Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2020)
Αυτό ισχύει ότι πιάνανε χρόνους άλλους
Τι πιανανε άλλους χρόνους τι εννοείτε παιδιά;
Τι τι εννοούμε αν εσύ κάνεις στην πισίνα 55 δευτερα και σου πει έκανες 1.03 άντε να το αποδείξεις... Τι θα του πεις δείξε μου το ρολόι; θα κοπεις εσύ και το βυσμα με 1.02 θα περάσει με 56 δευτερα... αν κατάλαβες τι εννοώ
Το κακό είναι ότι θα στο δείξει το ρολόι και άντε βγάλε άκρη μετά... Τρέλα!!!
Ναι εννοείς να το αφήσει να τρέξει παραπάνω... παίζει κ αυτό τι να σου πω... Αλλά μπορεί να είναι όλα καθαρά μπορεί και όχι... κουβέντα να γίνεται και σκέψεις κάνουμε...
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 63
Ακτινογραφία θώρακος σε CD δεν γίνεται δεκτή;
Δύσκολα +5? μου είπαν για φίλμ. τι να κάνουμε... Θα πληρώσουμε... Τουλάχιστον μου έδωσαν γνωμάτευση
- hellenic_ranger
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 40
Παιδιά καλησπέρα στις αιματολογικές ούρων και στης άνοσο λογικές εξέτασης σου λένε ότι δεν δίνουν γνωμάτευση... Τι κάνουμε πάμε σε έναν παθολόγο για γνωμάτευση; Η της πάμε έτσι και βλέπουν αυτοί;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 106
Τις πας έτσι. Δεν υπάρχει γνωμάτευση σε αυτές. Είναι απλά οι λίστες με αριθμητικές τιμές π. Χ. Ζάχαρο, αιμοσφαιρίνη.hellenic_ranger έγραψε:Παιδιά καλησπέρα στις αιματολογικές ούρων και στης άνοσο λογικές εξέτασης σου λένε ότι δεν δίνουν γνωμάτευση... Τι κάνουμε πάμε σε έναν παθολόγο για γνωμάτευση; Η της πάμε έτσι και βλέπουν αυτοί;
Παιδιά πηγαίνετε σε έναν γενικό γιατρό έστω να συντάξει ένα χαρτί που να λέει με βάση τα ευρήματα δεν προκειπτει κάτι πχ. Μη το ρισκάρετε
hellenic_ranger έγραψε:Παιδιά καλησπέρα στις αιματολογικές ούρων και στης άνοσο λογικές εξέτασης σου λένε ότι δεν δίνουν γνωμάτευση... Τι κάνουμε πάμε σε έναν παθολόγο για γνωμάτευση; Η της πάμε έτσι και βλέπουν αυτοί;
Τις πας σε παθολόγο και σου γράφει γνωμάτευση ότι ουδέν παθολογικό ανευρέθη. Αυτο αν θες να είσαι 100/% καλυμμενος
- hellenic_ranger
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 40
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για της απαντήσεις...
Ο στίβος σε τι κατάσταση είναι παιδιά από αυτούς που δώσατε για σημαιοφόρους; Ταρτάν να υποθέσω έτσι;
Και η πισίνα που δίνουμε είναι 50 η 25; Τα παιδιά από τους σημαιοφόρους σε ποσό χρόνο βγάλατε τα 50μ;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 106
Στίβος ταρτάν,300μ περίμετρος. Πισίνα 25μ. Εγώ το έκανα σε 40''
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: PAPAXITOS και 4 επισκέπτες