Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Εγώ πιστεύω ότι κι ένας 40 ετών μπορεί να αποδώσει αν είναι αθλητικός. Το ιδανικό σε αυτή την προκήρυξη που θα βγει είναι να πιάσει και τα παιδιά του 1985 και πάνω και να κρίνουν ποιοί μπορούν και ποιοί όχι
Κλασσικοί γιωταδες, οι πόνοι στην μέση δεν εντοπίζονται εύκολα οπότε είναι η κλασσική δικαιολογία για να χώνεις τους άλλους.Busterakos έγραψε: Τρί Ιούλ 16, 2024 10:53 amΠέρσι που έκανα θητεία γνώρισα 20-22χρονους εποπ που πέρα από το κλασικό "μπήκαμε για τα λεφτά κτλ" είχανε και θέματα με τη μέση τους.
κοιτα, ο, τι θεμα και να εχουν, οπου και να το απεκτησαν δεν σημαινει οτι δεν μπορουν να αποδοσουν. Πχ εχω ευθειασμο αυχενα, πολυ μικρες κυστες στην μεση, ενα απροσδιοριστο υγρο στον ωμο και οι γιατροι με εχουν καθαρισει για να δηλωσω για εποπ. Δεν εχουν κανενα θεμα με την υγεια εκτος και αν ειναι κατι ακραιο. Σιγουρα δεν ειναι το ηλικιακο για υγεια ή αποδοση. Παντως ειλικρινα αμα δω καποιον 120 κιλα να τον περνανε και δεν περασω εγω θα εχουμε θεμα. Προετοιμασια ποσων μηνων και να μην περασεις γιατι αντι για 4 ελξεις εκανες 2 και 2 μισες, ενω ο αλλος ισως μπορει να τις κανει απλα επειδη ειναι αντρας και εχει παραπανω δυναμη στα χερια.Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 16, 2024 11:19 am Καλά βλακείες πότε το απέκτησαν στα 14 στην οικοδομή; Αγυμναστοι είναι απλώς. Το θέμα με το ηλικιακό έχει να κάνει με το συνταξιοδοτικό μάγκες αλλιώς θα το πήγαινε 35 όπως και στην δημοτική και την δικαστική δεν γίνεται στους ειδικούς φρουρούς και στον στρατό να είναι πάνω από 28 θα έπρεπε απλά να δίνει ένα χρόνο παραπάνω και στον στρατό αυτό ναι είναι λαλακια...
Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Τεύχος Β 4117/15-07-2024 η Υπουργική Απόφαση με την οποία καθορίζονται το επίπεδο των γραμματικών γνώσεων κατά ειδικότητες των Επαγγελματιών Οπλιτών της Πολεμικής Αεροπορίας.
Η διαδικασία προχωράει, αργά και βασανιστικά.
Η διαδικασία προχωράει, αργά και βασανιστικά.
Styga
Σύμφωνα με το workcente.gr η προθεσμία για υποβολή αιτήσεων το αργότερο να είναι στης αρχές του Αυγούστου, υπομονή λίγο ακόμη 

Ερωτηση, οταν ειναι να στειλω βεβαιωση σπουδων (δεν εχω παρει πτυχιο ακομη, εχω περασει πλα τα μαθηματα πλην πτυχιακης) πρεπει να στειλω και βαθμολογια ή μονο την βεβαιωση?
Edit: Στην βεβαιωση σπουδων μου λεει μονο σε ποιο εξαμηνο ειμαι.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 10
Θα πρέπει να πάρεις τηλ όταν ξεκινήσουν οι αιτήσεις, πέρσι (που δυστυχώς δε με πήραν λόγω ηλικίας) είχα δηλώσει ειδικότητα που ήθελε συγκεκριμένες γραμματικές γνώσεις και δέχθηκαν κανονικά την βεβαίωση σπουδών που υπέβαλα.
τα ορια κοινα για ολους ειναι. Τελοςdenpamekala έγραψε: Τρί Ιούλ 16, 2024 3:15 pmκοιτα, ο, τι θεμα και να εχουν, οπου και να το απεκτησαν δεν σημαινει οτι δεν μπορουν να αποδοσουν. Πχ εχω ευθειασμο αυχενα, πολυ μικρες κυστες στην μεση, ενα απροσδιοριστο υγρο στον ωμο και οι γιατροι με εχουν καθαρισει για να δηλωσω για εποπ. Δεν εχουν κανενα θεμα με την υγεια εκτος και αν ειναι κατι ακραιο. Σιγουρα δεν ειναι το ηλικιακο για υγεια ή αποδοση. Παντως ειλικρινα αμα δω καποιον 120 κιλα να τον περνανε και δεν περασω εγω θα εχουμε θεμα. Προετοιμασια ποσων μηνων και να μην περασεις γιατι αντι για 4 ελξεις εκανες 2 και 2 μισες, ενω ο αλλος ισως μπορει να τις κανει απλα επειδη ειναι αντρας και εχει παραπανω δυναμη στα χερια.Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 16, 2024 11:19 am Καλά βλακείες πότε το απέκτησαν στα 14 στην οικοδομή; Αγυμναστοι είναι απλώς. Το θέμα με το ηλικιακό έχει να κάνει με το συνταξιοδοτικό μάγκες αλλιώς θα το πήγαινε 35 όπως και στην δημοτική και την δικαστική δεν γίνεται στους ειδικούς φρουρούς και στον στρατό να είναι πάνω από 28 θα έπρεπε απλά να δίνει ένα χρόνο παραπάνω και στον στρατό αυτό ναι είναι λαλακια...
ποσο ετων εισαι αν επιτρεπεται?Busterakos έγραψε: Τετ Ιούλ 17, 2024 10:27 amΘα πρέπει να πάρεις τηλ όταν ξεκινήσουν οι αιτήσεις, πέρσι (που δυστυχώς δε με πήραν λόγω ηλικίας) είχα δηλώσει ειδικότητα που ήθελε συγκεκριμένες γραμματικές γνώσεις και δέχθηκαν κανονικά την βεβαίωση σπουδών που υπέβαλα.
Ειμαι 23 χρονων.dimimits1 έγραψε: Τετ Ιούλ 17, 2024 12:06 pmποσο ετων εισαι αν επιτρεπεται;Busterakos έγραψε: Τετ Ιούλ 17, 2024 10:27 amΘα πρέπει να πάρεις τηλ όταν ξεκινήσουν οι αιτήσεις, πέρσι (που δυστυχώς δε με πήραν λόγω ηλικίας) είχα δηλώσει ειδικότητα που ήθελε συγκεκριμένες γραμματικές γνώσεις και δέχθηκαν κανονικά την βεβαίωση σπουδών που υπέβαλα.
Αν ο εύσωμος πιάνει τα όρια έχει και τα μόρια κι εσύ δεν πιάνεις τις έλξεις πιθανόν να έχουν θέμα με εσένα. Και όχι με τον άλλον που έχει λίγα κιλά παραπάνωdenpamekala έγραψε: Τρί Ιούλ 16, 2024 3:15 pmκοιτα, ο, τι θεμα και να εχουν, οπου και να το απεκτησαν δεν σημαινει οτι δεν μπορουν να αποδοσουν. Πχ εχω ευθειασμο αυχενα, πολυ μικρες κυστες στην μεση, ενα απροσδιοριστο υγρο στον ωμο και οι γιατροι με εχουν καθαρισει για να δηλωσω για εποπ. Δεν εχουν κανενα θεμα με την υγεια εκτος και αν ειναι κατι ακραιο. Σιγουρα δεν ειναι το ηλικιακο για υγεια ή αποδοση. Παντως ειλικρινα αμα δω καποιον 120 κιλα να τον περνανε και δεν περασω εγω θα εχουμε θεμα. Προετοιμασια ποσων μηνων και να μην περασεις γιατι αντι για 4 ελξεις εκανες 2 και 2 μισες, ενω ο αλλος ισως μπορει να τις κανει απλα επειδη ειναι αντρας και εχει παραπανω δυναμη στα χερια.Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 16, 2024 11:19 am Καλά βλακείες πότε το απέκτησαν στα 14 στην οικοδομή; Αγυμναστοι είναι απλώς. Το θέμα με το ηλικιακό έχει να κάνει με το συνταξιοδοτικό μάγκες αλλιώς θα το πήγαινε 35 όπως και στην δημοτική και την δικαστική δεν γίνεται στους ειδικούς φρουρούς και στον στρατό να είναι πάνω από 28 θα έπρεπε απλά να δίνει ένα χρόνο παραπάνω και στον στρατό αυτό ναι είναι λαλακια...
ετσι ακριβως. Ή τα περνας ή οχιΕπισκέπτης έγραψε: Τετ Ιούλ 17, 2024 12:32 pmΑν ο εύσωμος πιάνει τα όρια έχει και τα μόρια κι εσύ δεν πιάνεις τις έλξεις πιθανόν να έχουν θέμα με εσένα. Και όχι με τον άλλον που έχει λίγα κιλά παραπάνωdenpamekala έγραψε: Τρί Ιούλ 16, 2024 3:15 pmκοιτα, ο, τι θεμα και να εχουν, οπου και να το απεκτησαν δεν σημαινει οτι δεν μπορουν να αποδοσουν. Πχ εχω ευθειασμο αυχενα, πολυ μικρες κυστες στην μεση, ενα απροσδιοριστο υγρο στον ωμο και οι γιατροι με εχουν καθαρισει για να δηλωσω για εποπ. Δεν εχουν κανενα θεμα με την υγεια εκτος και αν ειναι κατι ακραιο. Σιγουρα δεν ειναι το ηλικιακο για υγεια ή αποδοση. Παντως ειλικρινα αμα δω καποιον 120 κιλα να τον περνανε και δεν περασω εγω θα εχουμε θεμα. Προετοιμασια ποσων μηνων και να μην περασεις γιατι αντι για 4 ελξεις εκανες 2 και 2 μισες, ενω ο αλλος ισως μπορει να τις κανει απλα επειδη ειναι αντρας και εχει παραπανω δυναμη στα χερια.Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 16, 2024 11:19 am Καλά βλακείες πότε το απέκτησαν στα 14 στην οικοδομή; Αγυμναστοι είναι απλώς. Το θέμα με το ηλικιακό έχει να κάνει με το συνταξιοδοτικό μάγκες αλλιώς θα το πήγαινε 35 όπως και στην δημοτική και την δικαστική δεν γίνεται στους ειδικούς φρουρούς και στον στρατό να είναι πάνω από 28 θα έπρεπε απλά να δίνει ένα χρόνο παραπάνω και στον στρατό αυτό ναι είναι λαλακια...
αλλο λιγα κιλα αλλο 1,90 και 130 κιλα, μην ξεχναμε οτι οι γυναικες με τους ανδρες δεν ειναι ισα και ομοια σε δυναμη, προβλημα με εμενα προσωπικο δεν εχουν και το θεωρω ηλιθιο να περασει ο υπερβαρος και να μην περασει καποιος που απλα μενει ελαχιστα πισω στα αθληματα. Ολα αλλαζουν και ο χοντρος αδυνατιζει, ομως με την εκπαιδευση εκει μεσα, πιο πιθανο να δυναμωσεις παρα να αδυνατισεις, το αδυνατισμα ειναι θεμα διατροφης και ψυχολογιας κυριως.Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιούλ 17, 2024 12:32 pmΑν ο εύσωμος πιάνει τα όρια έχει και τα μόρια κι εσύ δεν πιάνεις τις έλξεις πιθανόν να έχουν θέμα με εσένα. Και όχι με τον άλλον που έχει λίγα κιλά παραπάνωdenpamekala έγραψε: Τρί Ιούλ 16, 2024 3:15 pmκοιτα, ο, τι θεμα και να εχουν, οπου και να το απεκτησαν δεν σημαινει οτι δεν μπορουν να αποδοσουν. Πχ εχω ευθειασμο αυχενα, πολυ μικρες κυστες στην μεση, ενα απροσδιοριστο υγρο στον ωμο και οι γιατροι με εχουν καθαρισει για να δηλωσω για εποπ. Δεν εχουν κανενα θεμα με την υγεια εκτος και αν ειναι κατι ακραιο. Σιγουρα δεν ειναι το ηλικιακο για υγεια ή αποδοση. Παντως ειλικρινα αμα δω καποιον 120 κιλα να τον περνανε και δεν περασω εγω θα εχουμε θεμα. Προετοιμασια ποσων μηνων και να μην περασεις γιατι αντι για 4 ελξεις εκανες 2 και 2 μισες, ενω ο αλλος ισως μπορει να τις κανει απλα επειδη ειναι αντρας και εχει παραπανω δυναμη στα χερια.Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 16, 2024 11:19 am Καλά βλακείες πότε το απέκτησαν στα 14 στην οικοδομή; Αγυμναστοι είναι απλώς. Το θέμα με το ηλικιακό έχει να κάνει με το συνταξιοδοτικό μάγκες αλλιώς θα το πήγαινε 35 όπως και στην δημοτική και την δικαστική δεν γίνεται στους ειδικούς φρουρούς και στον στρατό να είναι πάνω από 28 θα έπρεπε απλά να δίνει ένα χρόνο παραπάνω και στον στρατό αυτό ναι είναι λαλακια...
Καλα παιδια,4 ελξεις δεν ειναι κατι, αυτα πρεπει να τα παιζουμε στα δαχτυλα, νεοι ειμαστε. Αν κανουμε 1-2 δεν κανουμε απλα. Γυμναστειτε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες