Υπάρχει άμεση ανάγκη σε ΛΦ σήμερα και όχι μετά από 3 έτη!
Ο συντάκτης του παρακάτω δημοσιεύματος είναι αξιόπιστος στις πηγές του (ασχολείται με το Υπουργείο Ναυτιλίας).
http://mobile.tovima.gr/article.aspx?id=1013895
Τα κενά κυρίως σε λιμενοφύλακες είναι γνωστά στην πολιτική ηγεσία του ΛΣ, που ωστόσο, όπως αναφέρουν πληροφορίες, ; αναμένει την έγκριση του υπουργείου Ανασυγκρότησης προκειμένου να προχωρήσει σε προσλήψεις προσωπικού, ; ενώ από το επόμενο έτος η εισαγωγή στις σχολές θα γίνεται μέσω Πανελλαδικών Εξετάσεων.
Την Παρασκευή 29 Ιουνίου κλιμάκιο της Ενωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Αττικής πραγματοποίησε επίσκεψη στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας όπου διαπίστωσε πως υπάρχει μεγάλη δυσκολία στη χρησιμοποίηση των σκαφών λόγω του μονού πληρώματος που διαθέτουν, ; ενώ υπάρχει και έλλειψη χαμηλόβαθμου προσωπικού.
Οπως ανέφερε στο «Βήμα» ο πρόεδρος της Ενωσης Αθανάσιος Τσατσουλής, στη Ραφήνα θα έπρεπε να υπάρχουν άλλοι 15 συνάδελφοι για να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν επαρκώς, ενώ κατόπιν εορτής αποφασίστηκε να υπάρχει τριπλό πλήρωμα, δηλαδή επί 24ώρου βάσεως θα υπάρχουν λιμενικοί για να μπορούν να αποπλεύσουν άμεσα τα σκάφη.
Δεν δικαιούσαι να μιλάς γιατι δεν έχεις φύγει ακόμα μακριά απ το σπίτι σου, δεν εχεις φυγει απ τους γονείς σου για να δεις τι παει να πει να ζεις μόνος σου! Δεν εχεις πάει ακόμα στρατό να δείς τι σημαίνει στολή! Μην κάνεις καν τον κόπο λοιπόν να γράφεις εδώ μέσα! Οσον αφορά το οτι είστε το μέλλον της χώρας το είδα με τις απόψεις σου, δηλαδή το οτι θα ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ! Τουλάχιστον ο 50χρονος χρυσαυγίτης πρόλαβε την Ελλάδα σε ένδοξες μέρες και ξέρει τι σημαίνει Ελλάδα! Εσύ απο δώ και πέρα να δεις τι μπορείς να κάνεις για το καλό της χώρας μας και ασε τα κομματικά απ έξω!
Εχεις δικαιο στο οτι δν εχω φύγει ακομα απο το σπιτι μου να δω πως ειναι κτλπ αλλα γιατι δεν δικαιούμαι να μιλαω ετσι τι εννοείς σε προσέβαλα εσενα προσωπικά?
Κατά 99% θα βγει και θα είναι η τελευταία φυσικά. Η τελευταία που θα μπουν έτσι, αυτοί που έχουν βύσμα στα αθλήματα και στο ύψος... Για μένα όμως θα πρέπει το όριο ηλικίας να είναι μέχρι και τα 26 όπως ήταν πάντα για λ/φ!
Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν ξέρει τι έχει κάνει ο καθένας. Κάποιοι πολύ πιθανόν να έχουν προσπαθήσει ξανά και ξανά για να μπουν στην Αστυνομία καλή ώρα. Δεν είναι εύκολο να δίνεις ξανά και ξανά Πανελλαδικές. Ίσως οικονομικά να μην μπορεί να ανταποκριθείς, ίσως και ψυχικά βεβαία. Άλλοι μετά το σχολείο πιθανόν να πήγανε Ειδικές Δυνάμεις, να μαζέψανε κάποια επιπλέον μόρια από Αγγλικά,ECDL κλπ και τώρα να δουλεύουν κάπου περιστασιακά ελπίζοντας σε κάποια προκήρυξη. Αλλά δεν νομίζω ότι ο Αντώνης Έχει γράψει κάτι επίτηδες, είναι λόγω του νεαρού της ηλικίας, λογικό είναι. Και επίσης λογικό είναι που βρίσκεται εδώ μέσα και ψάχνεται με την καλή έννοια. Τίποτα κατακριτέο και καλά κάνει. Οπότε παιδιά ήρεμα και εύχομαι το καλύτερο για όλους! Μακάρι να πάρει μια τελευταία σειρά πριν μπει το ΛΣ στις Πανελλαδικές.
Αντωνης2018 έγραψε: Δηλαδη εσυ πραγματικα πιστευεις οτι θα μπεις λιμενικο χωρις πανελλήνιες; Τωρα μπήκε εχεις λιγες εως ελαχιστες πιθανότητες να βγει προκήρυξη γιατι τωρα εχουν αρχίσει και προετοιμασίες για τις εργασιες στις παραγωγικές σχολες του λιμενικού οποτε δυσκολο. Πανελληνιες πάντως θα χρησιμοποιήσει τις προσλήψεις ως προεκλογικό παιχνιδι και θα παρει καμια 1500 απο ελ. ας ελ. ακτ και πυρ/κη (500 απο το καθένα μιας και ξεπαγωνουν και οι προσλήψεις απο το μνημόνιο
Καταδρομέας έγραψε: Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν ξέρει τι έχει κάνει ο καθένας. Κάποιοι πολύ πιθανόν να έχουν προσπαθήσει ξανά και ξανά για να μπουν στην Αστυνομία καλή ώρα. Δεν είναι εύκολο να δίνεις ξανά και ξανά Πανελλαδικές. Ίσως οικονομικά να μην μπορεί να ανταποκριθείς, ίσως και ψυχικά βεβαία. Άλλοι μετά το σχολείο πιθανόν να πήγανε Ειδικές Δυνάμεις, να μαζέψανε κάποια επιπλέον μόρια από Αγγλικά,ECDL κλπ και τώρα να δουλεύουν κάπου περιστασιακά ελπίζοντας σε κάποια προκήρυξη. Αλλά δεν νομίζω ότι ο Αντώνης Έχει γράψει κάτι επίτηδες, είναι λόγω του νεαρού της ηλικίας, λογικό είναι. Και επίσης λογικό είναι που βρίσκεται εδώ μέσα και ψάχνεται με την καλή έννοια. Τίποτα κατακριτέο και καλά κάνει.Οπότε παιδιά ήρεμα και εύχομαι το καλύτερο για όλους! Μακάρι να πάρει μια τελευταία σειρά πριν μπει το ΛΣ στις Πανελλαδικές.
Προσωπικα εχω δωσει 3 φορες πανελλαδικες για αστυφυλακων και δεν μπηκα(μεσω επαλ, βλεπετε απο τα επαλ παιρνουν 6-7 ατομα γενικη σειρα, πανελλαδικα... καταλαβαινετε που ειναι η βαση), εχω υπηρετησει κυπρο, εχω αγγλικα,ecdl και ειμαι ανθυποπλοιαρχος Ε. Ν. Λογικο να ειμαι κουρασμενος σωματικα κ ψυχικα αλλα και για την τσεπη του καθενος ειναι δυσκολο για πανελληνιες γιατι εχω εμπειρια κ εγω απο αυτον τον γολγοθα... γιατι για γολγοθα προκειται. και δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα για ενα παιδι, εναν ανθρωπο , να μην καταφερνει να κανει το ονειρο του πραγματικοτητα μονο κ μονο επειδη δεν ηταν καλος στο να μαζευει μορια ή να χανει το ονειρο του για 50 και 100 μορια. δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα, σας το εγγυωμαι. και ειμαι σιγουροα οτι ολο κ καποιος εδω στο forum θα υπαρχει που να παθων σαν και εμενα
Προσωπικα εχω δωσει 3 φορες πανελλαδικες για αστυφυλακων και δεν μπηκα (μεσω επαλ, βλεπετε απο τα επαλ παιρνουν 6-7 ατομα γενικη σειρα, πανελλαδικα... Καταλαβαινετε που ειναι η βαση), εχω υπηρετησει κυπρο, εχω αγγλικα,ecdl και ειμαι ανθυποπλοιαρχος Ε. Ν. Λογικο να ειμαι κουρασμενος σωματικα κ ψυχικα αλλα και για την τσεπη του καθενος ειναι δυσκολο για πανελληνιες γιατι εχω εμπειρια κ εγω απο αυτον τον γολγοθα... Γιατι για γολγοθα προκειται. Και δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα για ενα παιδι, εναν ανθρωπο, να μην καταφερνει να κανει το ονειρο του πραγματικοτητα μονο κ μονο επειδη δεν ηταν καλος στο να μαζευει μορια ή να χανει το ονειρο του για 50 και 100 μορια. Δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα, σας το εγγυωμαι. Και ειμαι σιγουροα οτι ολο κ καποιος εδω στο forum θα υπαρχει που να παθων σαν και εμενα
Φίλε πίστεψε με σε καταλαβαίνω απολύτως! Αλλά δυστυχώς έτσι είναι η ζωή.
Αντωνης2018 έγραψε: Δηλαδη εσυ πραγματικα πιστευεις οτι θα μπεις λιμενικο χωρις πανελλήνιες; Τωρα μπήκε εχεις λιγες εως ελαχιστες πιθανότητες να βγει προκήρυξη γιατι τωρα εχουν αρχίσει και προετοιμασίες για τις εργασιες στις παραγωγικές σχολες του λιμενικού οποτε δυσκολο. Πανελληνιες πάντως θα χρησιμοποιήσει τις προσλήψεις ως προεκλογικό παιχνιδι και θα παρει καμια 1500 απο ελ. Ας ελ. Ακτ και πυρ/κη (500 απο το καθένα μιας και ξεπαγωνουν και οι προσλήψεις απο το μνημόνιο
Ονειρο ζωωωω... Μην με ξυπνατε... ;p
ΧΑ ΧΑ ΧΑ Σωστός alex τι να πει κανεις με αυτούς τους νεοεισερχόμενους στο forum. Ότι πούν έτσι θα γίνει σύμφωνα με τις επιθυμίες τους. Χωρίς πανελλαδικές Εισαγωγή στο Λιμενικό γιατί έτσι είχαν μάθει τόσα χρόνια. Χα χα χα