Πλακα έκανε παλικάρι. Άστα 2600 και τα 2500 και 1800 και τα 1.000.000. όλα είναι μια απέραντη χαζομάρα από κάποιους. Δεν έχει μάθει τίποτα κανένας.shootmann έγραψε:Καλημέρα όταν λες 2600 και για τις 2 ποσο περίπου δηλαδή στην Β;
Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 80
TITO έγραψε:ναι φίλε μου σε παραδέχομαι. Αλλά και εσύ όμως είπε κάτι κάποια στιγμή που δεν ισχύει. Ειχες βγάλει πάλι ένα κατεβατο ολόκληρο που έλεγες για βάση 2200 και ίσως ποίο κάτω αν θυμάμαι καλά. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει μάθει κανείς καμιά απόλυτος βάση.lamdar92 έγραψε:TITO με παραδέχεσαι με αυτό που έκανα;
TITO 2450-2500 Βάση έχω γράψει κατά την δικιά μου άποψη όχι πληροφορία 😉
Παιδιά καλημέρα σε όλους. Έχετε κάποια ενημέρωση σχετικά με το πότε θα εκδοθούν οι προσωρινοι πίνακες επιτυχοντων; Κοντεύουμε να φάμε τα λυσσακα μας.
Καλημερα παιδια, να ευχηθω καλη επιτυχια σε ολους. Εγω εχω 3050 μορια και με αυτα που ακουω ποσιστα επιτυχια 1:10 και βαλε με πιανει κρυος ιδρωτας..
Καλημερα σε ολους και καλη επιτυχια, εχω 3050 μορια και βασει αυτων που ακουω για 1:10 και βαλε ποσοστο επιτυχιας με πιανει κρυος ιδρωτας...
HANTHOS. Είχε δίκιο για τα διπλώματα... μόνο τα κανονικά διπλώματα τα μόρια. οι βεβαιώσεις γιοκ.. δεν το επιτρέπει ο ασεπ
- Asdorf
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 69
Φίλε άμα μπούμε και σε γνωρίσω θα σου ρίξω μια φαπα πρώτα αλλά μετά θέλω να γίνουμε φιλαράκια γτ μόλις ξύπνησα και μου έριξες την ψυχολογία.. αλλά είσαι μεγάλος απέδειξες πόσοι άσχετοι μπαίνουν εδώ καλημέρα σου και καλημέρα σε όλους 😍lamdar92 έγραψε:TITO με παραδέχεσαι με αυτό που έκανα;
Καλημερα σε ολους και καλη επιτυχια... Εγω μαζευω 3050 μορια και με αυτα που διαβαζω 1:10 και βαλε ποσοστο επιτυχιας με πιανει κρυος ιδρωτας...
Καλα οι περισσοτεροι εδω μεσα ειναι τρολ ακομα λετε για βασεις ελεος ρε που να χτυπιεστε βαση πανω απο του 11 δεν πηγαινει ακου εκει λεει 2500 2600 χαχαχαχαχα οχι ρε 3251 η βαση για το 19 στην Α και 3782 για Β οποτε κλαψτε ολοι γιατι δεν θα περασετε κανεις απο εδω χαχαχαχα Και ευτυχως!!! φανταζεστε μπατσους με τα μυαλα σας; Θα θρηνουσε ολη η Ελλαδα ρεεεεε!!!
Ορέστη άμα σε πιάνει κρύος ιδρώτας με 3050 εμάς μας έχει πάει τουρτουρα φίλε...
Ο. Π. Κ. Ε
Ορέστη ναι φίλε καλά κάνεις. Αυτό είναι το σωστό.Ορεστης25 έγραψε:Καλημερα σε ολους και καλη επιτυχια... Εγω μαζευω 3050 μορια και με αυτα που διαβαζω 1:10 και βαλε ποσοστο επιτυχιας με πιανει κρυος ιδρωτας...
Εαν δεν εχετε ιδεα απο προκηρυξεις ειδικων φρουρων λογικο να σας πιανει κρυος ιδρωτας και με 4000 μορια. Ξυπνηστε μερικοι γιατι θα μπειτε μεσα και τα πραγματα εκει ειναι πολυ σοβαρα!
πραγματικά πιστευεις ότι μιλάει σοβαρά ο τύπος?Xanthos έγραψε:Ορέστη άμα σε πιάνει κρύος ιδρώτας με 3050 εμάς μας έχει πάει τουρτουρα φίλε...
Εγώ με 3050 θα είχα βρει και γκόμενά στην Αθήνα...
Επειδη τωρα τα μαθαινω σχετικα με το forum δε ξερω που θα παει η απαντηση Δ. ΕΔ εκλαψα με το σχολιο σου..
Επισης ΤΙΤΟ αν ρωτας εμενα αν μιλαω σοβαρα τι ακριβως εννοεις; Για τα μορια μου η τα ποσοστα επιτυχιας;

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης