Προκήρυξη ΕΠΟΠ Πολεμικού Ναυτικού (2022)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
zoikasa
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από zoikasa »

giorgos2419 έγραψε:Πολλά άτομα είμαστε που δεν θα παρουσιαστούμε. Εγω δεν θα πάω γιατί δεν θελω να το ρισκάρω. Θα με στείλουν σε μια άλλη πόλη για πκε και εκτός από τα μεταφορικά θα πρέπει να πληρώσω και το ξενοδοχείο για μια βδομάδα. Και επειδή δεν ξέρω και τι θέση είμαι μπορεί εν τέλη να μη με καλέσουν καθόλου

Εγώ πέρσι έφαγα 600-700? για διαμονή, μεταφορικά, ραπίντ κλπ.

eirini k
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από eirini k »

Να ρωτησω κατι. Πιστευετε οτι θα βγουν πινακες με επιτυχων η επιλαχων μετα τις πκε; Η θα το κανουν οπως με το καταλληλους-ακαταλληλους; Δηλαδη να σου πουν αν εισαι επιτυχων η επιλαχων χωρις να βγουν πινακες
Άβαταρ μέλους
GreekGod
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από GreekGod »

Οπως ειπαν και αλλοι σε αλλα νηματα το πιο πιθανο ειναι οι πινακες να βγουν μετα τις πκε.
The only easy day was yesterday.
zoikasa
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από zoikasa »

GreekGod έγραψε:Οπως ειπαν και αλλοι σε αλλα νηματα το πιο πιθανο ειναι οι πινακες να βγουν μετα τις πκε.

Μετά τις ΠΚΕ θα βγουν πίνακες κανονικά.

Το ΠΝ έβγαλε για τη προκήρυξη των νοσηλευτών κανονικά πίνακες.

zoikasa
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από zoikasa »

GreekGod έγραψε:Οπως ειπαν και αλλοι σε αλλα νηματα το πιο πιθανο ειναι οι πινακες να βγουν μετα τις πκε.

Θα βγουν κανονικά πίνακες επιτυχόντων επιλαχόντων.

Το ΠΝ έβγαλε κανονικά για τη προκήρυξη των νοσηλευτών πίνακες.

eirini k
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από eirini k »

σε ευχαριστώ
Kwstasves
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Kwstasves »

Προφανώς και δεν είσαι συνέχεια έχεις τις υπηρεσίες κανονικά αλλά φίλος μου από πέρυσι έφευγε ταξίδι για 20 μέρες και. Και εκτός από αυτό κάποιες στιγμές φεύγουν εξωτερικό για κάποιους Μήνες και εκεί δεν ξέρεις καθόλου ποτέ θα επιστρέψεις. Τα ταξίδια δεν είναι μόνο Ελλάδα φεύγουν και εξωτερικό. Για αυτο ανέφερα πιο πάνω ότι πριν πάνε να κάτσουν να σκεφτούν πολλά πράγματα. Είναι αρκετά δύσκολα και για λίγους γι αυτούς που πραγματικά το θέλουν και δεν θα το μετανιώσουν
giorgos2419
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από giorgos2419 »

Και εγώ Περισυ χάλασα κάπου στα 700 ευρώ. Υπκλογιζω ότι και φέτος κάπου τόσα θα μου φύγουν και εφόσον δεν μας λέει τι θέση είμαστε να ξέρουμε αν αξίζει να πάμε ή όχι δεν θα το ρισκάρω
Άβαταρ μέλους
antonis_alfa4
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από antonis_alfa4 »

2,3 ημερων ταξιδι στο ναυτικο δεν υπηρξε ΠΟΤΕ... Το μικροτερο ταξιδι που ισως να κανεις να ειναι για 2 η 3 ΜΗΝΕΣ
donkostas
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από donkostas »

Εσυ μιλας για ταξίδια εξωτερικού φίλε.
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από re pate kala re »

ΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:Η προσωπική μ άποψη είναι μην αφήνετε θέσεις όπως αυτές ανεκμετάλλευτες άλλοι παρακαλάνε να μπουν προσπαθήστε το και ότι βγεί

Από Την στιγμή που ο άλλος ξέρει ότι θα Πάει καράβι και δεν το θέλει, τότε οκ ας μην πάει είναι Συνειδητή επιλογή και θέλει μαγκιά Αυτό, και Απο την στιγμή που υπάρχουν οι επιλαχόντες όλα καλά

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

donkostas έγραψε:Μάγκες καλημέρα, όταν λένε θα είσαι στα καράβια δεν εννοούν ότι θα είσαι ταξίδι κάθε μέρα.
Για παράδειγμα θα ανήκεις σε μια φρεγάτα και θα μπαίνεις μέσα το ωράριο σου και θα κάθεσαι το βράδυ μόνο όταν έχεις υπηρεσία. Φυσικα και θα έχει ταξίδια 2,3 ημερών ή και παραπάνω μέρες αλλα αυτά θα είναι και έξτρα χρήματα.

Αν πας σε φρεγάτα Μ. Ο 200 μέρες τον χρόνο ταξιδεύεις, τα λεφτά δεν είναι και πολλά πάνω Κάτω βγαίνουν 2-3 χιλιάδες τον χρόνο ανάλογα τις μέρες, λεφτά καλά έχει αν είσαι ουκ ή ειδικές στον ΣΞ που παίρνεις τις Συντηρήσεις καταδυτικά και πτώσεις

donkostas
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από donkostas »

Λογικό φίλε
tpk2022
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από tpk2022 »

antonis_alfa4 έγραψε:2,3 ημερων ταξιδι στο ναυτικο δεν υπηρξε ΠΟΤΕ... Το μικροτερο ταξιδι που ισως να κανεις να ειναι για 2 η 3 ΜΗΝΕΣ

Εξαρτάται, έχει ασκήσεις και εθιμοτυπιες από 1-5 μέρες πχ. Έχει 20-30 μέρες ταξίδι για τα ΤΠΚ και σκοπουν για τις φρεγάτες και 3+ μήνες ταξίδια για τις φρεγάτες. Εκτός όλων αυτών έχει και πλοία που έχουν μπετωσει και ή δε κάνουν ταξίδια ή κάνουν 10μερες το χρόνο. Επίσης μη γράφετε ότι Αρμενιστής κάθεται μερικά χρόνια πλοίο γιατί ο ναύκληρος μου έκλαιγε από τα γέλια όπως και ο βοηθός του που είναι ΕΠΟΠ 18 χρόνια πλοίο!

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

giorgos2419 έγραψε:Τι ξέρω φίλε δυστυχώς έτσι είναι. Διαλεγεις μια ειδικότητα που πιστεύεις ότι είναι στην στεριά και σου λένε πήγαινε σε φρεγάτα για κάποια χρόνια και έτσι πολλά άτομα φεύγουν και με το δίκιο τους. Αν κάποιος θέλει να πάει σε φρεγάτα θα διαλέξει Αρμενιστής και όχι ξυλουργός για παράδειγμα

Κατά την γνώμη μου όλοι στο ναυτικό ανεξαρτήτου ειδικότητας θα πρέπει να κάνουν 1-2 χρόνια σε καράβι ώστε να ξέρουν πως λειτουργεί αυτό αλλά και να μάθουν να συνεργάζονται με πολύ κόσμο σε πολύ περιορισμένο χώρο

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Κυρ Αύγ 14, 2022 3:34 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες