Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2011)
Κανεις μας δεν θα παει να πνιγει... Απλα το αγχος ειναι μεγαλο και περιμενουμε με αγωνια τις βασεις!
ΛΕΛΕ έγραψε:Ρε παιδια ακουω για κατι βασεισ που λετε και τρελενομαι 2390 2500 εγω δλδ που εχω 2200 να παω να πνιγω;
Δε θα πας να πνιγείς αδερφέ. Απλά δεν μπαίνεις. Το παίρνεις απόφαση και συνεχίζεις. Και εγώ απόφαση το πήρα με 2230. Βέβαια στην επόμενη προκύρηξη (αν βγει) θα έχω 2430 πλέον, αλλά προς το παρών είμαστε off!
- DinosV
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 14
Υπαρχουν και αλλοι επαγγελματικοι διεξοδοι για τα παιδια που δεν θα μπουν και οι οποιοι κατεχουν Απολυτηριοα ΕΠΑΛ ή ΤΕΕ διοτι αυτοι απεκτησαν γνωση για μια τεχνη εμεις οι υπολοιποι να δουμε τι θα κανουμε με το Απολυτηριο Ενιαιου Λυκειου! Γι'αυτο παιδες μην απογοητευεστε ιδιως οσοι ειστε κατω απο 25-26 εχετε περιθωρια, δεν ηρθε και το τελος του κοσμου. Καντε και καμια προσευχη, αναψτε και κανενα κερι.
DinosV έγραψε:Υπαρχουν και αλλοι επαγγελματικοι διεξοδοι για τα παιδια που δεν θα μπουν και οι οποιοι κατεχουν Απολυτηριοα ΕΠΑΛ ή ΤΕΕ διοτι αυτοι απεκτησαν γνωση για μια τεχνη εμεις οι υπολοιποι να δουμε τι θα κανουμε με το Απολυτηριο Ενιαιου Λυκειου! Γι'αυτο παιδες μην απογοητευεστε ιδιως οσοι ειστε κατω απο 25-26 εχετε περιθωρια, δεν ηρθε και το τελος του κοσμου. Καντε και καμια προσευχη, αναψτε και κανενα κερι.
το ενιάιο λύκειο αδερφέ είναι αυτό που καταδίκασε την γενειά μας, ούτε το Γενικό ούτε τα ΕΠΑΛ έχουν την ίδια βαρύτητα, κανονικά έπρεπε να είμαστε σε ξεχωριστή κατηγορία διότι κατέχουμε το μοναδικό απολυτήριο με βαθμό που συμψιφίζεται με τις Πανελήννιες :/
Υπολογισμός μορίων για ειδικούς φρουρούς 2011Spartiatis έγραψε:Παιδιά... Στο site σας υπάρχει μια φορμα για υπολογισμό μοριων για την Προκήρυξη του 2010 όπως λέει... Με την ίδια φόρμα βγαίνουν και τα μόρια και για αυτήν την προκήρυξη;Ευχαριστώ!
Παπαντζα νιντζα, αυτο ξερω... πειτε οτι θελετε, αν δεν βγουν τα αποτελεσματα δεν πιστευω κανεναν
310 1η Μ. Α. Λ.
εγω εχω να πω μονο το εξης πραγμα: Ντρεπομαι που αυριανοι συναδελφοι, υποστηριζουν παραφιλολογιες και σκοπιμοτητες του στυλ ραδιοαρβυλες, για να κανουν τον κοσμο να τρομοκρατηθει και να ανγχωθει ! Ολοι αυτοι δεν πρεπει να ενταχθουν στο σωμα ! Και αν ενταχθουν, οι φυλακες εχουν γνωση ! Ευχαριστω.
- DinosV
- Ανθυπασπιστής
Ας με συγχωρεσουν οποιοι με θεωρησουν κακοπροαιρετο ή οτιδηποτε αλλο εγω απλα θα μεταφερω τα λογια καποιου φιλου μου του οποιου η φιλη του εχει εναν γνωστο στο Υπουργειο και φημολογειται αυτο που ειχα πει προηγουμενως περι "παγωματος" Προκ... Αληθεια, ψεμματα δεν ξερω. Μπορει να ειναι ραδιο αρβυλα! Μολις μου το μετεφερε!
Παπαντζα νιντζα... ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΑΣ ΓΙΝΕΙ...
310 1η Μ. Α. Λ.
- DinosV
- Ανθυπασπιστής
Επειδη απ'οσα εχω διαβασει εχουν κ αλλοι γνωστους στο υπουργειο οποιος εχει ακουσει κατι ας το επιβεβαιωσει ή απλα ας το διαψευσει.
Ουτε σημερα θα βγουν... Παμε απο μεθαυριο... 

- DinosV
- Ανθυπασπιστής
Ανεργε το ποιος αξιζει κ ποιος οχι αστο να το κρινουν αλλοι! Εγω δεν πανικοβαλα κανεναν ουτε μιλησα για βασεις μοριων ωστε να απογοητευσω κανεναν, απλα μετεφερα μια φημη, ημουν ξεκαθαρος στο οτι ειναι φημη, δεν ειπα οτι το πιστευω κιολας, απλα το λεω για να ειναι ο κοσμος ψυχολογικα ετοιμος για ολα!
Γεια και απο εμενα! Ακομα ενα υποψηφιο... ! Παρακολουθω αυτα που λετε και απο την μια θελω να γελασω και απο την αλλη να κλαψω... ! Ειναι αστειο που ο καθενας γραφει το τι μπορει ν ακουσε, ή του ειπαν... ! Ξερω και καταλαβαινω πως ο καθενας εχει το αγχος του αλλα μην τρελαινεται τον κοσμο... ! Ειναι για κλαματα το γεγονος οτι απο εδω μερικοι θ γινουν οι επομενοι ειδικοι φρουροι... Πιστευουν το παραμικρο... 
σκεψου τι θα γινει εξω στον δρομο, την δραση, την ζωη... !
καλη τυχη παιδια!

σκεψου τι θα γινει εξω στον δρομο, την δραση, την ζωη... !
καλη τυχη παιδια!
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 4
Και εγω ακουσα οτι μεθαυριο θα κερδισω στο τζοκερΠαλικαρια μην ακουτε τπτ γιατι απλα δεν ξερει κανεις μας τπτ
Υ Π Ο Μ Ο Ν Η
Υ Π Ο Μ Ο Ν Η
Lazaros1985 έγραψε:Και εγω ακουσα οτι μεθαυριο θα κερδισω στο τζοκερΠαλικαρια μην ακουτε τπτ γιατι απλα δεν ξερει κανεις μας τπτ
Υ Π Ο Μ Ο Ν Η
ασχετο αλλα μηπως ησουν ΔΕΑ εσυ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: mikeangel και 10 επισκέπτες