Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 63
Εδώ βρήκα ένα τηλέφωνο του υπουργείου, ψάχνω και του γραμματέα.2106924558
http://www.minocp.gov.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=10&Itemid=0&
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ Κανελλοπούλου Παναγιώτη 4, Αθήνα,10177, ΑΤΤΙΚΗ
http://www.vrisko.gr/dir/ypoyrgeio-dimosias-taksis-prostasias-toy-politi/athina/
δε νομίζω να υπάρχουν άλλα τηλέφωνα του υπουργείου.
http://www.minocp.gov.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=10&Itemid=0&
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ Κανελλοπούλου Παναγιώτη 4, Αθήνα,10177, ΑΤΤΙΚΗ
http://www.vrisko.gr/dir/ypoyrgeio-dimosias-taksis-prostasias-toy-politi/athina/
δε νομίζω να υπάρχουν άλλα τηλέφωνα του υπουργείου.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 194
Αυτά τα τηλ είναι του γραφείου τυπου. Στο τηλεφωνικό κέντρο πάντως του υπουργειου που πηρα τηλ την προηγούμενη βδομαδα κ τους ρώτησα για την πυροσβεστικη με σύνδεσαν με το αρχηγείο. Εκτος αν τους πουμε ναμας συνδέσουνμε το γραφειο του γενικου γραμματέα,
- handballer
- Συνταγματάρχης
Ίσως με το γραφείο του γ. Γ. Να μπορέσουμε να μάθουμε κάτι. Αν και αυτοί θεωρώ ότι και να ξέρουν δεν θα μας μπορούν να μας πουν κάτι. Τέτοια εντολή ίσως έχουν
Παρακολουθω και γω τις εξελιξεις και το τι μαθαινει ο καθενας μας και το μονο που καταφερνω ειναι να τρελενομαι παραπανω. Να πω και γω μια εκδοχη που σκεφτομαι και με κανει και ηρεμω μεχρι αποδειξεως τουναντιου. Λοιπον εστειλε η π. Υ τους πινακες με τους επιτυχοντες για κυρωση το 2012 Στο ε. Τ και βγεικε το φεκ την παρασκευη με ημερομηνια του 12. Ως εδω παμε καλα. Λεμε οτι η πυροσβεστικη στη σελιδα της θα βγαλει ανακοινωση μονο οταν προκειται για την καταταξη στη σχολη. Δεκτο και αυτο. Λεμε οτι απαγορευονται να γινουν προσληψεις στο δημοσιο το 2013. Δεκτο και αυτο. Και λεμε οτι περιμενουμε την εγκριση απο το δημοσιονομικο ελεγχο για να μπει και αυτη η αποφαση στο εγγραφο γιατην προσληψη μας και την καταταξη μας. Δηλαδη ποτε θα βγει Τωρα το 13 και ποτε θα στειλει η πυροσβεστικη το εγγραφο της καταταξης μας στο ε. Τ το 13 και ποτε θα βγει το φεκ καταταξης το 13; Αν γινει ετσι νομιζω οτι το χασαμε το παιχνιδι αφου απαγορευονται οι προσληψεις. Και λεω λοιπον αποκλειεται το γεγονος η αποφαση αυτη Απο την υπηρεσια δημοσιονομικου ελεγχου να εχει βγει μετα τις 24/12/12 και να εχει στειλει ηδη Η πυροσβεστικη το εγγραφο για την καταταξη των επιτυχοντων στο ε. Τ αμεσως μετα την αποστολη των πινακων. Δηλαδη μηπως ολα αυτα που λεμε εχουν γινει μεσα στο τελευταιο δεκαημερο του 12 και απλα περιμενουμε να βγει το φεκ καταταξης - προσληψης με ημερομηνια του 12; Αυριο καλο ειναι να παρουμε μερικα τηλεφωνα στο ε. Τ μηπως εχουν καποιο εγγραφο για δημοσιευση που να αφορα την καταταξη μας και μας ξεαγχωσουν γιατι διαφορετικα Δε μας βλεπω καλα.
Εγώ ρε παιδιά να πω το άλλο... Πιστεύετε αυτούς που λένε ότι δε θα μας πάρουν επειδή για τα επόμενα 2 χρονια δε θα γίνουν προσλήψεις. Από την άλλη όλοι ξέρουμε ότι οι πίνακες έχουν ισχύει για 2 χρόνια δηλαδή μέχρι 31-12-2014. Άρα αν ήταν έτσι ρε παιδιά τότε το θέμα θα είχε τελειώσει εδώ και θα είχε βγει ήδη ανακοίνωση που θα έλεγε ότι μάγκες δεν προλάβαμε οπότε ακυρώνεται ο διαγωνισμός.Κανονικά θα μας πάρουνε...
Είπαμε δώστε 2-3 εβδομάδες χρόνο... Δεν πρόκειται να μάθουμε τίποτα ιδιαίτερο μέχρι τότε...
Από την άλλη αν κι εγώ ήμουν υπάλληλος σε κάποια υπηρεσία και με πέρνανε περίπου 30-40 τηλέφωνα κάθε μέρα θα έλεγα ότι δεν ξέρω τίποτα... Γιατί άμα πεις ότι ξέρεις μετά θα σε πέρνουνε 100 τηλέφωνα...
Είπαμε δώστε 2-3 εβδομάδες χρόνο... Δεν πρόκειται να μάθουμε τίποτα ιδιαίτερο μέχρι τότε...
Από την άλλη αν κι εγώ ήμουν υπάλληλος σε κάποια υπηρεσία και με πέρνανε περίπου 30-40 τηλέφωνα κάθε μέρα θα έλεγα ότι δεν ξέρω τίποτα... Γιατί άμα πεις ότι ξέρεις μετά θα σε πέρνουνε 100 τηλέφωνα...
- handballer
- Συνταγματάρχης
Όλα είναι πιθανά. Αν και δεν ξέρω. Όλο και κάτι θα είχε διαρρεύσει από την πυροσβεστική εάν είχαν στείλει τους πίνακες κατάταξης στο ε. Τ. Κάποιος θα είχε ακούσει κάτι. Εδώ ακούμε δυστυχώς μόνο αρνητικά.gumf έγραψε: Παρακολουθω και γω τις εξελιξεις και το τι μαθαινει ο καθενας μας και το μονο που καταφερνω ειναι να τρελενομαι παραπανω. Να πω και γω μια εκδοχη που σκεφτομαι και με κανει και ηρεμω μεχρι αποδειξεως τουναντιου. Λοιπον εστειλε η π. Υ τους πινακες με τους επιτυχοντες για κυρωση το 2012 Στο ε. Τ και βγεικε το φεκ την παρασκευη με ημερομηνια του 12. Ως εδω παμε καλα. Λεμε οτι η πυροσβεστικη στη σελιδα της θα βγαλει ανακοινωση μονο οταν προκειται για την καταταξη στη σχολη. Δεκτο και αυτο. Λεμε οτι απαγορευονται να γινουν προσληψεις στο δημοσιο το 2013. Δεκτο και αυτο. Και λεμε οτι περιμενουμε την εγκριση απο το δημοσιονομικο ελεγχο για να μπει και αυτη η αποφαση στο εγγραφο γιατην προσληψη μας και την καταταξη μας. Δηλαδη ποτε θα βγει Τωρα το 13 και ποτε θα στειλει η πυροσβεστικη το εγγραφο της καταταξης μας στο ε. Τ το 13 και ποτε θα βγει το φεκ καταταξης το 13; Αν γινει ετσι νομιζω οτι το χασαμε το παιχνιδι αφου απαγορευονται οι προσληψεις. Και λεω λοιπον αποκλειεται το γεγονος η αποφαση αυτη Απο την υπηρεσια δημοσιονομικου ελεγχου να εχει βγει μετα τις 24/12/12 και να εχει στειλει ηδη Η πυροσβεστικη το εγγραφο για την καταταξη των επιτυχοντων στο ε. Τ αμεσως μετα την αποστολη των πινακων. Δηλαδη μηπως ολα αυτα που λεμε εχουν γινει μεσα στο τελευταιο δεκαημερο του 12 και απλα περιμενουμε να βγει το φεκ καταταξης - προσληψης με ημερομηνια του 12; Αυριο καλο ειναι να παρουμε μερικα τηλεφωνα στο ε. Τ μηπως εχουν καποιο εγγραφο για δημοσιευση που να αφορα την καταταξη μας και μας ξεαγχωσουν γιατι διαφορετικα Δε μας βλεπω καλα.
Βλεποντας την πορεια των 50 στις 21/11/12 στελνει η πυ στο ε. Τ τους πινακες για κυρωση.
στις 4/12/12 βγαινει το φεκ κυρωσηςστις 6/12/12 στελνει η πυ το εγγραφο Για καταταξη των επιτυχοντων στο ε. Τ και
στις 13/12/12 βγαινει το φεκ καταταξης.
το εγγραφο της 6ης δεκεμβριου του 12 αναφερει μεσα το φεκ που βγηκε στις 4/12/12.
οποτε και μας θα αναφερετε το φεκ που βγηκε προχθες στο εγγραφο καταταξης που θα παει για δημοσιευση. Τωρα πως θα τα καταφερουν να στελνουν εγγραφα με ημερομηνιες του 13 και να βγει φεκ καταταξης με ημετομηνια του 12 μονο αυτοι ξερουν. Μακαρη να τα καταφερουν.
με λιγα λογια οποια περιπτωση και να Συμβει 10 μερες υπομονη ακομη να βγει το φεκ καταταξης.
στις 4/12/12 βγαινει το φεκ κυρωσηςστις 6/12/12 στελνει η πυ το εγγραφο Για καταταξη των επιτυχοντων στο ε. Τ και
στις 13/12/12 βγαινει το φεκ καταταξης.
το εγγραφο της 6ης δεκεμβριου του 12 αναφερει μεσα το φεκ που βγηκε στις 4/12/12.
οποτε και μας θα αναφερετε το φεκ που βγηκε προχθες στο εγγραφο καταταξης που θα παει για δημοσιευση. Τωρα πως θα τα καταφερουν να στελνουν εγγραφα με ημερομηνιες του 13 και να βγει φεκ καταταξης με ημετομηνια του 12 μονο αυτοι ξερουν. Μακαρη να τα καταφερουν.
με λιγα λογια οποια περιπτωση και να Συμβει 10 μερες υπομονη ακομη να βγει το φεκ καταταξης.
-
- Posts in topic: 194
Θυμαμαι την περιοδο των εκλογων κ μετα απο τις εκλογες ολοι λεγανε οτι η προκυρηξη παγωσε κ δεν θα συνεχιστει κ οτι ολα τελειωσαν κλπ. εχω ενα φιλαρακι στους πενταετεις που μου ελεγε οτι μαλλον η προκυρηξη ακυρωθηκε κ οτι δεν θα μας παρουν τελικα εμας τους 725 κ οτι ισως γινουν μονιμοι καποιοι πενταετεις. γενικα εκεινο τον καιρο ολοι ελεγαν τα ιδια με τωρα. κ ξαφνικα τον οκτωβριο-νοεμβριο ετρεξε και τελειωσε ο διαγωνισμος κανονικα. γι αυτο μην πιστευομε κανεναν. θατο φεκ βγηκε την παρασκευη. θα δωσουμε μια διορια στους εαυτους μας 15 μερες να βγει κ το φεκ καταταξης (οπως με τους 50 ανθυποπυραγους). αν δεν βγει μεχρι τοτε φεκ θα συναντηθουμε πρωτα μεταξυ μας οσοι ενδιαφερομαστε. κ μετα θα κανονισουμε συναντησεις με τους υπευθυνους πολιτικη ηγεσια συνδικαλιστες κ αρχηγειο. αν δεν βγαλουμε ακρη ουτε τοτε θα παμε δικαστικα. μεχρι ομως να περασουν οι 15 αυτες μερες ας κανουμε ολοι τηλ. κ ας μιλαμε μεσω τσατ. απλα τα πραγματα.
Πραγματικά δε θα ήθελα να είμαι εκείνος που θα μεταφέρει με επισημότητα τα προσεχή πολύ αρνητικά μαντάτα, αλλά δείτε την απάντηση του Δένδια (που μόλις δημοσιεύθηκε) στο θέμα της πρόσληψής μας.
Δυστυχώς, δυστυχέστατα!
Τίποτα δεν ακούγεται~
Μάλλον πεθάναμε όλοι!
Πάμε όλοι σε κάνα ρεμπετάδικο να βγάλουμε τον καημό μας~
Δυστυχώς, δυστυχέστατα!
Τίποτα δεν ακούγεται~
Μάλλον πεθάναμε όλοι!
- handballer
- Συνταγματάρχης
Πραγματικά τη μια μου ρχεται να σκάσω στα γέλια με τους μαμάκες που μπλέξαμε κι από την άλλη να μαζευτούμε όλοι και να πάμε να τους λιντσάρουμε.
Έλεος πια!
Και πάλι αβεβαιότητα. Τουλάχιστον να μας πούνε πότε ακριβώς ρε γ@μωτο.
Δηλαδή τι; Θα μας πάρουν τηλέφωνο σε 6 μήνες ή 1 χρόνο και θα μας πούνε σε 5 μέρες παρουσιάζεστε; Πόση ανευθυνότητα πια;
Τόσο καιρό έχω συγκρατηθεί και προσπαθώ να γράφω κόσμια και με δεδομένα, αλλά αμάν πια με τους καριόλιδες. Θέλουνε παλούκι στον κώλο για να στρώσουνε. Τόσο καιρό μας ταλαιπωρούν και τώρα μας πετάνε την πανταχούσα. Να την πάρουν να τη βάλουν στο μουνί τους.
***** Γκουσγκούνη Δένδια μας γάμησες!
Υ. Γ.: Κε διαχειριστά σορρυ ότι και να πεις έχεις δίκιο, αλλά δεν άντεξα άλλο πια.
Έλεος πια!
Και πάλι αβεβαιότητα. Τουλάχιστον να μας πούνε πότε ακριβώς ρε γ@μωτο.
Δηλαδή τι; Θα μας πάρουν τηλέφωνο σε 6 μήνες ή 1 χρόνο και θα μας πούνε σε 5 μέρες παρουσιάζεστε; Πόση ανευθυνότητα πια;
Τόσο καιρό έχω συγκρατηθεί και προσπαθώ να γράφω κόσμια και με δεδομένα, αλλά αμάν πια με τους καριόλιδες. Θέλουνε παλούκι στον κώλο για να στρώσουνε. Τόσο καιρό μας ταλαιπωρούν και τώρα μας πετάνε την πανταχούσα. Να την πάρουν να τη βάλουν στο μουνί τους.
***** Γκουσγκούνη Δένδια μας γάμησες!
Υ. Γ.: Κε διαχειριστά σορρυ ότι και να πεις έχεις δίκιο, αλλά δεν άντεξα άλλο πια.
- handballer
- Συνταγματάρχης
Συμφωνω απολυτα. αλλα ας το δουμε πιο σφαιρικα. δεν ειπε οτι δεν θα μας παρει καθολου. ειπε δεν μπορω να πω το ποτε. ας ελπισουμε οτι θα πιεστει και θα μας παρει αργα η γρηγορα. τι αλλο να πω
handballer έγραψε:Συμφωνω απολυτα. Αλλα ας το δουμε πιο σφαιρικα. Δεν ειπε οτι δεν θα μας παρει καθολου. Ειπε δεν μπορω να πω το ποτε. Ας ελπισουμε οτι θα πιεστει και θα μας παρει αργα η γρηγορα. Τι αλλο να πω
Εντάξει ρε φιλαράκι αυτό το ξέρουμε. Κάποια στιγμή, κάπου, κάπως, κάποτε θα μας πάρει. Μέχρι τότε όμως η ζωή συνεχίζεται και οι υποχρεώσεις τρέχουν και οι ευκαιρίες περνάνε κι εμείς τι θα κάνουμε θα περιμένουμε τις κ@υλες του Γκουσγκούνη;
Δεν ξέρω αν έχεις καταλάβει; Είναι ότι πιο αβέβαιο αυτό. Τουλάχιστον ας μας πει, κύριοι θα σας πάρω από τον Γενάρη του 2015 ή 2016. Να κανονίσουμε κι εμείς την πορεία μας. Δεν γίνεται συνέχεια να έχουμε το άγχος ότι κάποια στιγμή θα έχουνε την απαίτηση σε 5 μέρες να είμαστε στα Βίλια.
-
- Posts in topic: 143
έχει μπλεχτεί λίγο το παραπάνω Linkgate21ss έγραψε:Πραγματικά δε θα ήθελα να είμαι εκείνος που θα μεταφέρει με επισημότητα τα προσεχή πολύ αρνητικά μαντάτα, αλλά δείτε την απάντηση του Δένδια (που μόλις δημοσιεύθηκε) στο θέμα της πρόσληψής μας.
Δυστυχώς, δυστυχέστατα!
Τίποτα δεν ακούγεται~
Μάλλον πεθάναμε όλοι!
Σωστό εδώ:
http://www.hellenicparliament.gr/Koinovouleftikos-Elenchos/Mesa-Koinovouleutikou-Elegxou?pcm_id=3fe1fc97-721c-4d43-a66c-83bafdcf07cf
Κάτσε να τα ανεβάσω διαφορετικά να ενημερωθεί ο κόσμος με τους μ@μ@κες που μπλέξαμε.
Κοινοβουλευτικός Έλεγχος
Θέμα: "Διαγωνισμός Πυροσβεστικού Σώματος για πρόσληψη 725 Δοκίμων Πυροσβεστών γενικών καθηκόντων"
/forum/uploads/8645/Ερώτηση_Βουλευτή.pdf
/forum/uploads/8645/Απάντηση_Δένδια.pdf
Υ. Γ.: Μάλλον ούτε τα παραπάνω λειτουργούν.
Για την Ιστορία. Ο Γκουσγκούνης (Δένδιας) απάντησε σχετικά με την πρόσληψή μας: " Την παρούσα φάση δεν είναι εφικτός ο προσδιορισμός του χρονοδιαγράμματος φοίτησης των υποψηφίων στη Σχολή Δοκίμων Πυροσβεστών ".
Περαστικά μας!

Κοινοβουλευτικός Έλεγχος
Θέμα: "Διαγωνισμός Πυροσβεστικού Σώματος για πρόσληψη 725 Δοκίμων Πυροσβεστών γενικών καθηκόντων"
/forum/uploads/8645/Ερώτηση_Βουλευτή.pdf
/forum/uploads/8645/Απάντηση_Δένδια.pdf
Υ. Γ.: Μάλλον ούτε τα παραπάνω λειτουργούν.
Για την Ιστορία. Ο Γκουσγκούνης (Δένδιας) απάντησε σχετικά με την πρόσληψή μας: " Την παρούσα φάση δεν είναι εφικτός ο προσδιορισμός του χρονοδιαγράμματος φοίτησης των υποψηφίων στη Σχολή Δοκίμων Πυροσβεστών ".
Περαστικά μας!

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης