Αποτελέσματα Συνοριοφυλάκων (2020)
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 18
Παιδια αν σε 5 χρονια εχουμε ΝΔ, να ειστε σιγουροι οτι θα γινει μονιμοποιηση εστω και για ψηφοθηρικους λογους! Με καποιο τροπο θα γινουν μονιμοι, με οσους εχω μιλησει αυτο μου λενε.
Και ο προεδρος Συνοριακων αυτο λεει!
Και ο προεδρος Συνοριακων αυτο λεει!
- Panos944
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 95
Παιδιά δεν ήθελα να προκαλέσω σύγχυση για το θέμα της μονιμοποίησης, αν το έκανα συγγνώμη, απλά τις απόψεις σας ήθελα να ακούσω περί του θέματος, γιατί φαντάζομαι στο πίσω μέρος του μυαλού όλων μας υπάρχει και αυτή η σκέψη...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Panos944 την Σάβ Σεπ 19, 2020 8:18 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λογικά δεν διάβασες ότι έγραψα αλλά θα το αμελησω. Υπογράφεις σύμβαση κάθε χρόνο για 5-7 έτη και μετά βγαίνει έτσι και αλλιώς διαταγή μονιμοποίησης. Γιατί δεν το ψάχνεις εις βάθος. Έδιωξε ποτέ η ΕΛΑΣ Άτομα; Σαν τους ΕΦ που και αυτοί υπογράφουν κάθε χρόνο σύμβαση. Δεν έγραψα να πιστεύετε εμένα ντε και καλά. Μιλάω βάση δεδομένων και ανθρώπων που πέρασαν από αυτή την κατάσταση και βρίσκονται μόνιμοι στο σώμα.
Οι συνοριοφυλακες γίνονται τελικά αστυφύλακες η όχι;
Ναι κανονικά. Στην 7ετια
Να! Και άλλος λόγος που δείχνει ότι μονιμοποιουμαστε. Γινόμαστε αστυφύλακες. Δηλαδή μας δίνουν βαθμό και μετά μας διώχνουν; Αδέρφια, δουλεύω σε κατάστημα με στρατιωτικά είδη. Οι μισοί πελάτες αστυνομικοί είναι Βηταδες. Απ αυτούς οι μισοί από ΕΦ και οι άλλοι μισοί από ΣΦ. ΟΛΟΙ τους είναι μόνιμοι με βαθμό και τώρα πια λόγω ηλικίας αρχιφυλακες μη παραγωγικής. Θα μονιμοποιηθουμε όσοι περάσουμε.
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 162
Δεν επιμένω, περιμένω πρώτα να μπω και μετά θα μάθω αν μονιμοποιηθώ ή όχι.
POLICE
Καταδρομεας, εννοείται δεν μονιμοπεισε με το καλημέρα. Θα περάσει καιρός. Μην χάνεις ελπίδες. Δεν σου πάω κόντρα. Παραθέτω την άποψη μου
Μονιμοποιησε *
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης
TrixterGR έγραψε:Ναι κανονικά. Στην 7ετια
Ποια 7 μωρε τι λες; Στην 8 ετια παίρνεις βαθμό αστυφύλακα
POLICE
7Ετια μονιμοποίηση όχι βαθμό.
Αδερφέ γιατί εξαπτεσε; Η ξαδέρφη μου μπήκε το 10 και το 17 έγινε; Αστυφύλακας.
Παμε για Σάμο αλάνια και βλέπουμε θετική ενέργεια καλύτερα Σάμο παρα να κάνω 10 χρόνια υπηρεσία σε κρυπτόν σαν νταλιβερας στην Αθήνα
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης
TrixterGR έγραψε:Αδερφέ γιατί εξαπτεσε; Η ξαδέρφη μου μπήκε το 10 και το 17 έγινε; Αστυφύλακας.
Φίλε μου τελευταία προκήρυξη συνοριοφυλάκων ήταν το 2001. Οι συνοριοφύλακες μαζί με τους ΕΦ μετά τα 3 έτη υπηρεσίας ως μόνιμοι παίρνουν βαθμό αστυφύλακα, αν μονιμοποιηθείς στην 5ετια θες επιπλέον 3 χρόνια απλά τα πράγματα και ψάξε όσο θες.
POLICE
Κώστα τι κατηγορία εισαι για Σάμο;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες