Εννοειται οτι θα κανεις τα χαρτια σου, αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν εχεις και πολλες πιθανοτητες.vasilis έγραψε:Εγώ έχω 2380 μόρια! Πιστεύετε ειμαι στο οριό;
Αν μπορεις να μαζεψεις αλλα 200-300 μορια, καντο
Εννοειται οτι θα κανεις τα χαρτια σου, αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν εχεις και πολλες πιθανοτητες.vasilis έγραψε:Εγώ έχω 2380 μόρια! Πιστεύετε ειμαι στο οριό;
Τι κατηγορια εισαι?ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ έγραψε:Καλησπερα παιδια! Με 2.800 τι λετε; Κανουμε κατι; Ποσο πιστευετε θα κυμανθει η βαση;
Αδελφε αν εχεις τοσα μορια στην Α κατηγορια περνας ρε συ μην καθεσαι σε αναμμενα καρβουνα... τι να πουν και οι αλλοι με 2500 και 2600.. Αν εισαι στην Β κατηγορια δεν ξερω ακριβως τι παιζει.. ας τοποθετηθει ατομο της αντιστοιχης κατηγοριας..ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ έγραψε:Καλησπερα παιδια! Με 2.800 τι λετε; Κανουμε κατι; Ποσο πιστευετε θα κυμανθει η βαση;
Εχεις παρα πολλες ελπιδες, αλλα αν μπορεις να τα αυξησεις και λιγο ακομα για σιγουρια, καλα θα ηταν.Dimitris Paratrooper έγραψε:Παιδιά καλησπέρα και απο 'μένα. Με 2660 στην Α' κατηγορία εχω ελπίδες;
Cobra88 έγραψε:Μια 100αρα ακομα οπως εχει πει δυο σελιδες πιο πισω και ο ΔΥΚ και θα σαι σιγουρος Δημητρη..Εχεις παρα πολλες ελπιδες, αλλα αν μπορεις να τα αυξησεις και λιγο ακομα για σιγουρια, καλα θα ηταν.Dimitris Paratrooper έγραψε:Παιδιά καλησπέρα και απο 'μένα. Με 2660 στην Α' κατηγορία εχω ελπίδες;
Επισημη τοποθετηση του υπουργου περιγραφει για 474 ατομα... οχι 500.. ωστοσο εχεις αρκετες ελπιδες και με τοσα ατομα... τωρα αν παρει περισσοτερα ατομα δεν ξερει κανεις.. απο κει και περα συμβιβαζομαστε προς το παρον με τα λεγομενα του κικιλια..Dimitris Paratrooper έγραψε:Θα ξεκινησω το advance σε λιγες μερες αν προλαβω βεβαια πριν βγει. Ευχαριστω πολυ! Μιλαμε παντα αν παρει 500 ατομα;
Αν παρεις το advance, θα εισαι αρχοντας, ακομα και αν παρει και λιγοτερους απο 500.Dimitris Paratrooper έγραψε:Θα ξεκινησω το advance σε λιγες μερες αν προλαβω βεβαια πριν βγει. Ευχαριστω πολυ! Μιλαμε παντα αν παρει 500 ατομα;
Αρχοντας.ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ έγραψε:Χαχαχα...2.800 στην Α εχω
2800 στην β και 2600 στην α αποψη μου!tzotzos έγραψε:Καμια προβλεψει παιδια για την βαση στην β κατηγορια; Εχω 3020 μορια πρωτα ο θεος να βγει και θα μπω. Αλλα πεστε κ τιποτα για την β κατηγορια [:) ]
μου εφτιαξες την διαθεση. Να εισαι καλα αδερφεtoro έγραψε:Αρχοντας.ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ έγραψε:Χαχαχα...2.800 στην Α εχω2800 στην β και 2600 στην α αποψη μου!tzotzos έγραψε:Καμια προβλεψει παιδια για την βαση στην β κατηγορια; Εχω 3020 μορια πρωτα ο θεος να βγει και θα μπω. Αλλα πεστε κ τιποτα για την β κατηγορια [:) ]
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες