Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 202
Ακαρνάνα θα έπρεπε να ντρέπεσαι που στέλνεις τέτοια μηνύματα. Εγώ προσωπικά δεν θα σε ξανα αφήσω να γράψεις εδώ μέσα
Φίλε Βασίλη σου έχω απαντήσει εδώ
Φίλε Βασίλη σου έχω απαντήσει εδώ
Αν Και γνωριζω πως το τοπικ εδω ασχολειτε με ενημερωσεις και αποριες πολιτων οσον αφορα τους ειδικους φρουρους, εγω απο πλευρας μου θα ηθελα να πω τα συλληπητηρια μου στις δυο οικογενειες των Ε. Φ Που χασανε τα παλικαρια τους στην περιοχη του ρεντη...
Έχουμε ξεχωριστό θέμα Νεκροί 2 αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 14
για να σου λυθει η απορια θα σου πω οτι το 2009 ημουν εκτος για ελαχιστα ατομα αφου δεν ειχα προλαβει να βγαλω τα καταλληλα δπλωματα... Και αφου τα εβγαλα πειραν 500 ατομα.γιωργος έγραψε:Φιλε βασιλη πως εισαι συνεχως εξω για 2 ατομα μονο το 2010 ηταν πολυ ψηλα τα μορια.

Τι εγινε ρε παιδια γτ τετοια νεκρα?
Ευχαριστω πολυ ξανα.. ειδικους φρουρους παιρνει καθε χρονο η αστυνομια ή ειναι οπως η πυροσβεστικη?
~ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ ΑΡΧΕΙΝ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ~ "Αν μάθεις να διοικείσαι θα γνωρίζεις να διοικείς"
Τ να πουμε ρ αρχηγε δεν βλεπεις τ εγινε παλικαρια χαθηκαν...
-
- Στρατηγός
karabill έγραψε:Ευχαριστω πολυ ξανα. Ειδικους φρουρους παιρνει καθε χρονο η αστυνομια ή ειναι οπως η πυροσβεστικη;
Από το 2007 και μετά παίρνουνε κάθε χρόνο
Πολλα ακουγονται για προκυριξη μεσα απο τη σχολη της κομοτηνης.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 14
Δηλαδή; Για πές και σε εμάς, εκτός και αν είναι μυστικό!

Μου ειπε πριν λιγο ενας φιλος που ειναι μεσα πως θα παρει και φετος ατομα. Ακουγονται πολλα, πχ.500 αμεσα η 1500 το καλοκαιρι. Μου ειπε ομως πως ουτε και αυτοι ξερουν αν πρεπει να τα πιστεψουν αυτα/
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 117
1500; Ειπαμε ρε παιδια... Ο αρχηγος της αστυνομιας να μου το ελεγε δεν θα τον πιστευα... Δεν ξερει κανενας τιποτα.tzotzos έγραψε: Μου ειπε πριν λιγο ενας φιλος που ειναι μεσα πως θα παρει και φετος ατομα. Ακουγονται πολλα, πχ.500 αμεσα η 1500 το καλοκαιρι. Μου ειπε ομως πως ουτε και αυτοι ξερουν αν πρεπει να τα πιστεψουν αυτα/
-
- Στρατηγός
tzotzos έγραψε:Μου ειπε πριν λιγο ενας φιλος που ειναι μεσα πως θα παρει και φετος ατομα. Ακουγονται πολλα, πχ.500 αμεσα η 1500 το καλοκαιρι. Μου ειπε ομως πως ουτε και αυτοι ξερουν αν πρεπει να τα πιστεψουν αυτα/
Άλλος ένας "γνώστης" γεννήθηκε.
Σε εμενα αναφερε αρμυ?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες