μεσα στα πραγματα να μαθει κατι
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες