Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)
Ποιοι απολυθηκαν?
Οτι ν; Ναι λέτε γιατί δεν έχετε ιδέα όταν έχουν τελειώσει τα αθλήματα καί μπήκαν μέσα καί έφευγαν άτομα δε θα καλέσουν επιλαχόντες... μιλάτε ότι ναι λέτε γιατί δεν έχετε ιδέα έψαχναν άτομα χωρίς να γίνει θέμα ρε μεγάλε εσύ πού λέμε καί πίπες κιόλας... λες να έκατσα να το σκέφτηκα γιατί δεν ήξερα τί νά πω... αλλά όταν δεν έχει ιδέα καί γράφει ότι να ναι τι να πω...
Και επειδή σού είπα ότι έψαχναν δύο άτομα ο ένας πού είπα ήταν φιλαράκι μου καί μπήκε με 2000 μόρια κατάλαβες μεγάλε
Ρε μεγαλε τα ονοματα ανακοινωνονται, αμα δουν οτι μπηκε ονομα που δεν ηταν καν επιλαχων θα γινει της που@@@νας θα τους παει δικαστικα τοσος κοσμος... τι ειναι η αστυνομια και ψαχνει 2 ατομα με τυχαια τηλεφωνα τα hondos center; Υπαρχει σειρα επιλαχοντων! Αυτο που ισχυριζεσαι εδω εγω θα το δειξω στον υπασπιστη του υπουργου, και σε ανωτατους αξιωματικους και αν ισχυει θα δουμε ποσος κοσμος θα κινηθει νομικα!
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης

- Posts in topic: 41
Αμα μπήκε άτομο με 2000 μόρια, πηγαίνουν όλοι δικαστικα που έχουν περισσότερα μόρια και δικαιώνονται για πλακα κιόλας. Μιλάμε για 5.000 άτομα τώρα μπορεί και παραπάνω.
Ποιος θα έκανε τέτοιο πράγμα με τέτοιο ρίσκο; Ούτε ο ίδιος ο πρωθυπουργός.
Οσοι διορίζονται βγαίνουν στο διαύγεια και μπορείς να τσεκάρεις την θέση του στην λίστα με τα μόρια.
Ποιος θα έκανε τέτοιο πράγμα με τέτοιο ρίσκο; Ούτε ο ίδιος ο πρωθυπουργός.
Οσοι διορίζονται βγαίνουν στο διαύγεια και μπορείς να τσεκάρεις την θέση του στην λίστα με τα μόρια.
-
Rame
Παιδιά καλησπέρα, εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους ! Μια ερώτηση αν και λεπτομέρεια, οι συνοριακοί στα νησιά τι χρωμα στολη φοράνε ;
-
Andreas
Diego τότε Γτ δεν μπήκες ρε μεγάλε και θέλεις να μπεις εδώ ; Γτ να κόψεις κάποια θέση ! Με κάστινγκ πας εσυ ε ; Τι να πω ότι θέλει λέει ο καθένας πραγματικά ! Ο άλλος λέει 5κ αιτήσεις 3200 η βάση ! Ρε είστε καλά ;
-
Loocoos95
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

- Posts in topic: 15
Απλά τρολαρει το παλικάρι
Ρε τρέλα πουλάτε εδώ μέσα λές να τα φαντάζομαι... πού 8α χερουν ποιός μπήκε καί Με πόσα μόρια στη σχολή κατευ8ειαν άιντε γίδια... Αλβανικα μιλάμε;
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης

- Posts in topic: 41
Έχω την λίστα ονομαστικα με τους 1482 που αποφοίτησαν. Που θα ξέρω άραγε ποιοι μπήκαν δε μπορώ να διαβάσω.
Στείλε μου το όνομα του να δω αν είναι διοριστεος, και να τον βρω στον πίνακα με τα μόρια.
Στείλε μου το όνομα του να δω αν είναι διοριστεος, και να τον βρω στον πίνακα με τα μόρια.
Καταρχάς έχει βγεί άλλη προκήρυξη καί λέτε ακόμα για ειδικούς πόσο ότι να ναι... όσο για αυτό πού είπα ξέρουν άτομα εδώ ότι έγινε...
diego αυτο που λες δε γινοταν ουτε επι παλιου καλου ορθοδοξου πασοκ!Δε παιζει να εγινε κατι τετοιο θα μπει φυλακη πολυς κοσμος!
diego θα το ψαξω αυτο που λες... Να εισαι ετοιμος να ερθεις να καταθεσεις στο δικαστηριο για αυτα χαχαχα
Ρε παιδιά ξανά για να καταλάβετε... μπαίνουν στην σχολή μετά τα αθλήματα έτσι; φεύγουν πρίν ορκιστούν άτομα... για νά τό καλύψουν περνούν άτομα από εδώ πού ξέρουν ότι έκαναν χαρτιά νά μπούνε μέσα να συμπληρώσουν αυτούς πού έφυγαν... πού είναι τό παράλογο πού δε γίνεται κιόλας; οι λίστες βγαίνουν όταν ορκιστούν... μετά όχι πρίν... τί δεν καταλάβετε;
-
Loocoos95
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

- Posts in topic: 15
Τότε μην αγχώνεσαι καθόλου για τη προκήρυξη περίμενε κάποιος να φύγει και θα σε πάρουν τηλ να πας εσύ άμα έχεις κ 2000 μόρια είσαι μέσα σίγουρα απλά περίμενε το τηλέφωνο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες