Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2021)
Και γιατί λες 700-800 και όχι 1000 αφού γίνεται πανικός και όλα αυτά
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 1
Var έγραψε:Προς τι τόσο άγχος για το πότε θα βγει έχετε φαγωθεί απτην στιγμή που βγήκε η προκήρυξη καλά είναι τώρα αν βγουν μέσα Ιουνίου και δώσουμε τέλη Ιούνη αθλήματα το. Ίδιο κ το αυτό αν δώσουμε και Ιουλιο για εμένα
Εμένα πχ μου έχει δώσει ο ιδιοκτήτης όπου εργάζομαι σεζόν διορία ως τέλος του μήνα να απαντήσω αν θα πάω ή όχι. Ο καθένας έχει τους λόγους του που αγχώνεται για το πότε θα βγουν.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 39
Πριν μισή ώρα μπήκα στρατό ξηράς και έλεγε ότι είπε χθες η τονια και ο πεζοναύτης, οριστική υποβολή με τικ και υπο επεξεργασία με κουκίδα και από κάτω απόφαση επιτροπής
- Buddha
- Posts in topic: 60
- Επάγγελμα: Vodafone
Άρα μάλλον δεν έχει γίνει ο έλεγχος ακόμη; Γιατί εμένα άλλη σελίδα μου δείχνει εδώ και αρκετό καιροAndri έγραψε: Πριν μισή ώρα μπήκα στρατό ξηράς και έλεγε ότι είπε χθες η τονια και ο πεζοναύτης, οριστική υποβολή με τικ και υπο επεξεργασία με κουκίδα και από κάτω απόφαση επιτροπής
-
- Posts in topic: 39
Στέλνω screenshot σε inbox
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 270
Devn20 έγραψε:Πτυχίο ιεκ πληροφορικής + πιστοποίηση Δίπλωμα β κατηγορίας
Δίπλωμα γ κατηγορίας
3 ξένες γλώσσες αγγλικά γαλλικά ιταλικά
Εντοπιότητα
Ξεχωριστά πτυχία για όλες τις ενότητες γνώσης Η/Υ σε επίπεδο proficiency πιστοποιημένα
Έξτρα μόρια από την ειδικότητα απολυτηρίου στρατού οπλίτης μαχητής στην ειδικότητα που έχω δηλώσει
Αυτά θυμάμαι πως δήλωσα
Το ιεκ μετράει μόνο όπου το ζητάει
το δίπλωμα Β δεν μετράει μετράει μόνο το Γ
ξένες γλώσσες μετράει μόνο το υψηλότερο επίπεδο και μόνο μία
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Devn20 έγραψε:Και άλλα 150 μόρια από την ειδικότητα απολυτηρίου που μου διέφυγε και το χω εξακριβώσει ότι παίρνω μόρια στην ειδικότητα που έχω δηλώσειΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:Devn20 έγραψε:Οι βάση μορίων σε κάθε ειδικότητα θα κυμαίνεται από 700 με 800 μόρια και πάνω για να έχεις ελπίδες αν δεν παιχτεί βύσμα
Από 700 με 800 μόρια και πάνω θα είναι η βάση μορίων σε κάθε ειδικότητα λόγω του ότι οι αιτήσεις είναι πολλές και έχουν δηλώσει πολλοί και πολλές γυναίκες με πολλά πτυχία που συγκεντρώνουν πολλά μόρια.
Μόνο από τον Έβρο ξέρω άτομα πάνω από 1000 μόρια όλοι τους όπως και εγω που συγκεντρώνω 1250.
Αιτιλογισε μ λίγο τα μόρια σ φίλε αν θες;
άμα έχεις δηλώσει πχ ειδικότητα που χρειάζεστε πτυχίο πληροφορικής ΙΕΚ και έχεις τελειώσει Επαλ πληροφορικής δεν μετράει το επαλ ΄μονο το ιεκ και αντίστοιχα αμα ζητάει πτυχίο πληροφορικής επαλ και όχι ιεκ δεν μετράει το ΙΕΚ αλλά μονο το ΕΠΑΛ
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 187
Πες τα, γιατί με φαίνεται ο καθένας έχει υπολογίσει μόρια χωρίς να διαβάσει την προκήρυξη και τί ακριβώς μοριοδοτειται
Το δίπλωμα Β μετράει κανονικότατα κ συγκεντρώνει 50 μόρια!Τα Γ, Δ, Ε μοριοδοτούνται με 100 μόρια!
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
geopap97 έγραψε:Πολύ πιθανόν να τα έχουν υπολογίσει λάθος τα μόρια. Δεν ξέρω με ποια λογική λέει ο άλλος ότι έχει 1200 μόρια. Προφανώς κάπου κάνει λάθος
Μέγιστα μόρια αστράτευτου/της σε ειδικότητα λυκείου μπορούν να είναι
λύκειο 20χ12=240
Ξένη γλώσσα C2=150
προϋπηρεσία 12 μήνες αν προβλέπεται =250
Δίπλωμα Γ-Δ-Ε= 100
παραμεθώριο=100
πολυτεκνία=100
σύνολο=940
και με πτυχίο
πτυχίο 450
Ξ. Γ 150
ΠΡουπ 250
δίπλωμα 100
παραμεθωριο πολυτεκνια 100
σύνολο=1050
και με ιεκ νομίζω 950
οπότε όποιος πει παραπάνω δεν παίζει
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Gio sax έγραψε:Σωστά! Είναι παρά πολλά τα μόρια αυτά. Επίσης θα πρέπει να αναφερθει πως από παραμεθόρια μέρη θα πάρουν ένα ποσοστό! Οχι όλους όσους κάνουν τα χαρτιά τους! Αν ήταν έτσι δεν θα υπήρχε νόημα να κάνουμε οι υπόλοιποι τα χαρτιά μας! Με 2600 θέσεις σε ξηράς, αεροπορία κ ναυτικό από Θράκη κ νησιά θα είχαν καλυφθεί οι θέσεις κ με το παραπάνω !
Πολύτεκνοι και παραμεθώριο δεν υπάρχει ποσοστό
-
- Λοχαγός
Κάποιοι λογικά έχουν συνυπολογίσει παραπάνω από ένα επίπεδο ξένης γλώσσας, διπλώματος οδήγησης και ενδεχομένως απολυτήριο λυκείου μαζί με πτυχίο ΙΕΚ ή ΑΕΙ/ΤΕΙ
-
- Λοχαγός
Η αλήθεια είναι ότι η πλειονότητα της κάθε κατατασσόμενης σειράς ΕΠΟΠ προέρχεται από τον Έβρο, κάτι που ειναι εντελώς άδικο τους υπόλοιπους. Αλλά πέρα από τα 100 μόρια που παίρνουν, αν δεν έχουν υπηρετήσει σαν στρτες ή αν δεν έχουν πτυχίο ή είναι χαμηλός ο βαθμός του απολυτηρίου Λυκείου τους, δεν τους εξασφαλίζει τίποτα ότι θα έχουν τα κατάλληλα μόρια
Ρε μην λέτε μόρια εκτίθεσται ούτε την προκήρυξη δεν έχετε διαβάσει πάλι καλά που θα βγείτε άκυροι
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Gio sax έγραψε:Το δίπλωμα Β μετράει κανονικότατα κ συγκεντρώνει 50 μόρια!Τα Γ, Δ, Ε μοριοδοτούνται με 100 μόρια!
Όπα βάλε νέκρα τράβα χειρόφρενο πάμε πάλι απο την αρχή αν δηλώσεις δίπλωμα Γ ή Δ ή Ε το δίπλωμα Β δεν μετράει συνεπώς παίρνεις μόνο 100 μόρια και όχι 150
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης