Προκήρυξη Υπαξιωματικών Λιμενικού (2014)
Καλησπέρα παίδες, να κάνω μία ερώτηση; Πήγα να βγάλω φωτογραφία τύπου διαβατηρίου όπως λέει η προκήρυξη αλλά ο φωτογράφος τις έβγαλε απο μηχάνημα και μου είπε ότι δεν θέλει υποχρεωτικά εκτύπωση με χημικά αν πληρεί τις προδιαγραφές ανάλυσης πόζας &Συνθηκών περιβάλλοντος. Εσάς στις εκτύπωσε απο εκτυπωτή; Καλα κάνω που αηχώνομαι ή σιγά τα ουά;:P
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 147
Kris το παράβολο το βγάζεις πλέον ηλεκτρονικά κ οχι απο την εφορία! Η προκηρυξη το λεει ξεκαθσρα!!
Κρις σου λεει ακριβως οδηγιες πως να το βγαλεις απο ιντερνετ αρκει να εχεις παρει τους κωδικους σου απο τον λογιστη σου η την εφορια δλδ αυτους τους κωδικους που χρησιμοποιεις για τη φορολογικη δηλωση... Και θα πας να το πληρωσεις σε μια τραπεζα... Την ημερα που θα το βγαλεις πληρωσε το κιολας...
Δεν είναι απαραίτητο να έχεις κωδικούς... Υπάρχει δυνατότητα να βγάλεις παράβολο και χωρίς κωδικούς
Κ χωρις κωδικους taxisnet μπορει ο ανθρωπος να βγαλει παραβολο, πχ εγω ειμαι χρηστης taxinet κ το παραβολο το εκανα μονη μου χωρις τους κωδικους της λογιστριας. Ειναι το ιδιο πραγμα
Μπορει αν μπει gsis.gr επιλεγει e-παραβολο ή e-paravolo απο εκει επιλεγει αν εχει λογαριασμο ταξιςνετ ή οχι... προςθεου ειναι παραλογο να μην εχουν οι ανω των 18. Αν δεν εχει δεν πειραζει ομως... απλα πατα την αντιστοιχη επολογη κ απο κει ακολουθει τις οδηγιες της προκυρηξης κ αν τα κανει σωστα βγαινει πανω δεξια το 10ευρω... λεει 10ε δηλαδη. Μετα συμπληρωνει τα στοιχεια κ κανει υποβολη. Αυτοματως εμφανιζεται το παραβολο σε μορφη pdf κ ή το εκτυπωνει ή το σωζει σε usb κ παει εξω να το εκτυπωσει. Τωρα... αν ειναι χρηστης ταξιςνετ μπορει ναπληρωσει ονλαιν... να ξερετσι οτι δεχεται και prepaid εκτος απο πιστωτικες ή χρεωστικες αρκει να ειναι mastercard. Νομιζω η πειραιως εχει οπως και η eurobank. Αν δεν εχει κωδικους ταξιςνετ απλα θα παει σε ελτα να το πληρωσει. Αν στην περιοχη του τα ελτα εχουν διευρυμένο ωραριο νομιζω μπιρει να παει κ απογεμα... αλλιως σαββατο πρωι εως τις 14.30. Κατεθεσα χτες μα εγω δε νομιζω να περασω περα απο τα αθληματα... για ενα. Ευχομαι οι αλλοι να τα πατε καλα. Καλη επιτυχια... οσοι περασουμε αν περασουμε παμε για καφε μετα το περας της διαδικασιας χεχε!! Α! Μην ξεχασετε το παραβολο εγχρωμη εκτυπωση! Και να βγαλει ολη τη σελιδα...
Όσων το ECDL λήγει στις 30/06/2014 αυτό σημαίνει ότι αν καταταχθούμε λογικά θα έχει λήξει άρα θα υπάρχει πρόβλημα; Γιατί η προκήρυξη αναφέρει πως τα προσόντα πρέπει να υφίστανται μέχρι την κατάταξη στο σώμα.
eva87 έγραψε:Όσων το ECDL λήγει στις 30/06/2014 αυτό σημαίνει ότι αν καταταχθούμε λογικά θα έχει λήξει άρα θα υπάρχει πρόβλημα; Γιατί η προκήρυξη αναφέρει πως τα προσόντα πρέπει να υφίστανται μέχρι την κατάταξη στο σώμα.
αυτο που γνωριζω γιατι το ρωτησα αυτο στον υπευθυνο και με διαβεβαιωσε οτι θα παρουν ξανα παραταση.
and so will the world end,I think,a victim of love rather than hate.For love's ever been the more destructive weapon
ηλεκτρα15 έγραψε:eva87 έγραψε:Όσων το ECDL λήγει στις 30/06/2014 αυτό σημαίνει ότι αν καταταχθούμε λογικά θα έχει λήξει άρα θα υπάρχει πρόβλημα; Γιατί η προκήρυξη αναφέρει πως τα προσόντα πρέπει να υφίστανται μέχρι την κατάταξη στο σώμα.
αυτο που γνωριζω γιατι το ρωτησα αυτο στον υπευθυνο και με διαβεβαιωσε οτι θα παρουν ξανα παραταση.
Α ωραία ευχαριστώ! Ας ελπίσουμε ότι ισχύει.
eva87 έγραψε:ηλεκτρα15 έγραψε:eva87 έγραψε:Όσων το ECDL λήγει στις 30/06/2014 αυτό σημαίνει ότι αν καταταχθούμε λογικά θα έχει λήξει άρα θα υπάρχει πρόβλημα; Γιατί η προκήρυξη αναφέρει πως τα προσόντα πρέπει να υφίστανται μέχρι την κατάταξη στο σώμα.
και γω το ελπιζω. Θα δειξει μεχρι το τελος του μηνα. Παρε και συ κανενα τηλεφωνο. Τους ειχα πρηξει τους ανθρωπους. Και mail και τηλεφωνα μεχρι καποιος να μου απαντησει υπευθυνα.ecdl εισαι;
and so will the world end,I think,a victim of love rather than hate.For love's ever been the more destructive weapon
-
Καλησπέρα!!! Τι παράταση ρε παιδιά; Για να καταθέσουν αιτησεις;
Nick the Greek έγραψε:Καλησπέρα! Τι παράταση ρε παιδιά; Για να καταθέσουν αιτησεις;
καλησπερα. Οχι για αιτησεις. Για την πιστοποιηση των υπολογιστων. Καποια ληγουν τελη του μηνα. Αλλα μαλλον λενε για παραταση
Παιδια μην ανησυχειτε, εφοσον αναφερει οτι γινονται δεκτα τα πιστοποιητικα που ληγουν στις 30-6, δεν θα υπαρξει κανενα προβλημα
ηλεκτρα15 έγραψε:eva87 έγραψε:ηλεκτρα15 έγραψε:eva87 έγραψε:Όσων το ECDL λήγει στις 30/06/2014 αυτό σημαίνει ότι αν καταταχθούμε λογικά θα έχει λήξει άρα θα υπάρχει πρόβλημα; Γιατί η προκήρυξη αναφέρει πως τα προσόντα πρέπει να υφίστανται μέχρι την κατάταξη στο σώμα.
και γω το ελπιζω. Θα δειξει μεχρι το τελος του μηνα. Παρε και συ κανενα τηλεφωνο. Τους ειχα πρηξει τους ανθρωπους. Και mail και τηλεφωνα μεχρι καποιος να μου απαντησει υπευθυνα.ecdl εισαι;
Ναι ECDL και λήγει στις 30-6.
-
Ρε παιδιά εχω εγω ecdl core που γραφει ποτε λήγει;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες