Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Αν βγει 10 του μηνος 10 σεπτευρη θα λήξει αλλες 20 μερες να βγάλουν αποτελέσματα 10 Οκτώβριου αθλήματα και μετά σχολη οριακά βγενει
Kirios έγραψε:φιλε μ ξανθε εχο πη απο τοτε που ειμαι στο φορουμ οτι θανε ακριβως οπως το 11 ειναι π ξαδερφος μ αξειωματικος. Και τους το ειπανε εδω και κερω ουτε ραδιο αρβυλες. Λεω ουτε φλεξαρω μοριαXanthos έγραψε: Κιριος το λες κ το ξαναλες αυτο... Μπορεις να μ πεις απο που εχεις βαση; Εχεις απο καπου πληροφοριες η απλα τοτε σε βολευει;
Αν κάνεις τα χαρτιά σου δώσε σε άλλον να φτιάξει την αίτηση, γιατι αλλιως θα τυφλωθούν μόλις την δουν
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 251
ΕΝΟΗΤΕDeaED317 έγραψε:Kirios έγραψε:φιλε μ ξανθε εχο πη απο τοτε που ειμαι στο φορουμ οτι θανε ακριβως οπως το 11 ειναι π ξαδερφος μ αξειωματικος. Και τους το ειπανε εδω και κερω ουτε ραδιο αρβυλες. Λεω ουτε φλεξαρω μοριαXanthos έγραψε: Κιριος το λες κ το ξαναλες αυτο... Μπορεις να μ πεις απο που εχεις βαση; Εχεις απο καπου πληροφοριες η απλα τοτε σε βολευει;
Αν κάνεις τα χαρτιά σου δώσε σε άλλον να φτιάξει την αίτηση, γιατι αλλιως θα τυφλωθούν μόλις την δουν
-
Δεν μπορω να καταλαβω μερικη σχολιαζουν για την ορθογραφια. Ναι τη σημασια εχει που ειμαι δησδλεκτικος ;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 73
Ολα μοιαζουν με το 10 κυριοι. Αυγουστο η προκηρυξη, Σεπτεμβρη τα αθληματα, αρχες του 11 ολα εχουν τελειωσει και η 7η σειρα ΕΦ ηταν στους δρομους. Ετσι πιστευω και τωρα παιδες... η 9η σειρα δεν αργειιιι.4ΚΣ!!!
DOKIMOS 334 έγραψε:Ολα μοιαζουν με το 10 κυριοι. Αυγουστο η προκηρυξη, Σεπτεμβρη τα αθληματα, αρχες του 11 ολα εχουν τελειωσει και η 7η σειρα ΕΦ ηταν στους δρομους. Ετσι πιστευω και τωρα παιδες... Η 9η σειρα δεν αργειιιι.4ΚΣ!
Μπλα μπλα μπλα, στραγάλια είναι οι αιτήσεις να τς δούνε σε 20 μέρες; Οι αιτήσεις θα ξεπερνάνε τς 14 χιλιάδες με τόση ζήτηση και αναμονή απο το 2011. Το γρηγορότερο σενάριο για αυτά που έχουν πει είναι Οκτώβρη αθλήματα που και αυτό πρακτικά είναι πολύ δύσκολο να γίνει
-
ετση ακριβως δεα πολι σωστοςDeaED317 έγραψε:DOKIMOS 334 έγραψε:Ολα μοιαζουν με το 10 κυριοι. Αυγουστο η προκηρυξη, Σεπτεμβρη τα αθληματα, αρχες του 11 ολα εχουν τελειωσει και η 7η σειρα ΕΦ ηταν στους δρομους. Ετσι πιστευω και τωρα παιδες... Η 9η σειρα δεν αργειιιι.4ΚΣ!
Μπλα μπλα μπλα, στραγάλια είναι οι αιτήσεις να τς δούνε σε 20 μέρες; Οι αιτήσεις θα ξεπερνάνε τς 14 χιλιάδες με τόση ζήτηση και αναμονή απο το 2011. Το γρηγορότερο σενάριο για αυτά που έχουν πει είναι Οκτώβρη αθλήματα που και αυτό πρακτικά είναι πολύ δύσκολο να γίνει
Στο κάθε φεκ δημοσιεύονται Λεπτομέρειες. Να διαβάζετε πριν έχετε άποψη. Στο συγκεκριμένο κάτι λέει για ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ στα τμήματα...
3. Οι Διευθύνσεις Αστυνομίας, ελέγχουν τα δικαιολογη-
τικά, μεριμνούν για τη συμπλήρωση ή διόρθωση τυχόν
ελλείψεων και σφαλμάτων, Καταχωρίζουν τις αιτήσεις
στο ειδικό πληροφοριακό σύστημα Και υποβάλλουν
αυτά στη Διεύθυνση Αστυνομικού Προσωπικού του
Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, με καταστάσεις ανά
κατηγορία (80% και 20%) και κατά αλφαβητική σειρά.
- fortetsa
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Κανείς από Κρήτη;
fortetsa έγραψε:Κανείς από Κρήτη;
Εγω απο Ρεθυμνο
-
Εγω απο εμπαροfortetsa έγραψε: Κανείς από Κρήτη;
Φρεσκο https://www.google.com/amp/s/lawandorder.gr/Article/33859/apokleistiko-i-prokiryksi-gia-tin-proslipsi-ton-1-500-eidikon-frouron-tis-el-as-meso-asep/amp/
- δημητρης98
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 136
fsafa έγραψε:Χωρίς κακία εγώ βλέπω εδώ μέσα 2-3 άτομα να κόβονται στα ψυχοτεχνικά από δυσλεξία.
γιατι;
-
Μην ασχολησε με αυτον ειναι βλακας νομιζει οτι στις μπιστολιες θα μετριση η ορθογραφιαδημητρης98 έγραψε:fsafa έγραψε:Χωρίς κακία εγώ βλέπω εδώ μέσα 2-3 άτομα να κόβονται στα ψυχοτεχνικά από δυσλεξία.
γιατι;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες